"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
![]() |
| |||||||
| Anket Sonuçlarını Göster: Ramazan ayında sokakta yiyip içenlere tepkiniz nasıl olur? | |||
| Tepki vermem | 43 | 84.31% | |
| Sözle uyarırım | 5 | 9.80% | |
| Gücüm yeterse döverim | 3 | 5.88% | |
| Oy Verenler: 51. Bu ankete oy veremezsiniz | |||
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
Onay bekleyen
Yazar Adayı Giriş Tarihi: Aug 2006
| Ramazan günü sokakta sigara içen, alkol alan veya birşeyler yiyen birini görseniz tepkiniz ne olur? |
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Jul 2006 Ülke / Şehir: Denizli
| Yemek yer su içerse felan birşey demem ama alkol alıyorsa hele bırde sokak ortasında alıyorsa bence C şıkkı. __________________
emre² |
| #3 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış
Giriş Tarihi: May 2006
| Yiyebilir, içebilir, sarhoşta gezebilir. Bunun sizin orucunuza ne etkisi olabilir. Bilmediğiniz,haberinizin olmadığı ramazan dıışında kendileri için kutsal olan günlerde oruç tutan başka dinlerden bir sürü insan var bu ülkede siz bu türlü bir saygı gösterebiliyormusunuz onlara. İnsanları etki altında bırakmamak gerek diye düşünüyorum. gerçekten dininin gereğini yapan bir insan bu türlü şeylere kafa takmaz diye düşünüyorum. |
| #4 | ||
Onay bekleyen
| Alıntı:
Rahat olun kimseyi dövmk zorunda kalmazsınız.:-) | |
| #5 | ||
Onay bekleyen
| Alıntı:
Saygılar | |
| #6 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006
| Geçmişten,günümüze doğru sarktığımızda oruç tutmayanların tutanlara karşı daha az saygılı davrandığını görüyorum... ![]() |
| #7 | |
![]() Giriş Tarihi: Jul 2006
| Ben tepki vermezdim istediği gibi yiyebilir içebilir kendi sorunudur ve o kişiyede tepki göstermek kimsenin haddi değildir. __________________
Hiçbirşey |
| #8 | |
Genel Moderatör ![]() Giriş Tarihi: Aug 2006
| cahil olmayan ve normal olan bir insan zaten tepki vermez... __________________
"Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür ve bir orman gibi kardeşçesine." Nazım Hikmet İnsanların Kanatları Yüreklerinde.. |
| #9 | ||
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006
| Alıntı:
http://www.sabah.com.tr/gun120.html | |
|
|
| #10 | |
![]() Giriş Tarihi: Aug 2005
| Aslinda C sikki gönüllerinden gecen ya, ayip olmasin diye sartli yaklasiyor kimileri ![]() Ramazan ya da degil, herkes inandigi gibi davransin. Sokak ortasinda alkol alinca olmazmis ![]() Bu ne demek, size ne? Basini cevir yürü git isine!!!! Ramazan, oruc tutanindir. Oruc tutmayan da, tutmanin da yedigi ictigi kimseyi alakadar etmez. Sokaklar oruc tutan ve tutmayanlarin ortak gezdikleri yerlerdir, kimseyi ilgilendirmez elalemin ickisi yemegi acligi. ![]() saygilar __________________
"Tüm dönemlerde, toplumun kutsallastirdigi bos düsüncelerden tehlikesizce siyrilmak imkansizdir." M.Kemal |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|