| |
||||||
"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||
![]() |
| |||||||
Parçalı alıntı yapmak./konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Forumumuz hakkında öneri, istek ve eleştirileriniz |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | ||
Onay bekleyen
Yazar Adayı Giriş Tarihi: Aug 2006
| Pek çok arkadaş parçalı alıntı yapmakta sıkını yaşadığını söylüyor. bunun nasıl yağıldığını bu başlıkta göstermye çalışacağım. 1) İlk olarak resimde görüğünüz yere gelinir. 2) Alınıtlanmak istenen kısım seçilir. Alıntı:
hancı Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 19-11-06 16:50 . | |
| #2 | |
Onay bekleyen
| Resişmdeseçili olan kısmı seçip tıkladıktan sonra o seçili kısmın sonua[/quote] başına ise [quote] yazısı gelecektir. Eğer Falanca demiş ki diye görünmesini sitiyorsanız. baştakinin formatını eşittir ile şu hale getirmelisiniz. [quote=melnur]. bu durumda Melnur demişki diye çıkacaktır. |
| #3 | |||
Onay bekleyen
| 5) Bu işlemi istediğiniz kadar yapabilrisiniz. Hatta içiçe de yapabilirsiniz, Tıpkı parantez mantığı gibi. Sondaki [/quote] lerin sayısı, baştaki [quote] lerin sayısı kadar olsun yeterki. Bir örnek yapalım. Melnur, Canugur dmişki diye bir alıntı yapmış. Ben ise bunların ikisni birden içiçe alıntılmaak istiyorum. Bu durumda önce Canugurun yazısını kopyalarım. Canugur "Yoğurt karadır" demiş olsun. Melnur da canugur'un yazısını alıntılayıp. "Hayır yoğurt gridir." demiş olsun. Alıntı:
)hancı Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 19-11-06 16:50 . | ||
| #4 | |
Onay bekleyen
| Aynı ilemleri bütün metinler için defalarca yapabilrisniz Bu şekilde istediğiniz bir yazının tüm parçalarına ayrı ayrı cevap verebilrisniz. Kolay gelsin. |
| #5 | |
![]() Giriş Tarihi: Jul 2006 Ülke / Şehir: Denizli
| Paylaşım için teşekkürler,öğrenmiş oldum ben de =) |
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|