"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006 Ülke / Şehir: DİYARBEKİR
| Sinemada gişe rekorları kıran Titanik filmini Elazığ şivesi ile yeniden seslendirdiler. http://www.haberturk.com/haber.asp?i...&dt=2006/10/03 :61 :61 :61 __________________
"""Ve Cellat Uyandı Yatağında Bir gece,Tanrım dedi !!! Bune Zor Bilmece ...Öldükçe Çoğalıyor Alanlar ...Ben Tükenmekteyin Öldürdükçe....""" |
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006 Ülke / Şehir: istanbul
| inanamıyorum. bir sinema baş yapıtı ; ince duygusal bir film ancak böyle katledilir.lütfen arkadaşlar böyle bir topik açılmaz. doğu şiveli vatandaşlarımı kınamıyorum.ama bu mizah değildir. __________________
AdY... SAYGILARIMLA... ne mutlu TÜRKÜM diyene!! |
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: Jul 2006
| Bu şekilde mizahi amaçla seslendirilen başka filmler de var. Gladiator filminde de yapılmıştı benzer bir dublaj. Bir de Çorum dublaj var ki evlere şenlik. Onun da bir Shrek versiyonu var; sormayın, elime geçti ama öyle böyle değil... Bu tarz şeyler çok internette. Matrix seslendirmeleri de mevcut. Fazlasıyla geyik olanları da var, aralarda zekice düşünülmüş nükteler de var. Tabi bu biraz da bakış açısına bağlı diyorum. Kimi komik buluyor, kimi hiç hoşlanmıyor. Sevgiler __________________
Senden vazgeçmeden ölürüm belki... |
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|