"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
|
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Jul 2006 Ülke / Şehir: Denizli
| İstiklal marşı cok ruhsuz okundugu ıcın mı ne bestesi degisecek diye birşey duydum ne kadar dogru bu konuda bilgi sahibi insanlar yardımcı olabılır mı ? __________________
emre² |
| #2 | |
Ayrıldı Giriş Tarihi: Aug 2006
| Geçen birileri farklı bir şekide yorumladı ama beste aynıydı. __________________
Umudun rengi mavi derler ya,ringlerde mavidir. |
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: Jul 2006
| Bestesinin değişmesi gibi bir durum yok bildiğim kadarıyla. Sadece nerelerde sözlü nerelerde enstrümantal olarak çalınacağına dair bir düzenlemeye gidilecek. Tempo ve tonlamaya da dikkat edilecek. Getirilecek standartlarla, daha önce yaşanan sıkıntıların (söyleyememe, detone olma..vb) yaşanmasına engel olunacak. Ancak beste yine aynı şekilde devam edecek. Bunlar için kaynak gösteremeyeceğim, CNN Turk'de izledim. Hangi program veya hangi gün tam olarak bilemiyorum ancak bu yakınlarda olduğu kesin. Saygılar __________________
Senden vazgeçmeden ölürüm belki... |
| #4 | |
![]() Giriş Tarihi: Jun 2006
| Buradan faydalanabilirsiniz. (alıntı Haber 3) ŞTE YENİ MARŞLAR - İstiklal Marşı (Sol minör tonunda / Koro ve Orkestra) - İstiklal Marşı (Sol minör tonunda / Orkestra Canlı olarak eşlik edilebilir.. - İstiklal Marşı (Mi minör tonunda / Koro ve Orkestra) Gençler için.. - İstiklal Marşı (Mi minör tonunda / Orkestra) Gençler için.. Canlı olarak eşlik edilebilir.. (Linkin tıklayarak Media Player'da dinleyebilir yada sağ tıklayarak dosyayı bilgisayarınıza kaydedebilirsiniz..) İstiklal Marşı'na standart getiren çalışma, her kademedeki eğitim ve öğretim kurumları olmak üzere tüm kişi, kurum ve kuruluşların rahatça ulaşabilmesi için bakanlığın internet sitesine de yüklendi. Öğrencilerin ve gençlerin eğitiminde kullanılması planlanarak bu çalışmayla, İstiklal Marşı'nın özellikle genç kuşak tarafından doğru ve zorlanmadan söylenmesi sağla |
| #5 | |
![]() Giriş Tarihi: Aug 2006
| Marsları farklı perdelerden dınledım, orjınalıne gore daha rap rap olmus kelıme bas ve sonlarında vurgu var cok daha askerı bır havası var, ayrıca ınceltılmıs halını bızım gur seslı baltalar nasıl soyleyecek , cok zor - burada balta erkekler ıcın bır sevgı ıfadesıdır )Orjınal halı daha guzel |
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|