| |
||||||
"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||
![]() |
| |||||||
Sizin haliniz hangisi?/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Diğer kategoriler dışındaki her şey |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Aug 2006 Ülke / Şehir: İZMİR
| Sizin haliniz hangisi? müşfik kenter den yalnız olanlara; aşk kelebek gibidir,peşinden koştukça hep senden kaçar... en iyisi bırak uçsun,inan hiç beklemediğin bir anda gelip omuzuna dokunuverir...aşk mutlu eder,bazende üzer ama aşk özeldir, aşkını hak eden birine sunarsan eğer... sevgilisi olanlar; aşkın amacı; birileri için "mükemmel insan" olmak değildir.seni mükemeliğe en çok yaklaştıracak insanı bulmaktır... çapkınlara; sevmediğin birine asla "seni seviyorum" deme...içinde olmayan duygulardan varmış gibi söz etme...kimsenin hayatına kalbini kırmak için girme...sevgi dolu bakan gözlere,asla yalan söyleme çünkü birilerine verebileceğin en büyük acı;aşık olmadığın birini kendine aşık etmektir.... evli olanlara; seven insan "senin hatan" yerine,"özür dilerim"diyendir...." neredesin" yerine "ben buradayım" diyendir..."nasıl yaparsın" yerine "niye yaptığını anlıyorum" diyendir....ve aşk "keşke" yerine daima "iyiki" diyendir... kalbi kırık olanlara; kalp yarası siz kanatmaktan vazgeçinceye kadar sürer ve ilacı bu acıya alışmak değil,ondan ders çıkarabilmektir.... aşık olmaktan korkanlara ; aşka düş ama tökezleme,anla ama bekleme,paylaş ama isteme,yaralan ama asla acıyı içide büyütme... sevdiğini fazla sahiplenenlere; sevdiğinin bir başaksıyla daha mutlu olduğunu görmekten daha acı bir şey varsa,o da sevdiğinin seninle mutsuz olduğunu görmektir... aşıkını itiraf etmeye çekinenlere; sevdiğinden ayrılınca aşk acı verir,sevdiğin seni terk edince daha da çok acı verir,ama en acısı;onu ne kadar sevdiğini bilmesine hiç fırsat vermemektir... dönmeyecek birini bekleyenlere; hayatın en acı anı,deli gibi sevdiğin insanın buna hiç değmediğini gördüğün andır ve en büyük kaybın onun için harcadığın yıllardır...senin aşkını şu an hak etmeyen bilki on sene sonra yine haketmeyecektir... bırak gitsin... arpaz Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 03-10-06 17:00 . |
|
| #2 | ||
![]() Giriş Tarihi: Jul 2006
| Alıntı:
Ne güzel anlatmış... ![]() __________________
Senden vazgeçmeden ölürüm belki... | |
|
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: Aug 2006
| aşık olmaktan korkanlara.İçimizde acıyı hep büyüttüğümüzden oluyor hep bunlar bir öğrenebilsek keşke __________________
SaY kİ yOkSuN vArMıŞsıN giBi mUtLu oL... |
|
| #4 | |
![]() Giriş Tarihi: Oct 2006
| sevgilisi olanlar; aşkın amacı; birileri için "mükemmel insan" olmak değildir.seni mükemeliğe en çok yaklaştıracak insanı bulmaktır... bu insanı bulduğum için çok şanslı olmalıyım..... __________________
bir anka kuşu gibi anne ...bir anka kuşu gibi kendimi külümden yarattım... |
|
| #5 | |||
| Alıntı:
Özeldir, ve hak edene sunmak gerekir. Alıntı:
| #6 | |
![]() Giriş Tarihi: Apr 2006
| Sanıyorum hemen hemen hepsini yaşadım. Şimdi ise bu haldeyim ; "seven insan "senin hatan" yerine,"özür dilerim"diyendir...." neredesin" yerine "ben buradayım" diyendir..."nasıl yaparsın" yerine "niye yaptığını anlıyorum" diyendir....ve aşk "keşke" yerine daima "iyiki" diyendir..." |
|
| #7 | ||
![]() Giriş Tarihi: Aug 2006 Ülke / Şehir: İZMİR
| Alıntı:
dün bir arkadaşımla birlikte yeniden okuduk müşfik kenterin bu yazısını ve biz yanlız olanlarız ama umudumuzu kaybetmiyoruz beklemiyormuş gibi yapacağız ![]() bizim halimizde bu.. seha Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 14-10-06 11:47 .Sebep: Bozuk Alıntı | |
|
| #8 | ||
| Alıntı:
| #9 | |
Yazar Adayı
Giriş Tarihi: Oct 2006
| insan aşık olduğunu itiraf edemez, yaralanmaktan korkar; ama inanmaz ki aşkın gizli kalması onu daha derinden yaralamaktadır. __________________
Kuru cihangirlik kavgası olmamalı insanın... |
|
| #10 | ||
![]() Giriş Tarihi: Oct 2006 Ülke / Şehir: izmir
| tam tersi Alıntı:
| |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|