| |
||||||
"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||
![]() |
| |||||||
İtiraf ediyorum!/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Diğer kategoriler dışındaki her şey |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Jul 2006
| Arkadaşlar;ilginç itiraflarınızı paylaşmaya ne dersiniz?Eğlenceli olur değil mi?İtiraf etmek insanı rahatlatır,dinginlik sağlar;ayrıca suçluluk duygularının ferahlatıcı bir ifadesi olabilir.İtiraf edelim;zaman zaman da edilen itirafları yorumlayalım;iç dünyamızın sınırlarını sosyal etkileşimlerle yoğurarak genişletelim! Eh;madem konuyu ben açtım,açılışı da ben yapayım:Oldukça utangaç olduğum,sosyal fobik bir dönemdeydim.Lise son sınıfa gidiyordum.Çok sevdiğim bir öğretmenimin,yakındaki bir okula tayini çıkmıştı.Ben de onu ziyarete gittim.Beni öğretmenler odasına davet etti.Bu arada hemen not düşeyim;bu öğretmenim her zaman,korkularımın üzerine gitmem için beni adeta zorlamış, desteklemiş,bana çok zaman ayırmıştır.Her zaman bende sevgi dolu ve unutamayacağım bir hatırası olacak.Neyse;ben anlatmaya devam edeyim:Oturduk.Öğretmenler odasında sadece biz vardık;bir de geniş odada bizden hayli uzakta duran ve televizyona dalmış bir başka öğretmen.Bana bir şeyler ikram etmek istedi,reddettim.Ama ben reddettikçe o ısrar ediyordu.Ben de karşı ısrarla reddediyordum;çünkü onun yanında yemek yemekten utanıyordum!Toyluk işte;o zamanlar insanlarla ilişkilerimde bu türden basit çıkmazlar vardı;yaşadığım kötü deneyimlerin etkisiyle.Neyse;öğretmenim o kadar çok ısrar etti ki-belki de yolunda gitmeyen bir şeyler olduğunu sezmişti-kulağına doğru eğilip:Ben topluluklarla yemek yiyemiyorum,dedim.Burada topluluklarla ifadesini kullandım;çünkü bu öğretmenim,benim topluluk önünde konuşma fobimden haberdardı ve üzerine çok eğilmişti.Bense ona;Hocam ben sizden utanıyorum,diyemiyordum.Şimdi olsa ondan hiçbir şeyimi saklamazdım;o kadar güvenilir,sevgi dolu,iletişim becerileri yüksek bir insandı ki;bende çok iz bıraktı.Neyse,konuya dönelim:Ben ona böyle söyledim,ama ortalıkta topluluk falan yoktu tabii;dediğim gibi sadece,bizden uzakta TV seyreden bir öğretmen.Hocam da bunun üzerine yüzünde gülümseyen,hoş bir ifadeyle bana doğru eğildi ve şöyle dedi:Damla,burada topluluk yok ki;ben varım!Bunun üzerine sesimi çıkarmadım ve utana sıkıla yemeye koyuldum.Ardından odaya başka öğretmenler geldi.Hocam beni diğer öğretmenlere tanıttı.Sonra kendisine,kendisini çağıran bir telefon geldi;sanırım ailesinden.Ancak öğretmenim o her zamanki geliştirici tutumunu elden bırakmadı ve;Hadi hepsini bitir de gidelim,dedi.Çayımı ve bisküvilerimi zorlukla bitirdim,sonra beni arabasıyla evimin önüne kadar bıraktı.Aynı öğretmenim sayesinde,topluluklarla hiçbir sorunum kalmamıştır. |
|
| #2 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış
Giriş Tarihi: Sep 2006
| İtiraf ediyorum emrenin bağlandığı kızı tanıyorum ve biliyorum ![]() |
|
| #3 | |
Yazar Adayı Giriş Tarihi: Oct 2006
| ben gayim ve çok yalancıyım... |
|
| #4 | |
Genel Moderatör ![]() Giriş Tarihi: Aug 2006
| sayın tahta valla mit gibisiniz.... daha kimse bilmeden siz öğrenmişsiniz helal olsun... bir de kız beni seviyor mu onu öğrenin hadi zahmet olmazsa... ![]() __________________
"Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür ve bir orman gibi kardeşçesine." Nazım Hikmet İnsanların Kanatları Yüreklerinde.. |
|
| #5 | |
![]() Giriş Tarihi: Jun 2006
| Bende itiraf edeyiromki laf olsun diye bu satırı yazdım ![]() |
|
| #6 | |
![]() Giriş Tarihi: Jul 2006
| Uzun zamandır böyle gülümsememiştim sanırım, hepiniz çok hoşsunuz arkadaşlar... ![]() __________________
Senden vazgeçmeden ölürüm belki... |
|
| #7 | |
![]() Giriş Tarihi: Jul 2006 Ülke / Şehir: Denizli
| İtiraf ediyorum sn.tahta yı hiç konusmadan tanıdım=) Ee elalemin ağzı torba değil ki büzesin anacım=)=) analiz Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 03-10-06 15:11 . |
|
| #8 | |
![]() Giriş Tarihi: Oct 2006
| itiraf ediyorum mesleğimi hiç sevmiyorum.... __________________
bir anka kuşu gibi anne ...bir anka kuşu gibi kendimi külümden yarattım... |
|
| #9 | ||
Genel Moderatör ![]() Giriş Tarihi: Aug 2006
| Alıntı:
belki benim olmak istediğim meslek falandır... hazırlıklı olalım... __________________
"Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür ve bir orman gibi kardeşçesine." Nazım Hikmet İnsanların Kanatları Yüreklerinde.. | |
|
| #10 | |
![]() Giriş Tarihi: Oct 2006
| muhasebede çalışıyorum çok yorucu tek pazar tatilim var.diğer günler eve akşam 21,00 da gidiyorum...çok yorucu olduğu için tavsiye etmiyorum... __________________
bir anka kuşu gibi anne ...bir anka kuşu gibi kendimi külümden yarattım... |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|