Yazıyaz Forum RSS beslemesi

Bu nedir?

"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir."

Lütfen forum kurallarını okuyunuz.

Geri Dön Yazıyaz Forum > Diğer > Konu Dışı > Arşiv

Üye OlSık SorulanlarÜye Listesi Takvim Arama Yeni Mesajlar Forumları Okundu İşaretle

Kapalı Konu

Konu Araçları
Eski18-06-05, 17:43  #1
ibra
Forum Kurucu Üyesi

ibra'nın Avatarı

Giriş Tarihi: Mar 2005
Medyadan Unutulmayanlar

Metin Uca: Mevlana\'nın tarikatından olup dönenlere ne denir, s1,s2...? Yarışmacı: Semaver!..
Muhabir: Hangi dalda ödül vereceksiniz? <br />
Mustafa Topaloğlu: Hangi dal bilmiyorum, dallar iyidir,ağacın dalları yere eğilir...

VJ Bülent: Evet şu an yanımızda Alparslan Bey var, biraz kendinizi tanıtır mısınız Alparslan Bey?
Alparslan Bey(!): Ben Özhan Canaydın, GS Başkanıyım...

Ntv spikeri: Bağdat\'a, Cihan Haber Ajansı Muhabiri\'ne bağlanıyoruz,Alo...
İHA Muhabiri: İHA kardeşim İHA.. (Telefonu kapatır...)
(5dk. Sonra) NTV Spikeri: Şimdi Bağdat\'a Cihan Haber Ajansı Muhabiri\'nebağlanıyoruz. Bağdat\'ta olanları anlatır mısınız sn. .....?
CHA Muhabiri: Ben Bağdat\'ın 25 kilometre dışındayım. Burası bir sanayi merkezi sayılabilir. Bağdat\'a gidip gelmek çok zor oluyor. Neler oluyor tam bilmiyorum!..

(Pokémon\'dan)
Kız: Kabutolar Pikaçu\'yu öldürdü!..
Erkek ve ana karakter olması muhtemel kişi: Allah belalarını versin kitapsızlar, namussuzlar!..

Diken saçlı kişi: Hacı sen ne diyorsun bu işe yaa adam kral çıktı?
Ana karakter: O benim üstat yaa iyi heriftir...

M.A.Birand: Burçun, Bağdat\'da durum nedir? Bombardıman sürüyor mu? Burçun: M.A.Birand MAALESEF bombardıman 15 dakika önce sona erdi...

Paşa: Aynen sizin dediğiniz gibi diyorum sayın Cevizoğlu...
Hulki Cevizoğlu: Ben bir şey demedim ki,sizin dediğinizi söyledim...

Muhabir: Savaş başladı, ne düşünüyorsunuz?
Cem Uzan: Türkiye elindeki bütün kozları oynadı.Türkiye büyük bi \"açmaz\" içinde...

Passaparolada bir elemana soru Metin Uca: Stanley Kubrick\'in yapmak istediği fakat Steven Spielberg\'in tamamladığı film.Y_ _ _?
Yarışmacı: Yurassin park...

Metin Uca: C harfindeyiz, soyadı Koray olan ve Temmuz 2000\'de kaybettiğimiz ünlü sunucumuz?
Yarışmacı: Ceyda!..

Metin Uca: Tatlı Kaçıklar, Çiçek Taksi gibi dizilerde oynayan Erol isimli Türk Tiyatrosunun önemli isminin soyadı?
Aynı Yarışmacı: Gani!..

\"Deja Vu oldum zannettim...\" => Murat Kosova

\"Bağdat\'a yapılan hava saldırısında 4 ölü öldü...\" CnnTürk\'te gün içindeki gelişmelerin listelendiği programda

\"Bursaspor\'un 5 maçta iki mağlubiyet 3 yenilgisi var...\" => İlker Yasin

\"Çocuk sahibi olmam an meselesi...\" => Ebru Şallı

\"Dokunuşu vuruşu şut orta karışımı vuruş şutu...\" => Şansal Büyüka

\"Yüce Rabbimizin yardımıyla bu nehri de geçtikten sonra ver elini Meksika...\"

Tgrt\'deki bir fimde kovboy eleman Meksika sınırında <br />

\"Mete beni duyuyorsa duymadan da konusabilir...\" Can Ataklı (\"Sen devam et Mete, biz seni dinliyoruz...\" demek istiyor)

Turgay Şeren: Manchester da az takım değil, bir adam var onlarda Nisteroç mu ne?
Sunucu: Van Nistelrooy!..
Turgay seren: He, o ne biçim bir şey öyle yaa...

\"Bir hafta, yani 15 gün sonra Trt ekranlarında...\" Deportivo - Real Sociadad maçını sunan Trt spikeri

\"İnsan insan gibi olduğu, insanın zaman zaman hayvan gibi olduğu, yani o şey hayvanlar yırtıcı hayvanlar...\" İbrahim Tatlıses (resim sergisinde bir resmi yorumluyor)

\"Rize\'de öğlen saatlerinde başlayan yağmur maçtan kısa bir süre önce kesildi, sonra da durdu...\" => Tansu Polatkan

\"Yani ne bileyim, doksan bile değil yüz derece döndüm o olaydan sonra...\" Kuşum Aydın

\"Saddam ölü, ya da hala yaşıyor...\" Defne Samyeli

\"Sahada top ayağına yakışan tek futbolcu Emre desem, umarım duygusal davranmış olmam...\" => Güntekin Onay

\"He no eat!..\" => Acun Ilıcalı

Metin Uca: İstanbul aşığı ünlü şairimiz, \"Y\"?
Seçkin Piriler: Yasar Nuri...

Memoli: Çabuk bırakın o bebeği!..
Adam: O niye o?

Sunucu: Hilal hanım, takip mesafesi nedir peki?
Hilal Cebeci: Takip mesafesi şey, şimdi mesela ben şu an 40 km. hızla gidiyorum ya, önümdeki araçla aramdaki mesafe de 40 km. olmalıdır...
Sunucu: Bu durumda İstanbul-Ankara yolunda sadece 13 araç olabilir.

Beyin Fırtınası Geri Döndü
ibra is offline  
Kapalı Konu

Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Konu Araçları

Gönderme Kuralları
Foruma mesaj değil yazabilirsin
Forumdaki mesajlara değil cevap yazabilirsin
Foruma dosyadeğil ekleyebilirsin
Forumdaki mesajınıdeğil düzeltebilirsin.

vB KoduAçık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +3. Şuan saat: 22:08.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)