"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir."

Lütfen forum kurallarını okuyunuz.

Geri Dön Yazıyaz Forum > Diğer > Konu Dışı > Arşiv

Üye OlSık SorulanlarÜye Listesi Takvim Arama Yeni Mesajlar Forumları Okundu İşaretle

Kapalı Konu

Konu Araçları
Eski01-10-06, 15:23  #1
stran

stran'nın Avatarı

Giriş Tarihi: Sep 2006
Ülke / Şehir: DİYARBEKİR
Bunu izlerken ölmek istemedim ....... (+18)

18 YAŞINDAN KÜÇÜKLERİN SEYRETMESİ SAKINCALIDIR

http://www.hasiok.com/connect.php?id=1726&access=1

duygularınız yazarsanız sevinecem çünkü ben bu gece sabaha kadar uyumadım.....

Düzenleme Nedeni : 18 yaşından küçüklerin seyretmesinin sakıncalı olacağı bir otopsi görüntüsü olduğu konusunda gerekli bilgilendirilmenin yapılmaması.

seha Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 01-10-06 17:06 .
stran is offline  
Eski01-10-06, 15:30  #2
il_bilge

il_bilge'nın Avatarı

Giriş Tarihi: Jul 2006

Adli tıbbın gerçekleri bunlar. Otopsi yapılırken çok daha ileri vakalarda çok daha fazlasını da yapmak durumunda kalıyorlardır. Elbette insan bunları düşünmek istemiyor. Yaşarken bunları düşünmeye başlamak insanı bunalıma sürükler bence. Hele de bu tarz şeyleri.

Bence hiç gereği yok,

Sevgili Zoze21,

kendinizi üzmemek için bu tarz şeyleri aklınıza getirmeyin derim. Hayat bir çok çirkinlikle dolu zaten. Ölümün nereden geleceği de belli değil. Tek belli olan şey ölümün kendisi.

En iyisi o gelene kadar yaşamak..

Sevgiler
Eski01-10-06, 15:37  #3
Elenorin
Genel Moderatör

Elenorin'nın Avatarı

Giriş Tarihi: Aug 2006

ben bayagı bir önce izlemiştim bu görüntüleri.
mide bulandırıcı oldugu kesin ama otopsinin faydaları her şeyi ört bas etmeye yetiyor zaten.
saygılarımla.....

İnsanların Kanatları Yüreklerinde..
Elenorin is offline  
Eski01-10-06, 15:37  #4
stran

stran'nın Avatarı

Giriş Tarihi: Sep 2006
Ülke / Şehir: DİYARBEKİR

Alıntı:
Sayın il_bilge şöyle demiş:

Adli tıbbın gerçekleri bunlar. Otopsi yapılırken çok daha ileri vakalarda çok daha fazlasını da yapmak durumunda kalıyorlardır. Elbette insan bunları düşünmek istemiyor. Yaşarken bunları düşünmeye başlamak insanı bunalıma sürükler bence. Hele de bu tarz şeyleri.

Bence hiç gereği yok,

Sevgili Zoze21,

kendinizi üzmemek için bu tarz şeyleri aklınıza getirmeyin derim. Hayat bir çok çirkinlikle dolu zaten. Ölümün nereden geleceği de belli değil. Tek belli olan şey ölümün kendisi.

En iyisi o gelene kadar yaşamak..

Sevgiler
sayın il-bilge ..

ben ilk defa izleeidm ve çok kötü oldum anlatamam duygularımı bugun sabaha kadar uyumadım gözlerim açık kaldı tabi çok pişman oldum izlediğimie ....
Eski01-10-06, 15:42  #5
il_bilge

il_bilge'nın Avatarı

Giriş Tarihi: Jul 2006

Alıntı:
Sayın zoze21 şöyle demiş:

sayın il-bilge ..

ben ilk defa izleeidm ve çok kötü oldum anlatamam duygularımı bugun sabaha kadar uyumadım gözlerim açık kaldı tabi çok pişman oldum izlediğimie ....
Buna üzüldüm,

o zaman bugün iyi bir film, iyi bir müzik ya da iyi bir kitapla kafanızı dağıtmaya çalışın ve bunları aklınıza getirmeyin. İlk kez izliyorsanız gerçekten de etkiler insanı. Ama emin olun bu dünya üzerinde çok daha kötü görüntüler var. Bunları yaşamadığımız için de şanslı saymalıyız kendimizi.

Sevgili Zoze21;

Bu tarz şeyler izlemeyin bence bir daha. Zor olur birşeylerin etkisinde kalmak. Yaşadım ben de.

Alıntı:
Sayın A_EMRE şöyle demiş:

otopsinin faydaları her şeyi ört bas etmeye yetiyor zaten
Kesinlikle. Bize ve bu işle uğraşmayanlara iğrenç geliyordur elbet. Ama gerçekten de yararları çok.

Sevgiler
Eski01-10-06, 15:43  #6
hancı
Onay bekleyen
Yazar Adayı

hancı'nın Avatarı

Bu görüntüleri izlemiştim. Hatta fakületede tıp fakültesiyle komşu olmanın nahoş sürprizlerini de yaşamıştık.

Ancak bu görüntüler izleyicilerini olumsuz yönde etkiler. Ve psikolojisini bozar kanaatindeyim.

Bu nedenle bu topiğin kilitlenmesi ve linkin de ortadan kaldırılmsını rica ediyorum forum yönetiminden.
hancı is offline  
Eski01-10-06, 15:52  #7
Elenorin
Genel Moderatör

Elenorin'nın Avatarı

Alıntı:
Sayın hancı şöyle demiş:

Bu nedenle bu topiğin kilitlenmesi ve linkin de ortadan kaldırılmsını rica ediyorum forum yönetiminden.
bence biraz abartmışsınız sayın hancı...
adli tıpcılar her gün böyle işlerle başbaşa kalıyor.
psikoloji konusunda haklısınız da zaten çoğu arkadaşımız 18 yaş üzeri..
zannetmem kimsenin hayatını değiştirecek kadar etkilenecegini.
saygılar....

İnsanların Kanatları Yüreklerinde..
Elenorin is offline  
Eski01-10-06, 16:13  #8
hancı
Onay bekleyen
Yazar Adayı

hancı'nın Avatarı

Sayın emre, bu siz ve benim böyle olabilir. Ancak herkesin beyin parçalarını seyrederken aynı düşüncede olacağını zannetmiyorum.
hancı is offline  
Eski01-10-06, 16:28  #9
canugur

Giriş Tarihi: Aug 2005

Alıntı:
Sayın hancı şöyle demiş:

Bu görüntüleri izlemiştim. Hatta fakületede tıp fakültesiyle komşu olmanın nahoş sürprizlerini de yaşamıştık.

Ancak bu görüntüler izleyicilerini olumsuz yönde etkiler. Ve psikolojisini bozar kanaatindeyim.

Hic bir seyi bozmaz sayin Hanci....
Iste insan....
Kuzu gibi, kesilip bicilebilir...
Ortacagda balta ve giyortinle bu insanlari kesiyorlardi, neden pskoloji o zaman bozulmuyor da simdi bozulacak....
ya da seriatta hirsizlik yapanin elleri keslince bu görüntüden daha mi insancil, yapmayin.....
Videodaki insan ölü..
Bazi sözüm ona dinler, falancanin evindenn hirsizlik yapinca, elleri bileklerinden kesldiginde kimsenin midesi bulanmiyor da, psikokolojisi bozulmuyor da, kadavrayi görünce mi heyheyleriniz kalkiyor..
Bu filmleri 10 yildan beri avrupa, ABD australya tv lerde halka acik veriyorlar...
inansin bagirsagini uzatan gencler 6 metre oldugunu bize gösteriyorlar ceke ceke....

Duygusal olmayin, mistisizmi yenin, yoksa isiniz zor.....
Eski01-10-06, 17:03  #10
Antioksidan
Forum Kurucu Üyesi

Antioksidan'nın Avatarı

Giriş Tarihi: Mar 2005
Ülke / Şehir: 23185

Alıntı:
Sayın canugur şöyle demiş:

Hic bir seyi bozmaz sayin Hanci....
Iste insan....
Kuzu gibi, kesilip bicilebilir...
Ortacagda balta ve giyortinle bu insanlari kesiyorlardi, neden pskoloji o zaman bozulmuyor da simdi bozulacak....
ya da seriatta hirsizlik yapanin elleri keslince bu görüntüden daha mi insancil, yapmayin.....
Videodaki insan ölü..
Bazi sözüm ona dinler, falancanin evindenn hirsizlik yapinca, elleri bileklerinden kesldiginde kimsenin midesi bulanmiyor da, psikokolojisi bozulmuyor da, kadavrayi görünce mi heyheyleriniz kalkiyor..
Bu filmleri 10 yildan beri avrupa, ABD australya tv lerde halka acik veriyorlar...
inansin bagirsagini uzatan gencler 6 metre oldugunu bize gösteriyorlar ceke ceke....

Duygusal olmayin, mistisizmi yenin, yoksa isiniz zor.....
Sayın Canuğur

Bunun mistisizmle bir ilgisinin olduğunu sanmıyorum. Profilinde 24 Yaşında olduğu yazan Zoze21 isimli arkadaşımızın izleyince gece uykusunu kaçıran bu görüntünün 18 yaşından küçük bir çocuğun izlemesi halinde onun psikolojisini nasıl etkileyeceğini tahmin edebiliyor musunuz?

Zaten girilen site dahi, bu görüntünün 18+ olduğu gerçeğini not düşerken, bizim hiçbir uyarı veya korunma önlemi olmaksızın böyle bir görüntüyü adeta seyre teşvik etmemiz kabul edilebilecek bir tutum olmaktan çok uzak.

Her yaş kesiminden üyesi ve ziyaretçisi olan (12 -14 yaş arasında nice üyemizin olduğunu biliyorum) Yazıyaz'ın toplumsal bir sorumluluğu olduğunu unutmamalıyız.

Saygılarımla.
Antioksidan is offline  
Kapalı Konu

Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Konu Araçları

Gönderme Kuralları
Foruma mesaj değil yazabilirsin
Forumdaki mesajlara değil cevap yazabilirsin
Foruma dosyadeğil ekleyebilirsin
Forumdaki mesajınıdeğil düzeltebilirsin.

vB KoduAçık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı