Yazıyaz Forum RSS beslemesi

Bu nedir?

"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir."

Lütfen forum kurallarını okuyunuz.

Geri Dön Yazıyaz Forum > İnançlar ve Dinler > Kitaplı Dinler - Tarikatlar > Arşiv

Üye OlSık SorulanlarÜye Listesi Takvim Arama Yeni Mesajlar Forumları Okundu İşaretle

Konu Araçları
Eski05-10-06, 20:38  #1
hancı
Onay bekleyen
Yazar Adayı

hancı'nın Avatarı

Giriş Tarihi: Aug 2006
Casus olarak girdi, müslüman oldu.

haber7'nin özel haberi.

Alıntı:
"isviçre iç istihbarat teşkilatı bana cenevre islam merkezine sızma görevi verdi. Yapmam gereken islam merkezindeki müslümanların arasına karışmak ve merkezin yöneticisi hani ramazan'a en yakın isimlerden biri olmaktı. Teşkilatım, hani ramazan'ın müslüman gençleri etkileyip ırak'a intihar komandosu olarak gönderdiğini düşünüyordu
Alıntı:
islam ile sadece kültürel anlamda ilgilendiğimi söyledim"
Alıntı:
sözde müslüman oldum, kur'an'ın ilk suresini ezberledim. Günde beş kez camiye gidip namaz kıldım. Tabii ki görevim gereği
Alıntı:
cenevre islam merkezi'ndeki müslümanlar, hayatımda karşılaştığım en dürüst insanlardı. Özellikle de hani ramazan. Yaptığım görev benim için giderek ağırlaşıyordu
Alıntı:
teşkilattan ayrıldıktan hemen sonra evim soyuldu. Sokak ortasında dövüldüm. Bunun üzerine gazeteci dostlarımı arayıp tüm gerçekleri anlattım. Haber basında geniş yankı buldu
Alıntı:
çıkan haberlerin ardından teşkilat, daha fazla konuşmamam, suskun kalmam halinde, para verip beni güvenli şekilde yurtdışına gönderebileceğini söyledi. Ben de bu teklifi kabul edip kahire'ye geldim"
Alıntı:
hayatım tamamen değişti. Artık yalansız bir hayatım var. Ailem islamı seçtiğim için bana sırtını döndü. Ancak şimdi müslüman arkadaşlarım var
Bir istihbarat servisi, görevlisini bir islami yapının içerisine sokarak rapğor istiyor.

Verilen rapor istedikleri yönde çıkmıyor. Suçlanıp tutuklanmak istenen adamı aklayan bir rapor düzenleniyor.

İçeriye sokulan ajan dinini değiştirip, müslüman oluyor

Ajan tehdit ediliyor.

Ajan durumu basına bildiriyor.

Ajan teşkilatla anlaşıp kahireye yerleşmeyi kabul ediyor.

İlginç bir hikaye.

hancı Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 19-11-06 16:51 .
hancı is offline  

Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Konu Araçları

Gönderme Kuralları
Foruma mesaj değil yazabilirsin
Forumdaki mesajlara değil cevap yazabilirsin
Foruma dosyadeğil ekleyebilirsin
Forumdaki mesajınıdeğil düzeltebilirsin.

vB KoduAçık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı