"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
|
| #1 | |
Genel Moderatör ![]() Giriş Tarihi: Aug 2006
| ... __________________
"Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür ve bir orman gibi kardeşçesine." Nazım Hikmet İnsanların Kanatları Yüreklerinde.. Elenorin Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 01-09-07 21:03 . |
| #2 | |
| ... __________________
"Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür ve bir orman gibi kardeşçesine." Nazım Hikmet İnsanların Kanatları Yüreklerinde.. Elenorin Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 01-09-07 21:04 . |
| #3 | |
| ... __________________
"Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür ve bir orman gibi kardeşçesine." Nazım Hikmet İnsanların Kanatları Yüreklerinde.. Elenorin Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 01-09-07 21:04 . |
| #4 | |
| ... __________________
| #5 | |
Uzaklaştırıldı Giriş Tarihi: Aug 2006
| Ne mi yaptık? Tabiki gericilik..... Üzgünüm ATAM ama artık herşey daha güzel olacak... |
| #6 | |
![]() Giriş Tarihi: Jul 2006
| Elinden gelen ne varsa ortaya koyup onu yanlış tanıtmaya çalışanlara engel olamadık... Bize bıraktığı değerli mirası iyi değerlendiremedik... Sistemlerini, fikirlerini, ileri görüşlülüğünü incelememiz gerekirken onun sigarasıyla rakısıyla uğraşanların yorumlarını dinledik... Ona saldıranlara, kurduklarını yıkmak için herşeyi yapanlara dur diyemedik... Yok olmaktan kurtardığı bir ulusu götürmek istediği ufuklara çıkaramadık... Şiirler okuduk arkasından, bayramlarda güzel sözler dinledik, Ama onu anlatmadık yeni gelenlere, göstermedik yaptıklarını, bıraktık herkesi kendi haline, bana ne dedik... Tarihi çarpıtanlara sesimizi çıkarmadık, onu kötülemeye çalışmak düşünce özgürlüğü oldu, onu anlatmak dogmatiklik... Buna bile engel olamadık... Ne mi yaptık O'nun için, bıraktık herşeyi öylece.. Çok üzgünüm... |
| #7 | |
Ayrıldı Giriş Tarihi: Aug 2006
| Cevap gayet net.Bir şey yapmadık,yaptırmadılar. __________________
Umudun rengi mavi derler ya,ringlerde mavidir. |
| #8 | |
![]() Giriş Tarihi: Oct 2006
| Ne yazık ki onun hak ettiği hiç birşey.... __________________
bir anka kuşu gibi anne ...bir anka kuşu gibi kendimi külümden yarattım... |
| #9 | |
![]() Giriş Tarihi: Apr 2006
| Sanıyorum Mustafa Kemal, Kendisi için değil Türkiye için bir şeyler yapmammızı beklerdi. O kendisi için doğru olanı yapmış ve Türkiye Cumhuriyetini kurmuştur. Önemli olan Mustafa Kemal'in ve kurtuluş savasında yer alan tüm herkesin bize emanet ettiği ülkemiz için neler yaptığımızdır. Armes |
| #10 | |
![]() Giriş Tarihi: Apr 2006
| Dua ettim. Onun için. |
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|