"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
|
![]() |
| |||||||
Amerikalısı Kürtü harita yayınlıyor. Bu da benden!!!/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Türkiye gündemi, sorunları ve düşünceler |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Jul 2005 Ülke / Şehir: KAF DAĞI
| Amerikada, Irakta, Suriyede ve başka ülkelerde bir çok harita yayınlandı. Ülkemize yönelik emellerini yansıtıyordu bunlar. Bizim de bazı hayallerimiz var. En azından Misak-ı Milli topraklarını ülke sınırlarında görmek istiyoruz. Bu "harita", düşmanlarımıza küçük bir misillemedir... sonakıncı Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 30-09-06 14:34 . |
|
| #2 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Apr 2006
| Harita düşmanları mı? :61 :61 :61 Sen beni güldürdün allah ta seni güldürsün:-) |
|
| #3 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Apr 2006
| Tamam şimdi oldu. |
|
| #4 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış
Giriş Tarihi: Sep 2006
| Valla ben bu kadar sınırlandırma beklemezdim şöyle avrupanın yarısını alsaydık derim. Yanlışa yapılan yanlış işe doğru bulunmaz. Elbetteki Türkiye için bir sürü harita yazılıp çizildi fakat bunların olmayacağını bilmek gerekirdi. |
|
| #5 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006 Ülke / Şehir: İstanbul
| Bu kadar alçakgönüllü olmayalım, daha çok alalım. Bence Orta Asya'dan Viyana'ya, Sibirya'dan Güney Afrika'ya kadar alalım ya. Monitör başında ülkesini kurtaran kaç vatandaş daha var? Lütfen arkadaşlar biraz mantıklı olun, başka ülkelerin topraklarına göz dikmek değil Atatürk'ün bıraktığı fikirler. Kendi sınırlarımız içerisinde güçlü bir devlet kurmaktır, emperyalistlere verilebilecek en sağlam cevap. __________________
"Yaşayıp durduğun alçaklıkta öyle şatafatlı elbise giyip böbürlenme, kibir ve gurur bütün saltanatları devirir; alçakgönüllü ol, köhne cübbeni üstünden çek!" |
|
| #6 | |
Genel Moderatör ![]() Giriş Tarihi: Aug 2006
| zaten biz bize yapılanı başkalarına yapmayı çok severiz... ne kadar çirkin bir düşünce. ben istemiyorum hiç bir toprak.bu topraklar kahramanlıklarla dolu.o toprakların benim için hiç bir özelliği yok. saygılarıma....... __________________
"Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür ve bir orman gibi kardeşçesine." Nazım Hikmet İnsanların Kanatları Yüreklerinde.. |
|
| #7 | ||
| Alıntı:
sonakıncı Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 30-09-06 16:34 . | |
|
| #8 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006
| Yeni ortadoğu giydirme projesi içinde ortaya çıkan harita için ABD yetkililerinin açıklaması ;Bunu çizen bir albay emeklisi görüşleri bizi bağlamaz ! Aynı harita NATO toplantısı sırasında bir brifingde yeniden gösterime sokuldu ! Forum sakini arkadaşlar paniğe kapılmasınlar.Bu bir forum üyesinin görüşleri,tüm forumu bağlamaz ![]() |
|
| #9 | ||
| Alıntı:
| |
|
| #10 | ||
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006
| Alıntı:
http://www.armedforcesjournal.com/2006/06/1833899 Linkteki haritaları gördüğünüz zaman beni daha iyi anlayacaksınız ![]() | |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|