Yazıyaz Forum RSS beslemesi

Bu nedir?

"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir."

Lütfen forum kurallarını okuyunuz.

Geri Dön Yazıyaz Forum > İnançlar ve Dinler > Kitaplı Dinler - Tarikatlar > Arşiv

Üye OlSık SorulanlarÜye Listesi Takvim Arama Yeni Mesajlar Forumları Okundu İşaretle

Konu Araçları
Eski26-09-06, 00:06  #1
benozelim
Forumdan Uzaklaştırılmış

Giriş Tarihi: Sep 2006
Ülke / Şehir: istanbul
Doğa üstü güçler

Hala doğa üstü olayların olduğuna inanıyormusunuz?Yada mucizelerin?Başınızdan geçen ilginç bir olay varmı?Paylaşmak istermisiniz?
benozelim is offline  
Eski26-09-06, 12:12  #2
marimari

Başıma gelenler

Evet inanıyorum......Bizimle birlikte evrende var olan boyutlar arası varlıklara inanıyorum.....Depresyon geçiren daha dogrusu araştırmalarım neticesinde sürekli dejavu yaşayan zaman gezginligi de deniyor oglum için enerji çalışması yapıyordum.....Reiki ve şambala gibi Eenerjilerle çalışma yaptım ellerimi kapattıgımda oglumun şifalanması için başlattıgım çalışmada bir güç sürekli ellerimi açmaya çalışırken göremedigim ama beni sürekli ittiren varlıkları hissediyordum ...bu konularda hala korkumu yenmiş degilim....bende onları ittirerek rahat bırakmalarını yüksek sesle söyleyerek. çok güçlü olan bazan onunla meditasyon yapıyorum Kryom u davet ederek yanıma gelmesini istedim. ve çalışmamı zor bela tamamladım..... yıllar önce olsaydı bu olaylar delilik olarak adlandırıdım...ama ben biliyorum oglumun başına gelenleri ve evrendeki helezon şekline geçmiş boyutlararası varlıkların var oldugunu......daha ileride diger ilginç olaylarıda anlatabilirim sevgiler marimari
marimari is offline  
Eski27-09-06, 21:33  #3
göktürk

Giriş Tarihi: Mar 2006

marimari: Gizli ilimlerden az anlıyorsan merakdan bu olaylara girmenin sonucu hüsran olur, ben tavsiyede bulunayım da hatırlarsınız belki.
Bulunduğumuz yerde tam bin tane varlıkla beraber yaşıyoruz birkaç boyut içinde çok yakın frakanslardayız çünkü biz onları göremiyoruz ama onlar bize kolay yaklaşabiliyorlar, bilinçsiz medidasyon ve bilinçsiz ruh çağırma gibi olaylarla onlara zemin hazırlıyoruz dikkat edelim lütfen.
sevgilerle.
göktürk is offline  
Eski27-09-06, 22:12  #4
benozelim
Forumdan Uzaklaştırılmış

Ülke / Şehir: istanbul

Bu konuyu açan ben olduğum için bende başımdan geçen ve hala geçmekte olan bir olayı paylaşmak istedim.Her nekadar yakınımdaki insanlar''anlatma esrarını kaybeder''desede.Henüz ortaokul öğrencisiyken,okuldan çıkışta kırtasiyeye gittim.Orada bez bir cüzdan dikkatimi çekti ve çok beğendim.Fiyatını sordum ama alamayacaktım,sadece öğrenmek istedim.Sonra otobüs durağına kadar yürüdüm.Okul kırtasiye ile otobüs durağı arasında biryerdeydi.Yani dönüşte okulun önünden tekrar geçtim ve durağa ulaştım.Otobüs yaklaşıyordu,paramı hazırlamak için elimi cebime attığımda bir avuçtan fazla bozuk para vardı cebimde.O an bunu bir şeye yormak aklımın ucundan bile geçmeden tekrar kırtasiyeye gittim ve o cüzdanı satın aldım.Çok mutluydum.(o cüzdan hala duruyor)Daha sonra düşündüğümde herhalde cebimde kalmış farketmedim dedim kendi kendime.Taki bu olay tekrarlayana kadar.İşte o zaman korktum ve anneme anlattım ve cebime para mı koyuyorsun dedim.Hayır dedi,ısrarla.Zaten okulda param bitiyordu ve o para hep cebime dönüşte geliyordu.Bu birsüre daha devam etti.Hatta ablamla aramızda espiri konusu olmuştu.Her okuldan dönüşte bana ''cebine baksana''derdi.O parayı bir güzel yerdik.Sonra sonra bu bitti.Artık bu olmuyordu,geçen yıla kadar!!!Artık 25 yaşındaydım,çalışıyordum ve kendi hesabımın olduğu bir bankamatik kartım vardı.Parayı orda buluyordum.Hesabımda yani.Bir hayır işlemiştim birgün.Hiç unutmuyorum 73 ytl lik bir alışverişti bu hayır.Ertesi gün hesabımda tam 73 ytl vardı,gözlerime inanamadım.Tüylerim ürpermişti.Bu yine ara ara oluyor.Ne zaman ihtiyacım olsa...
Saygılar...

benozelim Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 27-09-06 22:21 .
benozelim is offline  
Eski28-09-06, 00:12  #5
marimari

enteresan

Sevgili benzoelin
çok enteresan saglam temiz bir yüreginiz var demekki....yoksa bu tür olaylar çok ender olur........
Sevgili Göktürk......................
Biz bu gezegende negatif ve pozitif dedigimiz varlıklarla beraberiz. evet dogrudur ançak bizler sevgiye açarsak kendimizi.. birin sevgisini içimizde hissedersek....hiç bir negatif bize zarar veremez..aksine meditasyon ve zikir bizi iç huzura götürür......sevgiler marimari

i
marimari is offline  
Eski28-09-06, 17:25  #6
göktürk

Giriş Tarihi: Mar 2006

Etrafınıza bir kulak verin bu olaylar hakkında, çok olaylar duyarsınız.
göktürk is offline  
Eski28-09-06, 17:45  #7
spartaküs

Alıntı:
Etrafınıza bir kulak verin bu olaylar hakkında, çok olaylar duyarsınız.
Etrafınıza bir kulak verin bu olaylar hakkında, çok palavralar duyarsınız
saygılar,
spartaküs is online now  
Eski28-09-06, 20:39  #8
karabaglı
Forumdan Uzaklaştırılmış

karabaglı'nın Avatarı

Ben ateistim diye oluyor bunlar daha yolda 0,25 kuruş bile bulmuşluğum yok. Böyle şeylere inanmamak lazım zira benözelimin analtığı türden birçok şey bir çok kanalda sırlar dünyası formatında ekrana geliyor
karabaglı is offline  
Eski29-09-06, 11:56  #9
marimari

Biz 0 degiliz.....

Bizler, bu dünyaya gelirken elbette sadece anne babamızın yumurtaları ile oluşmadık .Fiziki bedenimizin içine giren bir ruh var bizim. kutsal kitabimızda da, 18 bin alemden bahsader. Diğer kitaplarda olduğu gibi.....Yaratıcıya inanan insan, bu evrendeki diger varlıkları da bilir. Zaten tartıştığımız konu soyut bbir kavram......Din de soyur değil mi...?Ama bizler bazı gizem alayları ile karşılaşırız. Ben de eskiye 20 yıl öncesine dönersek, bu tür konulara ilgi duymuyordum.... Nası lki mistik dünyanın içine girdim; gizemleride gördüm...Burada bir kavram var. Görenler görmeyenler gibi oluştu. Ateist arkadaşım, sen görmeyebilirsin, diger arkadaşta öyle.....Ben size niye görmüyorsunuz diyemem? Daha seviyeli tartışma ortamı olabilmesi için ,birbirimizi kırmadan dinleyelim isterseniz? Belki siz de yarından tezi yok görürsünüz gizemleri........ Sevgiler marimari.....:x1::x1::x1:
marimari is offline  
Eski29-09-06, 14:30  #10
nemarek

nemarek'nın Avatarı

Giriş Tarihi: Aug 2006

Karmançorman pardon Karma felsefesinin Türk versiyonu bunlar herhalde.

73 YTL nin kim tarafından yatırıldığını merak edip bankadan ekstre istemediniz mi? Mutlaka yatıran bir fani vardır. Öyle değil mi?

Sırrı bozmayım paralar yatmaya devam etsin diye cesaret edemediniz sanırım?:-)
nemarek is offline  

Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Konu Araçları

Gönderme Kuralları
Foruma mesaj değil yazabilirsin
Forumdaki mesajlara değil cevap yazabilirsin
Foruma dosyadeğil ekleyebilirsin
Forumdaki mesajınıdeğil düzeltebilirsin.

vB KoduAçık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı