"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
|
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Jul 2006
| Arkadaşlar,sizlerle tanışmayı çok istiyorum. Ankara'da oturuyorum. Sizler gibi entelektüalizme önem veren,duyarlı insanlardan oluşan bir çevrem olmasını çok isterim.Etrafımda böyle insanlar yok maalesf ve benim buna çok ihtiyacım var. Örneğin;belli günlerde buluşup,çeşitli konuların konuşulduğu grup toplantıları yapabiliriz. Lütfen duyarlılık gösterin! Saygılarımı ve sevgilerimi sunarım! |
| #2 | |
Uzaklaştırıldı Giriş Tarihi: Aug 2006
| Ben de Aydında oturuyorum.Lütfen Aydın'da oturAn tanışmak isteyen varsa söylesin.Ben de burdakilerle tanışmayı çok istiyorum... saygılarımla |
| #3 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Aug 2006 Ülke / Şehir: istanbul
| bende sıkıldım popüler kültürden başka birşey bilmeyen insanlardan istanbulda yaşıyorum bana uyar |
| #4 | |
| ben de hataydayim buralardan pek rastlamadim sitede kimseye ama soyliyim. bulusma ve toplantilarin yapilmasi, farkli dusuncelerde olsalar da en azindan gunumuzde az rastlanan 'dusunen' insanlarin yuzyuze fikir alisverisinin cazibesinden oturu daha faydali olacagindan guzel olur diye dusunuyorum. |
| #5 | |
Uzaklaştırıldı Giriş Tarihi: Aug 2006
| Galiba tanışmak isteyen kimse yok... ![]() |
| #6 | |
![]() Giriş Tarihi: Jul 2006 Ülke / Şehir: Denizli
| Denizlide oturuyorum ama bu site giren denizlililerin neredeyse hepsini tanıyorum ama benı tanımayan var ise tanısmak ısterım. Yada mesela ege bolgesi olarak bır gun izmirde toplanabılırız. Hem cok kişi olur hem daha iyi kaynasırız. Tabi once izmirliler tanıssınlar ve organızasyonu yapabıleceklerse yapsınlar. Saygılar.. __________________
emre² |
| #7 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006 Ülke / Şehir: istanbul
| merhabalar; bence moderatörlerimiz böyle bi activite de bize yardımcı olabilirler.örneğin istanbul ve diğer illeri çoğunluk neredeyse orada toplantıyı ayarlayarak. sayın moderatörlerimiz ilginiz için şimdiden teşekkür ederiz. __________________
AdY... SAYGILARIMLA... ne mutlu TÜRKÜM diyene!! |
| #8 | ||
Forumdan Uzaklaştırılmış
Giriş Tarihi: Sep 2006
| Alıntı:
| |
| #9 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Jul 2006
| ben tanısmak amaclı toplantı yapılmasını desteklemiyorum çünkü siyasetin tartışıldığı bir platformda kimse kendini deşifre etmek istemez. |
| #10 | ||
| Alıntı:
Ama açık konuşayım;forumda kensimizi dürüstçe açıyor ve birbirimize saygı duyuyoruz ya,buluşmada da öyle olur diye düşünmüştüm.Herkesin,güzel bir ortamda kendini açabilmesi çok güzel şey!Ben kendimi saklamayı düşünmüyorum.Sol görüşlüyüm.Ayrıntılar için inançlar ve mitoloji kısmına bakabilirsiniz. | |
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|