"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." Lütfen forum kurallarını okuyunuz. |
||||||||||
![]() |
| |||||||
| Türkiyede Hangi Siyasi Partiler AB Üyeliğine Her Halükarda HAYIR diyor? / konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Türkiye gündemi, sorunları ve düşünceler |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Sep 2006
| Ben bir tek İP'yi biliyorum. Beni bu konuda aydınlatırsanız çok sevinirim. Şimdiden Teşekkürler. |
|
| #2 | ||||
![]() Giriş Tarihi: Aug 2006 Ülke / Şehir: Paris
| Türkiye Komünist Partisi de var Sayın Tanrıverdi. TKP, iktidara geldiğinde bir kararname yayınlayacak ve o kararname yürürlüğe girecektir. Bu kararnamenin adı Komünist Kararname'dir. Komünist Kararname'nin 5. Maddesi'ni inceleyelim; Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
| #3 | |
| Teşekkür ederim. EMEP ve TKP araştıracağım bu iki partiyi. Tekrar teşekkürler. Bu arada sağdan hiç bir parti yok mu her şartla AB ye hayır diyen? |
|
| #4 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006
| sayın tanrıverdi sağdan ip var |
|
| #5 | ||
| Alıntı:
| |
|
| #6 | |
Yazar Adayı
Giriş Tarihi: Aug 2006
| ÖDP Özgürlükçü sosyalizm anlayışını günümüz sorunları karşısında mücadelede bir rehber olarak kabul ederek: Emeğin Avrupası perspektifiyle bugünkü sermaye hegemonyasına dayalı birlik projesini reddeder, Avrupa'nın mevcut bütünleşme sürecini neo- liberal bir yeniden yapılanma projesi olarak görür ve Avrupa'nın devrimci dönüşümünden yana tavır koyar. Bu anlamda Emeğin Avrupası mücadelesiyle Emeğin Türkiyesi mücadelesini başka bir dünya için verilen mücadelenin ayrılmaz parçaları olarak görür. Bu bağlamda Avrupa Antikapitalist Partiler Konferansı ve Avrupa Sol Partisi üyesi dost devrimci güçlerle ortak mücadele ve dayanışmayı hedefler. Avrupa ÖDP Koordinasyonlarını Emeğin Avrupası için verilen mücadelenin aktif bir parçası olarak tanımlar. AB uyum sürecinin tüm gündemine emekçiler ve ezilenler adına müdahaleyi ertelenemez bir görev olarak önüne koyar. __________________
Emperyalizme, Gericiliğe, Faşizme KARŞI KARANLIĞI PARÇALA, GELECEĞE SAHİP ÇIK! Geleceğimizi İstiyoruz İnsiyatifi |
|
| #7 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006
| gerçekler komik mi geliyor sayın tanrıverdi o zaman ben sizi tutmayayım gülmeye devam edin |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|