| |
||||||
"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006 Ülke / Şehir: DİYARBEKİR
| 1) Erkekler, kadinlarin bazen diger zamanlardan biraz daha fazla ilgi beklediklerini hissedemezler. Biraz daha fazla ilgi kirilan bir kalbi bile onaracaktir. 2) Erkekler, kadinlarin bazi durumlarda istediklerini çok zekice bir yolla yapabildiklerini bilmezler. Her kadinin istediklerini yaptirtmak için birbirinden kurnazca numaralari vardir. Erkeklerin tahmin ettigi kadar saf bir kiz yoktur. 3) Kadinlar bir takim seyleri inanilmaz alttan alirlar. Hiçbir erkek kadinin alttan aldiginin farkina varamaz. Tartismalarin alt yapisinda genelde bu vardir. 4) Ev isleriyle ugrasmaktan çok yorgun düstüklerinde bile erkekler, kadinlarin maruz kaldiklari bu Çin iskencesini görmezden gelerek azimle evin durumundan yakinirlar. 5) Kadinlarin kumandayi ele geçirdiklerinde neler yapabileceklerini ve bundan nasil bir huzur duyabileceklerini bilmezler. 6) Arabayi kadinlar kullanirken erkeklerin yaptiklari elestirileri, kadinlar aslinda duymazdan gelirler. Kadinlar ehliyetlerinin çikletten çikmadigini bilirler. 7) Erkekler, taciz edilen kadinlarin neler hissettiklerini asla bilemeyecekler. Gündelik hayatta kadinlari taciz etmeye bir marifetmis gibi devam edecekler. 8) Erkekler, kadinlarla kavga ederlerken, güler yüz ve tatli dille her seyi halledebileceklerini bir türlü fark edemezler. Bozulan iliskilerdeki temel sorun belki de güler yüz eksikligidir. 9) Erkekler, futbol seyrederken kadinlarin neler hissettiklerini anlayamazlar. Varsa yoksa tuttugu takimin galip gelmesidir, akillarindan geçen... Televizyonda maç seyreden bir erkek, yanindaki kadinin degerini çoktan unutmustur. 10) Bu dokuz maddenin dokuzunun da geçerli oldugu yerlerde bile, erkekler aslinda hakli olduklarini savunurlarken, yinede kadinlarin hissettiklerini hiçbir zaman bilemeyecekler.. __________________
"""Ve Cellat Uyandı Yatağında Bir gece,Tanrım dedi !!! Bune Zor Bilmece ...Öldükçe Çoğalıyor Alanlar ...Ben Tükenmekteyin Öldürdükçe....""" |
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Aug 2006
| Teşekkürler sn zoze21 ![]() |
| #3 | |
| 1) Erkekler, kadinlarin bazen diger zamanlardan biraz daha fazla ilgi beklediklerini hissedemezler. Biraz daha fazla ilgi kirilan bir kalbi bile onaracaktir. ama bunu uygulayacak erkek bulmakta çok zorrrr __________________
"""Ve Cellat Uyandı Yatağında Bir gece,Tanrım dedi !!! Bune Zor Bilmece ...Öldükçe Çoğalıyor Alanlar ...Ben Tükenmekteyin Öldürdükçe....""" |
| #4 | |
Onay bekleyen
Yazar Adayı Giriş Tarihi: Sep 2006
| 1,2,5,7 *** gayet güzel analiz yapılmış... teşekkürler sayın stran __________________
Bir yanda hiç susmadan konuşan dudaklar Bir yanda küsüp susmuş sessiz akıllar Dibe vurduysak ne olmuş elbet çıkarız Bir gün var bir gün yokuz |
| #5 | ||
| Alıntı:
![]() __________________
"""Ve Cellat Uyandı Yatağında Bir gece,Tanrım dedi !!! Bune Zor Bilmece ...Öldükçe Çoğalıyor Alanlar ...Ben Tükenmekteyin Öldürdükçe....""" | |
| #6 | ||
![]() Giriş Tarihi: Jul 2006
| Alıntı:
Ben bir bayan olarak bu maddeye şerh koyacağım ![]() Fenerbahçe ve Barcelona maçları izlerken ben de unutuyorum yanımdaki erkeği, yani eşimi... Ben maç izlerken çok kaptırıyorum kendimi, ne yapayım... ![]() Sevgiler il_bilge Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 05-11-06 19:32 . | |
| #7 | ||
Genel Moderatör ![]() Giriş Tarihi: Aug 2006
| Alıntı:
ronaldinho zaten insanı cok farklı dünyalara sürüklüyor.. onun ayagında topun gerçek dünya ile ilişkisi kalmıyor ki.. ayrıca bu 9.maddenin ben mazi oldugunu düşüüyorum.. bugun fenerbahce şükrüsaracoglu stadına 10000 kadın maç izlemeye gidiyor.. artık futbolun zevkli yanları kadınları da cezbetmeye başladı.. saygılarımla.. __________________
"Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür ve bir orman gibi kardeşçesine." Nazım Hikmet İnsanların Kanatları Yüreklerinde.. | |
|
|
| #8 | |
| 6) Arabayi kadinlar kullanirken erkeklerin yaptiklari elestirileri, kadinlar aslinda duymazdan gelirler. Kadinlar ehliyetlerinin çikletten çikmadigini bilirler. Evet erkeklerin en çok yakındığı konuda kadınların araba kullanmalrı ama bilirlermi ki kadınların daha dikkatli olduğunu bu konuda...???????? __________________
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|