"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
|
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006 Ülke / Şehir: DİYARBEKİR
| Türk Hastalıkları tıp bile aciz kalmış 01-Kardan adama tekme atma veya bozmaya çalışma hastalığı, 02-Yeni atılmış bir betona basma ve isim yazma hastalığı, 03-Gazete ve dergilerdeki resimlere sakal, bıyık ve g özlük yapma hastalığı, 04-En iyi arabayı ben kullanıyorum zannetme hastalığı, 05-Kar topunun içine buz koyma hastalığı, 06-Cep telefonu kullanımının yasak olduğu ortamlarda ille de görüşme yapma hastalığı, 07-Belediyenin duraklara koyduğu saatlerin yelkovan ve akrebini sökme hastalığı, 08-Kumsalda Deve güresi yapma hastalığı, 09-Şahin marka arabayı, Doğan görünümlü yapma hastalığı, 10-Ağaçlara ve parktaki banklara kalp ve isim bas harfi kazıma hastalığı, 11-Derslerini çalışıp sınıfını geçenleri inek sanma hastalığı, 12-Mesleğimizdeki unvanımızı İngilizce olarak söyleme hastalığı, 13-Tiki olan insanların tikleri ile uğraşma hastalığı, 14-İskambil kağıtlarından kule yapan birinin kulesini bozmaya çalışma hastalığı, 15-Cep telefonu ile bağıra bağıra konuşma hastalığı, 16-Reklam için duvarlara veya panolara yapıştırılan afişleri yırtma hastalığı, 17-Tuvalet duvarlarını defter sanma hastalığı, 18-Otobüs duraklarına "Ateşli sevişirim beni ara" yazma hastalığı, 19-Trafikte bizi geçen bir Arabayı mutlaka yakalayıp onu geçmeyi ilke sayma hastalığı, 20-Sinyal verir vermez şerit değiştirip, kazaya sebebiyet verdiğimizde sinyal verdik görmüyon mu deme hastalığı, 21-Ara yollardan ana yola çıkacak araca yol vermeme hastalığı, 22-Ünlü birini gördüğümüzde ona el sallama hastalığı, 23-Ünlü birini gördüğümüzde onunla fotoğraf çektirip çok samimiyiz havası verme hastalığı, 24-Yasamadığımız bir şeyi yasamış gibi anlatıp ona kendimizi inandırma hastalığı, 25-Otobüs durağa yanaştığında ille de ön kapıdan inmeye çalışma hastalığı, 26-Otobüs koltuklarını yırtma ve üzerlerine acayip acayip yazılar yazma hastalığı, 27-Minibüs şoförüyseniz beğenmeseniz bile mutlaka kral FM dinleme hastalığı, 28-Trafikte kırmızı ışıkta dururken, yeşil ışık yanar yanmaz kornaya basma hastalığı, 29-Trafikte kırmızı ışıkta dururken burun karıştırma hastalığı, 30-Kimsenin herhangi bir konu hakkında bilgisi olmadığını anladığımız anda o konu hakkında atıp tutma hastalığı, 31-Elektrik,su,doğalgaz,vergi,trafik cezası vb.. faturaları son gününde ödeme hastalığı, 32-Kar yağdığında eve bolca ekmek alma hastalığı, 33-Grup halinde bir meydana konan güvercinlerin üzerine koşup onları kaçırmaya çalışma hastalığı, 34-Evli olanların bekarlara sakin ha evlenme demesi hastalığı, 35-Ayni filme giden insanların filmden çıktıktan sonra filmi birbirlerine anlatmaları hastalığı, 36-18 yaşına geldiği gün bara gitme hastalığı, 37-Eline silah geçen birinin hemen o silahla saka yapma ihtiyacı duyması hastalığı, 38-Arabayla yolda giderken tanıdık birini görünce arabayı sakadan onun üzerine doğru sürme hastalığı, 39-Takım elbise giyince elini cebe sokma hastalığı, 40-Tuttuğu takım galip gelince havaya silah sıkma hastalığı :-) :61 :-) http://www.diyadinnet.com/KomikYazi-...lm%C4%B1%C5%9F __________________
"""Ve Cellat Uyandı Yatağında Bir gece,Tanrım dedi !!! Bune Zor Bilmece ...Öldükçe Çoğalıyor Alanlar ...Ben Tükenmekteyin Öldürdükçe....""" stran Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 29-11-06 22:34 .Sebep: Alıntı yapılan yerin unutulması.. |
| #2 | |
Ayrıldı Giriş Tarihi: Aug 2006
| Sn.zoze21 bu hastalıklar iyi ki yatağa düşürmüyor ve hastanelik etmiyor insanı.Yoksa ülkeyi karantina altına almak gerekecekti. __________________
Umudun rengi mavi derler ya,ringlerde mavidir. |
| #3 | ||
| Alıntı:
Bu sadece işin esprisiydi.sayın Anadolu bunlar komik ve yaşamımızda olan dı..hepimiz yapıoruz uyguluyoruz ayrım yapmadan..... ![]() __________________
"""Ve Cellat Uyandı Yatağında Bir gece,Tanrım dedi !!! Bune Zor Bilmece ...Öldükçe Çoğalıyor Alanlar ...Ben Tükenmekteyin Öldürdükçe....""" | |
| #4 | ||
Ayrıldı Giriş Tarihi: Aug 2006
| Alıntı:
| #5 | |
| 08-Kumsalda Deve güresi yapma hastalığı, 09-Şahin marka arabayı, Doğan görünümlü yapma hastalığı, Kış yavaş yavaş bastırıyor ya ondan bu geldi aklıma....:D __________________
"""Ve Cellat Uyandı Yatağında Bir gece,Tanrım dedi !!! Bune Zor Bilmece ...Öldükçe Çoğalıyor Alanlar ...Ben Tükenmekteyin Öldürdükçe....""" |
| #6 | |
![]() Giriş Tarihi: Oct 2006
| sayın stran,gerçekten çok doğru şeyler tespit etmişsiniz valla ben çoğunu yapmışımsır heralde:-) __________________
insanlar anlayabildikleri kadar yaşar, ve anlayamadıkları şeyleri umursamadan ölüp gider... |
| #7 | |
![]() Giriş Tarihi: Oct 2006
| Sn stran çok hoş olmuş ellerine sağlık....Gerçekten hepimiz hastayız desenize ![]() __________________
bir anka kuşu gibi anne ...bir anka kuşu gibi kendimi külümden yarattım... |
| #8 | |
Ayrıldı
Giriş Tarihi: Sep 2006 Ülke / Şehir: İstanbul
| Bu pek komik değil ama aklıma geldi yazayım dedim. Yemeğin tadına bakmadan tuz atarız genelde Türkler olarak ![]() __________________
Zaman hiç bir şeyi silmiyor, kimi anları örtüyor, yalnızca... |
| #9 | |
| 15-Cep telefonu ile bağıra bağıra konuşma hastalığı, 16-Reklam için duvarlara veya panolara yapıştırılan afişleri yırtma hastalığı, 17-Tuvalet duvarlarını defter sanma hastalığı, 18-Otobüs duraklarına "Ateşli sevişirim beni ara" yazma hastalığı, 19-Trafikte bizi geçen bir Arabayı mutlaka yakalayıp onu geçmeyi ilke sayma hastalığı, 20-Sinyal verir vermez şerit değiştirip, kazaya sebebiyet verdiğimizde sinyal verdik görmüyon mu deme hastalığı, işte yaşamlarmızda en az bir defa yapmışızdır...değilmi...:61 __________________
"""Ve Cellat Uyandı Yatağında Bir gece,Tanrım dedi !!! Bune Zor Bilmece ...Öldükçe Çoğalıyor Alanlar ...Ben Tükenmekteyin Öldürdükçe....""" |
| #10 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006
| Evet, sayın zoze/stran, Bu şakanın altında Kürt bakış açınızdan kaynaklanan bir Türk düşmanlığı olmasın? Konu başlığı Türkler için değil de Kürtler için açılsaydı kompleksli tepkileri görür gibiyim: ''Bize hakaret ediyorlar!'' Sanırım ; bu hastalıklar sizlerde de fazlasıyla var. Ancak bu konuda sizleri suçlayamam. Hepsi burjuvaziyi daha iyi yaşayan Batı'dan ithal. Kabul edilmiş Batı tescili toplumsal gelişmelere göre önce oralarda yaşanmış olmalı. doğançay |
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|