"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." Lütfen forum kurallarını okuyunuz. |
||||||||||
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006 Ülke / Şehir: istanbul
| Merhabalar; bu siteye yeni üye olmama rağmen bizlerin herşeyi bir kenara bırakıp sadece dini yön duyguları kabarmışların oyunlarına gelip istediğimiz sohbeti yakalayamaz hale geliyoruz. Sizlerden ricam yazılanlara karşı tepki gösterenlere cevap vermeyelim. şimdi topiği açıyorum; Atatürk 'ün Türk kadınına ne denli önem verdiği ve sonucunda günümüze kadar yaptıklarıyla ortaya çıkan çağdaş Türk kadını denince aklınıza ilk kim geliyor neden???? teşekküler... __________________
AdY... SAYGILARIMLA... ne mutlu TÜRKÜM diyene!! ady Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 27-09-06 16:59 . |
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: May 2006
| Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği başkanı Sn Türkan Saylan. |
| #3 | |
| süpersiniz. avcılar da senelerce öğretmenlik yapmış olan birini görüyorum çağdaş türk kadını deyince..şehriban yapıcı. binlerce daha çok özverili çalışmış kadın var belki ama; ben kendime yakından bi örnek verdim. sonrasındada yazılarının hayranı olduğum gazeteci leyla umar.... müzeyyen senar. __________________
AdY... SAYGILARIMLA... ne mutlu TÜRKÜM diyene!! |
| #4 | |
Admin ![]() Giriş Tarihi: Aug 2006
| duygu asena..... sadece cagdaş değildi kadınların en büyük lideriydi.. nur içinde yatsın... __________________
"Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür ve bir orman gibi kardeşçesine." Nazım Hikmet İnsanların Kanatları Yüreklerinde.. |
|
|
| #5 | |
| sayın emre teşekkür ederim.rahmetli hanımefendiyi bende severek okur bazen katılır bazense katılmazdım. __________________
AdY... SAYGILARIMLA... ne mutlu TÜRKÜM diyene!! |
| #6 | ||
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006
| Alıntı:
17'ci mesajda böyle bir kanıya varmak...Forumlar ne zamandan beri SOHBET ortamı olmaya başladı ? Kim,sizi dini duyguları kabarmışların mesajlarını okumaya veya cevap vermeye zorluyor ? | |
| #7 | |
Ayrıldı Giriş Tarihi: Aug 2006
| Nene Hatun __________________
Umudun rengi mavi derler ya,ringlerde mavidir. |
| #8 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış
Giriş Tarihi: May 2006
| Sayın ady açtığınız topik güzel ama ifadelerinizle kamplaşmanın başını çekiyorsunuz. Unutmayın bu insanlarla birlikte yaşamak zorundasınız. İşte aynen onlarda sizin gibi düşündüğü zaman herkes kulaklarını tıkayıp sadece bağırmaya başladığı zaman ortaya bunlar dökülüyor. lamira Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 25-09-06 18:41 . |
| #9 | |
![]() Giriş Tarihi: Apr 2006
| Sn ady; Çağdaş türk kadını ne kadar dini inanç sahibi olmalıdır? Ne kadarı geçerse çağdaşlığına halel gelir. Açıklarsanız bir çağdaş kadın ismide biz verebilelim. |
| #10 | ||
Admin ![]() Giriş Tarihi: Aug 2006
| Alıntı:
istediği dine inanır.lütfen buraya da din konusunu sokmayalım.. din neredeyse topiklerin hepsinde konuşuluoyor rica ederim burada konuşulmasın... saygılarımla chessmaster __________________
"Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür ve bir orman gibi kardeşçesine." Nazım Hikmet İnsanların Kanatları Yüreklerinde.. | |
|
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|