"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir."

Lütfen forum kurallarını okuyunuz.

Geri Dön Yazıyaz Forum > Diğer > Konu Dışı > Arşiv

Üye OlSık SorulanlarÜye Listesi Takvim Arama Yeni Mesajlar Forumları Okundu İşaretle

Kapalı Konu

Konu Araçları
Eski24-09-06, 13:18  #1
damla

Giriş Tarihi: Jul 2006
Tanışmak isteyen var mı?

Arkadaşlar,sizlerle tanışmayı çok istiyorum.
Ankara'da oturuyorum.
Sizler gibi entelektüalizme önem veren,duyarlı insanlardan oluşan bir çevrem olmasını çok isterim.Etrafımda böyle insanlar yok maalesf ve benim buna çok ihtiyacım var.
Örneğin;belli günlerde buluşup,çeşitli konuların konuşulduğu grup toplantıları yapabiliriz.
Lütfen duyarlılık gösterin!
Saygılarımı ve sevgilerimi sunarım!
damla is offline  
Eski24-09-06, 14:14  #2
noname
Uzaklaştırıldı

Giriş Tarihi: Aug 2006

Ben de Aydında oturuyorum.Lütfen Aydın'da oturAn tanışmak isteyen varsa söylesin.Ben de burdakilerle tanışmayı çok istiyorum...
saygılarımla
noname is offline  
Eski24-09-06, 14:32  #3
danette
Forumdan Uzaklaştırılmış

Ülke / Şehir: istanbul

bende sıkıldım popüler kültürden başka birşey bilmeyen insanlardan
istanbulda yaşıyorum bana uyar
danette is offline  
Eski24-09-06, 15:45  #4
dipLoit

dipLoit'nın Avatarı

ben de hataydayim buralardan pek rastlamadim sitede kimseye ama soyliyim.

bulusma ve toplantilarin yapilmasi, farkli dusuncelerde olsalar da en azindan gunumuzde az rastlanan 'dusunen' insanlarin yuzyuze fikir alisverisinin cazibesinden oturu daha faydali olacagindan guzel olur diye dusunuyorum.
dipLoit is offline  
Eski25-09-06, 09:30  #5
noname
Uzaklaştırıldı

Galiba tanışmak isteyen kimse yok...
noname is offline  
Eski25-09-06, 13:20  #6
Horozigo

Horozigo'nın Avatarı

Ülke / Şehir: Denizli

Denizlide oturuyorum ama bu site giren denizlililerin neredeyse hepsini tanıyorum ama benı tanımayan var ise tanısmak ısterım.

Yada mesela ege bolgesi olarak bır gun izmirde toplanabılırız. Hem cok kişi olur hem daha iyi kaynasırız. Tabi once izmirliler tanıssınlar ve organızasyonu yapabıleceklerse yapsınlar.

Saygılar..
Eski25-09-06, 15:25  #7
ady

ady'nın Avatarı

Giriş Tarihi: Sep 2006
Ülke / Şehir: istanbul

merhabalar;
bence moderatörlerimiz böyle bi activite de bize yardımcı olabilirler.örneğin istanbul ve diğer illeri çoğunluk neredeyse orada toplantıyı ayarlayarak.
sayın moderatörlerimiz ilginiz için şimdiden teşekkür ederiz.
ady is offline  
Eski25-09-06, 20:50  #8
karabaglı
Forumdan Uzaklaştırılmış

karabaglı'nın Avatarı

Giriş Tarihi: Sep 2006

Alıntı:
Sayın Tcherazzi şöyle demiş:

Denizlide oturuyorum ama bu site giren denizlililerin neredeyse hepsini tanıyorum ama benı tanımayan var ise tanısmak ısterım.

Yada mesela ege bolgesi olarak bır gun izmirde toplanabılırız. Hem cok kişi olur hem daha iyi kaynasırız. Tabi once izmirliler tanıssınlar ve organızasyonu yapabıleceklerse yapsınlar.

Saygılar..
Biz zaten tanışıyoruz organizasyon yapmamız daha kolay olur izmirliler buraya gelsin
karabaglı is offline  
Eski25-09-06, 22:58  #9
Güray
Forumdan Uzaklaştırılmış

ben tanısmak amaclı toplantı yapılmasını desteklemiyorum çünkü siyasetin tartışıldığı bir platformda kimse kendini deşifre etmek istemez.
Güray is offline  
Eski26-09-06, 14:19  #10
damla

Alıntı:
Sayın AliOnur şöyle demiş:

ben tanısmak amaclı toplantı yapılmasını desteklemiyorum çünkü siyasetin tartışıldığı bir platformda kimse kendini deşifre etmek istemez.
Sn.AliOnur;siyasetten bahsetmek zorunda değiliz ki!Ben şahsen siyaset kısmını hiç düşünmemiştim.Kimse kimseyi siyaset konusunda zorla açamaz!Ben kendi dünyalarımızdan bahseder,ilgimizi çeken siyasetdışı konuları tartışırız diye düşünmüştüm.Ama eninde sonunda;kendini açmamak kısırlık yaratır diye düşünüyorsanız saygı duyarım.
Ama açık konuşayım;forumda kensimizi dürüstçe açıyor ve birbirimize saygı duyuyoruz ya,buluşmada da öyle olur diye düşünmüştüm.Herkesin,güzel bir ortamda kendini açabilmesi çok güzel şey!Ben kendimi saklamayı düşünmüyorum.Sol görüşlüyüm.Ayrıntılar için inançlar ve mitoloji kısmına bakabilirsiniz.
damla is offline  
Kapalı Konu

Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Konu Araçları

Gönderme Kuralları
Foruma mesaj değil yazabilirsin
Forumdaki mesajlara değil cevap yazabilirsin
Foruma dosyadeğil ekleyebilirsin
Forumdaki mesajınıdeğil düzeltebilirsin.

vB KoduAçık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı