| |
||||||
"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||
| #1 | |
Yazar Adayı Giriş Tarihi: May 2005
| evrim ve yaratılış teorisini bilenlere çok kalifiye bir evrim tartışması imkanı var. tartismaya ben bir baktim, 2001de başlamış ve hala devam ediyor, noktayı koymak isteyenlere tavsiyemdir. yahoonun en baba gruplarından: http://groups.yahoo.com/group/theevolutiondeceit/ |
| #2 | |
| Bunun Türkçesi yok mu? Ya da varda ben mi göremedim? |
| #3 | ||
![]() Giriş Tarihi: Aug 2005
| Alıntı:
yine da bakariz tabi, tesekürler saygilar. __________________
"Tüm dönemlerde, toplumun kutsallastirdigi bos düsüncelerden tehlikesizce siyrilmak imkansizdir." M.Kemal | |
| #4 | |
![]() Giriş Tarihi: Dec 2006
| Evrim teorisini kime sorarsanız sorun saçma der Ama şu var ki evrim everim teorisi nedir diye sorduğumuzda sadece bir kaç kelime sarf edebilir:Darwin,maymun,değişim o kadar. Peki bilmediğimiz bir konuya nasıl saçma diyebiliriz. Öncelikle evrim teorisinin %80 inin doğru olduğunu belirtmek isterim.Geri kalan %20 lik dilim ise bahsedilen insanın atasının maymun olduğudur.Ki bu zaten o kadar basit ve temelsiz temellere dayanıyor ki son elli yıldır tartışılmıyorbile.(Türkiye hariç)çürütülmüş bir kuram hakkında neden bu kadar tartışıyoruz ki...Ama bahsettiğim %80lik dilimi geliştirmek ve araştırmak için tartışabiliriz.... Saygılar ![]() tuqu Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 16-01-07 23:24 . |
| #5 | |
![]() Giriş Tarihi: Dec 2006
| Kainatta zerreden şemse,(atomdan güneşe)herşey kemalata doğru gidiyor,zaten mülk alemi bu yüzden kuruldu,gelişmek geliştirmek için,bir ağaca baktığımızda,ana rahmindeki bir yavrunun gelişiminde bunu göremezsek daha da göremeyiz..Sonra evrim var mıydı yokmuydu..Nereye kadar sürecek bu tartışmalar..Gözümüz önünde görmüyor muyuz,RAB ismi gereği ve tecellisi herşey gelişiyor,ekonomik hayat,sosyal hayat,biyolojik hayat... Gelişiyoruz arkadaşlar ve vahy bu gelişmenin son halkası..Vahy olmadan sistem tamamlanmazdı,vahy olmadan varlık kemale eremezdi.. Saygılar.. __________________
Beni bir ben bilirim ,birde yaradan Bana bir ben lazımım, birde anlayan... |
| #6 | ||
Forum Kurucu Üyesi ![]() Giriş Tarihi: Mar 2005 Ülke / Şehir: 23185
| Alıntı:
| |
| #7 | ||
| Alıntı:
Sayın Enkas, her şeyi Allah yaratmış olsa da olmasa da, en doğru bilebilme yöntemimiz bilimdir. İnsanlığın aydınlık kaynağıdır. Bir düşüncenin ideolojiye bağlanıp da "Bunu tartışmaya ne gerek!" demek gerçekten de acı bir durum. Bir kez daha düşünün isterseniz. Sevgiyle... | |
| #8 | |
Ayrıldı Giriş Tarihi: Jan 2007
| Arkadaşlar, Madem fikir istiyorsunuz, buyrun burada konuşalım. Evrim Teorisinin tutarsızlığı şudur; özetle Evrim canlıların tesadüfen- kendiliğinden oluştuklarını idda eder. Ancak Evrim Teorisi, her insanda olan DNA yapısının (tesadüflerle bir araya gelemeyecek kadar kompleks olan DNA) ve meydana gelişini ve tesadüfen oluşunu açıklayamaktadır. Çünkü Matematikte Olasılık hesabıyla DNA yapısının kendi kendine oluşamayacağı bu ihtimallin % 01 olduğu ispatlanmıştır.Buda her şeyin tesadüfü bir şekilde oluştuğunu idda eden Evrim teorisini çürütmektedir. Bakın bu söylediklerim dini kaynaklardan alıntılar değil bilimsel bir gerçektir. Bilim kanıtlanmamış hiç bir şeyi doğru kabul etmez ve DNA’nın yapısının tesadüfen oluştuğu ispatlanmamıştır. Buda Evrim Teorisini bilimsel gerçeklerden, akıldan ve mantıktan uzak bir inanç olduğunu göstermektedir. [B]Bu siteye girerseniz Evrim teorisinin uzun uzun anlatıldığını göreceksin; www.bilimarastirmavakfi.org/html2/yayinlar/yaratilis.html[/b] __________________
Teşekkür ederim, zc.. zcakmak Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 17-01-07 00:03 . |
| #9 | ||
![]() Giriş Tarihi: May 2006
| Alıntı:
Önce şu gerçeği kabullenmemiz gerekiyor sanırım: Bilim başka bir şeydir, inanç başka bir şey. Birşeye inanmak, artık onu araştırılmaz kılar. İnanmak kötü birşey midir? Hayır. Değildir. Ancak dini inanışlarla bilimsel gerçeklikler her zaman örtüşmeyebilir. Bunu da çok fazla büyütmemek gerekir. İlgili kaynaktan bir alıntı: "Evrim teorisi temelinde barındırdığı materyalist ve ateist felsefeler doğrultusunda insanların yaratılışı inkar etmelerine ve Allah'ı tanımamalarına sebep olur. Başka bir ifade ile, teorinin içinde barındırdığı yanıltıcı ve zararlı felsefelerden dolayı, insanların manevi değerlerini yitirmesine neden olur. " Bu da benim önerim: Manevi değerlerinizi yitirmeyin. Evrim teorisinden uzak durun! Herkes rahat etsin... ![]() | |
| #10 | ||
| Alıntı:
Her önünüze çıkan ya da işinize gelen bilgi midir? Yoksa başka kıstasları var mıdır? Bir bilginin bilimsel olduğunu nereden anlarsınız? | |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|