| |
||||||
"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||
| #1 | |
Kayıtlı Okur Giriş Tarihi: Sep 2006
| TÜRKİYE'NİN GERİ KALIŞ NEDENİ İSLAMİYET'TİR. Sizce de durum böyle midir? Görüşlerinizi bekliyorum. |
| #2 | |
Genel Moderatör ![]() Giriş Tarihi: Aug 2006
| ilk önce kaynak ve zaman belirtin lütfen... __________________
"Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür ve bir orman gibi kardeşçesine." Nazım Hikmet İnsanların Kanatları Yüreklerinde.. |
|
|
| #3 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış
Giriş Tarihi: Sep 2006
| Biraz provokasyon kokuyor gibi haber bu bakalım kaynak gelecekmi |
| #4 | ||
| Alıntı:
| #5 | |
![]() Giriş Tarihi: Apr 2006
| Duymadığınıza şaşırdım.İki gündür zamanda ve vatanda yazıyor. Zamannın internet sitesinde inkar eden rektörün ses kaydı bile var... “KEŞKE O ZAMANLAR ANADOLU MÜSLÜMAN OLMASAYDI” http://www.8sutun.com/node/20540/print birçok yerde daha var... |
| #6 | |
| hiç inandırıcı değil... unutmayalım büyükanıt'ta ahlaksızlık provakasyonuna ugramış cogu gazete yazmıştı... __________________
"Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür ve bir orman gibi kardeşçesine." Nazım Hikmet İnsanların Kanatları Yüreklerinde.. |
|
|
| #7 | |
| buda türkiyenin en büyük internet haber kanalı http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=44816 aynı sitedede ses kaydı var ses kaydıda burda... http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=44861 |
| #8 | |
| ben iğrenç iftiralara ugramış van rektörünü de unutamam. hatta intihar eden(adını tam hatırlamıyorum)insanı da unutmam. rektör de yalanlamış zaten.... __________________
|
|
| #9 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış
Giriş Tarihi: Sep 2006
| Adam demedim biyor sayın chees dese bile ne farkeder ki kimler neler söylemiyor bu gün. yorum yapıp polemiğe neden olmak istemiyorum ama bunda sadece islamın değil o dönemin koşullarının vede islamı çıkarcı bir halde yorumlayan şeyhlerinde parmağı var |
| #10 | |
| Adam konuşurken yanında yoktum. Ancak her yerde yazıyor bu olaylar. Elbette yalanda olabilir. Bu ülkede neler olmuyor ki... Birkaç güne anlaşılır ne olduğu kanımca.. |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|