| |
||||||
"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||
| #1 | |
Forum Kurucu Üyesi ![]() Giriş Tarihi: Mar 2005
| Medyadan Unutulmayanlar Metin Uca: Mevlana\'nın tarikatından olup dönenlere ne denir, s1,s2...? Yarışmacı: Semaver!.. Muhabir: Hangi dalda ödül vereceksiniz? <br /> Mustafa Topaloğlu: Hangi dal bilmiyorum, dallar iyidir,ağacın dalları yere eğilir... VJ Bülent: Evet şu an yanımızda Alparslan Bey var, biraz kendinizi tanıtır mısınız Alparslan Bey? Alparslan Bey(!): Ben Özhan Canaydın, GS Başkanıyım... Ntv spikeri: Bağdat\'a, Cihan Haber Ajansı Muhabiri\'ne bağlanıyoruz,Alo... İHA Muhabiri: İHA kardeşim İHA.. (Telefonu kapatır...) (5dk. Sonra) NTV Spikeri: Şimdi Bağdat\'a Cihan Haber Ajansı Muhabiri\'nebağlanıyoruz. Bağdat\'ta olanları anlatır mısınız sn. .....? CHA Muhabiri: Ben Bağdat\'ın 25 kilometre dışındayım. Burası bir sanayi merkezi sayılabilir. Bağdat\'a gidip gelmek çok zor oluyor. Neler oluyor tam bilmiyorum!.. (Pokémon\'dan) Kız: Kabutolar Pikaçu\'yu öldürdü!.. Erkek ve ana karakter olması muhtemel kişi: Allah belalarını versin kitapsızlar, namussuzlar!.. Diken saçlı kişi: Hacı sen ne diyorsun bu işe yaa adam kral çıktı? Ana karakter: O benim üstat yaa iyi heriftir... M.A.Birand: Burçun, Bağdat\'da durum nedir? Bombardıman sürüyor mu? Burçun: M.A.Birand MAALESEF bombardıman 15 dakika önce sona erdi... Paşa: Aynen sizin dediğiniz gibi diyorum sayın Cevizoğlu... Hulki Cevizoğlu: Ben bir şey demedim ki,sizin dediğinizi söyledim... Muhabir: Savaş başladı, ne düşünüyorsunuz? Cem Uzan: Türkiye elindeki bütün kozları oynadı.Türkiye büyük bi \"açmaz\" içinde... Passaparolada bir elemana soru Metin Uca: Stanley Kubrick\'in yapmak istediği fakat Steven Spielberg\'in tamamladığı film.Y_ _ _? Yarışmacı: Yurassin park... Metin Uca: C harfindeyiz, soyadı Koray olan ve Temmuz 2000\'de kaybettiğimiz ünlü sunucumuz? Yarışmacı: Ceyda!.. Metin Uca: Tatlı Kaçıklar, Çiçek Taksi gibi dizilerde oynayan Erol isimli Türk Tiyatrosunun önemli isminin soyadı? Aynı Yarışmacı: Gani!.. \"Deja Vu oldum zannettim...\" => Murat Kosova \"Bağdat\'a yapılan hava saldırısında 4 ölü öldü...\" CnnTürk\'te gün içindeki gelişmelerin listelendiği programda \"Bursaspor\'un 5 maçta iki mağlubiyet 3 yenilgisi var...\" => İlker Yasin \"Çocuk sahibi olmam an meselesi...\" => Ebru Şallı \"Dokunuşu vuruşu şut orta karışımı vuruş şutu...\" => Şansal Büyüka \"Yüce Rabbimizin yardımıyla bu nehri de geçtikten sonra ver elini Meksika...\" Tgrt\'deki bir fimde kovboy eleman Meksika sınırında <br /> \"Mete beni duyuyorsa duymadan da konusabilir...\" Can Ataklı (\"Sen devam et Mete, biz seni dinliyoruz...\" demek istiyor) Turgay Şeren: Manchester da az takım değil, bir adam var onlarda Nisteroç mu ne? Sunucu: Van Nistelrooy!.. Turgay seren: He, o ne biçim bir şey öyle yaa... \"Bir hafta, yani 15 gün sonra Trt ekranlarında...\" Deportivo - Real Sociadad maçını sunan Trt spikeri \"İnsan insan gibi olduğu, insanın zaman zaman hayvan gibi olduğu, yani o şey hayvanlar yırtıcı hayvanlar...\" İbrahim Tatlıses (resim sergisinde bir resmi yorumluyor) \"Rize\'de öğlen saatlerinde başlayan yağmur maçtan kısa bir süre önce kesildi, sonra da durdu...\" => Tansu Polatkan \"Yani ne bileyim, doksan bile değil yüz derece döndüm o olaydan sonra...\" Kuşum Aydın \"Saddam ölü, ya da hala yaşıyor...\" Defne Samyeli \"Sahada top ayağına yakışan tek futbolcu Emre desem, umarım duygusal davranmış olmam...\" => Güntekin Onay \"He no eat!..\" => Acun Ilıcalı Metin Uca: İstanbul aşığı ünlü şairimiz, \"Y\"? Seçkin Piriler: Yasar Nuri... Memoli: Çabuk bırakın o bebeği!.. Adam: O niye o? Sunucu: Hilal hanım, takip mesafesi nedir peki? Hilal Cebeci: Takip mesafesi şey, şimdi mesela ben şu an 40 km. hızla gidiyorum ya, önümdeki araçla aramdaki mesafe de 40 km. olmalıdır... Sunucu: Bu durumda İstanbul-Ankara yolunda sadece 13 araç olabilir. __________________
Beni öldürmeyen her şey, beni daha güçlü yapar. Beyin Fırtınası Geri Döndü |
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|