"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
|
![]() |
| |||||||
Büyükkanıt'ın konuşması üzerine../konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Türkiye gündemi, sorunları ve düşünceler |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | ||
Onay bekleyen
Yazar Adayı Giriş Tarihi: Sep 2006
| Alıntı:
| #2 | ||
Onay bekleyen
| Alıntı:
| #3 | ||
Onay bekleyen
| Alıntı:
| #4 | ||
Onay bekleyen
| Alıntı:
http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=45462&uniq_id=1160384673 __________________
Bir yanda hiç susmadan konuşan dudaklar Bir yanda küsüp susmuş sessiz akıllar Dibe vurduysak ne olmuş elbet çıkarız Bir gün var bir gün yokuz | |
|
| #5 | |
![]() Giriş Tarihi: Aug 2005
| Bir cesit ültimatom niteligindeki mesaj, kibar bir dil ile, isim kullanmadam sahiplerine yollanmis. __________________
"Tüm dönemlerde, toplumun kutsallastirdigi bos düsüncelerden tehlikesizce siyrilmak imkansizdir." M.Kemal |
|
| #6 | |
![]() Giriş Tarihi: Jul 2005 Ülke / Şehir: KAF DAĞI
| Bıktık artık aynı filmi izlemekten. Her zaman irtica irtica. Başka laf yok. İktidarı sarsmak için başka sebep yok. Bu darbeci zihniyetten ne zaman kurtulacak Türkiye çok merak ediyorum. Allah "peygamber ocağı"mızı eski günlerine döndürür inşallah! |
|
| #7 | ||
![]() Giriş Tarihi: Aug 2006
| Alıntı:
Bu ülkenin darbeci zihniyetten kurtulması gerektiği gibi irticacı zihniyetten de kurtulması gerekiyor. Bu ülkede birtakım dengeler var. Birşeyler değişecekse, tahterevallinin her iki tarafından da yük boşaltılması gerekiyor. Öyle "ordu elini eteğini çeksin, biz istediğimiz şeyi yapalım, rahat rahat din sömürüsü üzerinden ceplerimizi dolduralım" demekle olmuyor. Değişim karşılıklı olur. Birşeylerin değişmesini istiyorsanız önce kendinizi değiştirmekten başlamak zorundasınız. "Yok ben sabit durayım, ben mükemmelim, benim çevremdeki herşey yanlış, onlar değişsin" demek, magalomanlıktan öteye gitmez. Değişim, başkasına "değiş" demekle olmaz! __________________
"Cümleler doğrudur sen doğru isen, Doğruluk bulunmaz sen eğri isen" yazarkedi Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 02-10-06 14:49 . | |
|
| #8 | ||
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006 Ülke / Şehir: istanbul
| Alıntı:
sayın sonakıncı; peygamberinizin ocağı Türkiye Cumhuriyetimidir?? __________________
AdY... SAYGILARIMLA... ne mutlu TÜRKÜM diyene!! | |
|
| #9 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006 Ülke / Şehir: istanbul
| keşke değinilen konularda daha açık olabilselerdi.bizler anlıyoruz ancak anlamak istemeyen çok kesim var. __________________
AdY... SAYGILARIMLA... ne mutlu TÜRKÜM diyene!! |
|
| #10 | ||
![]() Giriş Tarihi: Aug 2005
| Alıntı:
![]() Ayrica peygamber ocagi eski günlerimizi ben de anlamis degilim? Türkiye´den mi söz edilmis dersiniz? saygilar __________________
"Tüm dönemlerde, toplumun kutsallastirdigi bos düsüncelerden tehlikesizce siyrilmak imkansizdir." M.Kemal | |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|