| |
||||||
"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||
| #1 | |
Ayrıldı
Giriş Tarihi: Jul 2006
| Yazıyaz'da bulunan ve/veya İzmir'e gelmek isteyen yazar adayı ve yazarları ile bir buluşma olanağını; olacaksa nerede, nasıl, kimlerle buluşmanın gerçekleşeceğini, bu başlık altında belirleyelim. BF... __________________
Kitleler sustuğunda ya da susturulduğunda, tarihi kişilerin yaptığı sanılır. Tarihi bizzat kitleler yapar, kişiler sadece kitlenin bilincine sahip figürlerdir. |
| #2 | |
Siyaset&Bilim ![]() Giriş Tarihi: Sep 2005
| Eğer uygun bir zaman ve yer olursa buluşmaktan mutluluk duyarım. |
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: Jul 2006 Ülke / Şehir: Denizli
| Bence biraz daha buyuk bır organızasyonla butun ege bolgesı ızmırde bulussun. __________________
emre² |
| #4 | |
Uzaklaştırıldı Giriş Tarihi: Aug 2006
| Yaa bu iyi olmuş.Uygun bir gün bulursanız ben de gelirim... ![]() |
| #5 | |
Genel Moderatör ![]() Giriş Tarihi: Aug 2006
| biz ne olacaz??? (ANKARA) __________________
"Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür ve bir orman gibi kardeşçesine." Nazım Hikmet İnsanların Kanatları Yüreklerinde.. |
| #6 | |
![]() Giriş Tarihi: Jun 2006
| Eğer burada olursam, müsait olursam, iş zamanlarıma denk gelmezse, buluşmayı ben de isterdim arkadaşlar. __________________
"Dürüst insanların ceza görmeden ülkelerine hizmet edebilecekleri zaman henüz gelmedi" Isidore de ROBESPİERRE (1794'ten beri) |
| #7 | |
![]() Giriş Tarihi: Aug 2006
| çok iyi fikir arkadaşlar ama uzakta olan arkadaşlarımız nasıl yapacak.iyi bir organizasyonla güzel bir yer de buluşma fikri hoş. __________________
SaY kİ yOkSuN vArMıŞsıN giBi mUtLu oL... |
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|