| |
||||||
"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||
![]() |
| |||||||
Mısırlılar ve inanılmaz zekaları..../konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Antropoloji,Psikoloji, Sosyoloji... |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
Genel Moderatör ![]() Giriş Tarihi: Aug 2006
| ''Mısır Piramit''lerinin Sırları ** Her biri 20 ton olan taşlardan inşa edilmiştir.Ve bu taşları temin edilebilecek en yakın mesafe yüzlerce km. Uzaktadır. ** Bu taşların nasıl getirildiği bilinmemektedir. ** Piramit kimin adına yapıldıysa,onun bulunduğu odaya, yılda iki defa güneş girmektedir.(doğduğu ve tahta çıktığı günler.) ** Mumyalarda radyoaktif madde bulunduğundan; mumyaları ilk bulan 12 bilim adamı kanserden ölmüştür. ** Piramitlerin içerisinde ultra sount,radar,sonar gibi cihazlar çalışmamaktadır. ** Kirletilmiş suyu, birkaçgün ‘’paramit’’in içine bırakırsanız ,suyu arıtılmış olarak bulursunuz. ** Piramitlerin içinde sut birkaç gün süreyle taze kalır ve daha sonar hiç bozulmadan yoğurt haline gelir. ** Bitkiler piramitin içinde daha çabuk büyür. ** ’’Piramit’’in içine bırakılmış su beş hafta süreyle bekletildikten sonar yüz losyonu olarak kullanılır. ** Çöp bidonu içindeki yemek artıkları hiç koku yaymadan piramitler içinde mumyalaşır ** Kesik,yanık,sıysık gibi yaralar bir piramidin içinde daha çabuk iyileşme eğilimi gösterir. ** Piramitlerin bazı odalarının içinde ne olduğuna hakkında bir bilgi yoktur.Araştırmacıların çoğu ya içinde kayboldu yada aynı yerde birkaç tur attılar fakat içlerini göremediler. ** Piramitlerin içi yazın soğuk,kışın sıcak olur. ![]() __________________
"Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür ve bir orman gibi kardeşçesine." Nazım Hikmet İnsanların Kanatları Yüreklerinde.. Elenorin Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 24-02-07 00:07 . |
|
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Aug 2006 Ülke / Şehir: Paris
| Bazıları Mısırlılar'a uzaylıların yardım ettiğini söylüyorlar. Ben böyle şeylere inanmam, ama Mısırlılar'ın başka kişilerden yardım alma ihtimali de yüksek. Mısır Piramitleri'nin sırları gerçekten ilginç. __________________
Afyon Garı'ndaki küçük kızı anımsa, hani, Trene binerken pabuçlarını çıkarmıştı; Varto Depremi'ni düşün, yardım olarak Batı'dan Gönderilmiş bir kutu süt tozunu ve sütyeni. |
|
| #3 | ||
Forumdan Uzaklaştırılmış
Giriş Tarihi: Sep 2006
| Alıntı:
Evet bu saf aslında benimde ilgimi çekiyor. Meksika'nın bir yerli kabilesi tarafından 1974 yıllarında hakimiyeti altında bulunan bir mağarada bir uygarlığın kalıtıları bulunmuştu. uygarlık o kadar eski değildi ama taştan yapılmış bir kaç dinozor heykeli şuan bulunan fosillerle birebir örtüşüyordu yani hiç görmedikleri dinazorları bire bir heykel yapmışlardı adamlar. Kitap Tozu Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 17-03-07 15:08 . | |
|
| #4 | |
Genel Moderatör ![]() Giriş Tarihi: Aug 2006
| nasıl yapılıyor bunlar akıl sır ermez... ama uzaylılar düşüncesi bana biraz zıt geldi... saygılarımla...... __________________
"Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür ve bir orman gibi kardeşçesine." Nazım Hikmet İnsanların Kanatları Yüreklerinde.. |
|
| #5 | |
![]() Giriş Tarihi: Jul 2006
| Kaç tane belgesel, kaç tane uygulamalı filmler çekildi bu konu üzerine. Benim sürekli olarak takip etmeye çalıştığım ve ilgilendiğim nokta: Bu kadar kusursuz matematik ve mimari hesaplarla hatasız yapıların nasıl inşa edildiği. Modern mimarinin bile zorlanacağı hesaplamalardan bahsediliyor. "Tarihçi Herodot'a göre, ağır granit blokları, piramidin üst bölümlerine çıkarmak için 925 metre boyunda, 19 metre genişlikte bir rampa yapılmıştır. Sadece bu rampanın yapılması bile 10 yıl sürmüştür. Bu muazzam mezar, üç ayda bir toplanan 100.000 esirin çalışmasıyla 30 yılda tamamlanmıştır. Daha sonra da Keops'un ve eşinin mumyalanmış cesetleri bu mezara yerleştirilmiştir. Bu üç piramit tam bir teknik ustalık ve mühendislik yeteneği başyapıtıdır. Yerleştirilişi, yapının dev boyutları, kullanılan kireçtaşından yapılan blokların boyut ve ağırlıkları şaşırtıcıdır. Bu piramitler Dünyanın Yedi Harikası içinde günümüzde sağlam kalan tek yapıdır." (arkeo.org'dan) Koyu yazıları ben özellikle vurguladım... Herodot bu şekilde söylese de bir kısım arkeolog ve bazıları bu hesaplamaların ve muazzam büyüklükteki taşların hatasız olarak bir araya getirilmelerini insan üstü - dünya dışı açıklamalarla ifade ediyorlar. Yani bunu insanoğlunun yapabilmesine imkan yok, "dışarıdan" yardım alındı diyorlar. Hala tam olarak kanıtlanabilmiş değil nasıl yapıldıkları. Ve bu kadar kusursuz olmalarının gizemi... __________________
Senden vazgeçmeden ölürüm belki... |
|
| #6 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006
| En mühimi okadar taşı nerden buldular? |
|
| #7 | |
![]() Giriş Tarihi: Aug 2006
| Bıldıgınız gıbı cınde mısır pıramıtlerınden cok daha eskı bır beyaz pıramıt var yasak bolgede. DUnyada kımseye gostermıyorlar ve saklıyorlar. Aynı sekılde ınka maya ve aztec medenıyetlerını ve onlarında pıramıte benzeyen anıt mezarlarını bılıyoruz. BU kadar degısık noktada bu kadar benzer yapılar yapılıyorsa bu medenıyetler arasında bır bag olması gerekır. Guney amerıkayla cın ve mısırın o donemde bırbırlerı ıcın ulasılamaz oldugunu dusunuyorum. Acaba bu atlantıs falan dogrumuydu dıye aklıma gelmıyor degıl. |
|
| #8 | |
![]() Giriş Tarihi: Apr 2006
| Büyük pramit termonükleer bir saldırıda bile yıkılamaz... |
|
| |
| #9 | ||
![]() Giriş Tarihi: Jul 2006
| Alıntı:
İnsan gücüyle mi yapıldı tüm bunlar? Çok düşündürüyor insanı, "nasıl" kısmı.. Saygılar __________________
Senden vazgeçmeden ölürüm belki... | |
|
| #10 | ||
![]() Giriş Tarihi: Apr 2006
| Alıntı:
Ama insan ötesi yada uzaylılar hikayelerine inanmıyorum. Yani bana anlamsız geliyor. Ayrıca bilim yavaş yavaş açıklıyor bu gizemlerin anlamlarını ve çözümlerini İnsanın yapamayacağı şeyler değil. Ama dehşet birer zeka ürünü olduğu kesin. Ben yapımıyla ilgili birçok belgesel izledim. Birkaç km ötesinde yüzlerce işçi sinin mezarı bulundu. Heredot 20 yıl sürdüğünü söyler yapımının başkada bir bilgi yok. İşte bu yapım sırasında ölen işçilerin mezarlarıydı bulunanlar... (inşallah yanlış hatırlamıyorum)İkimilyon tane taş kullanılmış . Her birinin ağırlığıda cabası . İşin en kafa uçuklatan tarafı. En aşağıdaki bir milimlik bir yanlışlık piramitin inşaatını yok eder. Yukarıda birleşmez. Astronomik yönden de birçok şaşırıtıcı özellik var... Hayret doğrusu. Bu nasıl bir zeka!!! | |
|
| |
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|