|
|
||||||||||
![]() |
| |||||||
| cansec' den dökülenler / konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Şiir denemeleriniz... |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
Yazar Adayı Giriş Tarihi: Sep 2006
| cansec' den dökülenler Çırpınarak uyandım bir korkulu kabustan, saç dağınık her şey karışık, Zifiri karnlıkta , Aradım aradım bir ışık. Suyla gider sandım, Yüzümdeki korku. Elime bulaştı her şey, Bir garib bir soğuk sorgu, Alev alev yandım sandım. Bunun cevabı kimde dedim, Kulağımı tırmaladı çığlıklar. Bir dosttan öğüt bekledim, Güldü bana bütün çocuklar. Hamdım,yandım , yandım.... tüm şiir sevenlere saygılarımla |
|
| #2 | |
Yazar Adayı Giriş Tarihi: Sep 2006
| küçüktüm. küçüktüm, henüz pek ufak babam yolladı beni çarşıya. Alacaksın dedi, bir umut, büyük bir sevgi ve sevgili. Uzattım listeyi bakmadan karşıya, Açtık evde paketi babamla, bir kefen, bir tabut ve gözü yaşlı sevgili. yedim tokatı enseme ama ne şamar, kırk okkalı hırsını alamadı babam benden sonra kalayladı bakkalı. utandım geri vermeye, ağlayarak gözü yaşlı Kefen sırtımda, oturduk tabutun üstüne ,ağlaştık yıllar yılı.... hüzün ve mizah bir arada olunca değişik bir tat veriyor. |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|