| |
||||||
"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||
![]() |
| |||||||
Bugün kendiniz için ne yaptınız ?/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Diğer kategoriler dışındaki her şey |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Jul 2006 Ülke / Şehir: Denizli
| Bugün kendınız için neler yaptınız. Evimdeki modemi degitirdim. Web cam aldım. Eskisinin tadını sevmedıgım için yeni bir diş macunu aldım. __________________
emre² |
|
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006 Ülke / Şehir: Dünya
| Bende bugün kendime yeni bir kitap aldım. Şımarıklık yapıp evdekilerin karşı çıkmasına rağmen onları ikna edip ne zamandır tekrar izlemek istediğim filmi kiraladım. Birde zaman paylaşımı hakkında attığım nutukları hiçe sayıp,aldığım kararlardan vazgeçip nette sabahladım.(Tavsiye edilmez,aldığınız kararlardan mümkün olduğunca vazgeçmeyin ![]() Sevgiler. |
|
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: Aug 2006 Ülke / Şehir: İZMİR
| ben bu gün kendim için eski fotograflara baktım. zaten nezaman böyle yapsam acayip mutlu olurum ve yine oldum mutluyum.eski fotograflarını karıştırmayanlara bir hatırlatma tavsiye edilir ![]() |
|
| #4 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış
Giriş Tarihi: Sep 2006
| Ben bu gün kendim için makarna yaptım. Eski bir arkadaşla çay içtim sohbetini özlemiştim doğrusu. Kendime şarap aldım doysun diye nefisim |
|
| #5 | |
![]() Giriş Tarihi: Aug 2006
| Sız sorunca farkettım , ben bugun dun oncekı gun kendım ıcın bır sey yapmadım , hep baskaları ıcın yasıyorum galıba bunu hemen duzeltmelıyım ![]() |
|
| #6 | |
![]() Giriş Tarihi: Aug 2006
| bugün kendim için bişey yapmadım çünkü bu aralar kendimle barışık değilim __________________
SaY kİ yOkSuN vArMıŞsıN giBi mUtLu oL... |
|
| #7 | ||
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Sep 2006 Ülke / Şehir: istanbul
| Alıntı:
Çok mutluyum.Bendeki irade kimsede yok.Eee tabi mankenlik zor zanaat. | |
|
| #8 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Sep 2006 Ülke / Şehir: istanbul
| [quote=Tcherazzi]Bugün kendınız için neler yaptınız. quote] Bugün hastalarımdan birine gereğinden çok çok fazla bir ilgi gösterdim.İşlerimin aksamasına rağmen.Önce kendimi, sonra onu mutlu ettim.Kimsesiz ve yaşlı bir beydi.Dedecim sen çok sevimliydin.Artık yanlız değilsin. ![]() |
|
| #9 | |
![]() Giriş Tarihi: Aug 2006 Ülke / Şehir: İZMİR
| ben bu gün kendim için uyumak istiyorum ama olmuyor uykusuzum uyuyamıyorum ![]() |
|
| #10 | |
Yazıyaz Dergi Yazarı ![]() Giriş Tarihi: Aug 2006 Ülke / Şehir: Anadolu
| İki gündür kendim için birşey yapmadığımı farkettim.. Na kadar vahim bir durum.. ![]() __________________
Her an bir çarpıntıyı yaşamaktayım Her an çılgın bir heves dağlıyor kalbimi Tanrım, ben mi hayatı aşmaktayım Yoksa hayat mı aşmakta beni... |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|