"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
|
| #1 | |
Onay bekleyen
Yazar Adayı Giriş Tarihi: Sep 2006
| Eve geldiğimde kimsecikler yoktu... Akşam ezanının okunmasına beş dakika vardı... Anahtarım da yoktu... Telefonumun şarjı bitmiş...ben ise merdivende kala kalmıştım... Hani telefonun o can çekişme halleri olurya, onunla babama sadece "evdeyim" mesajını çekebilmiştim... Önemli bir iftarda olmasına rağmen 15 dk içerisinde geldi... Artık dolapta ne bulduysam... Belki unutulmanın belkide açlığın verdiği bir duygusallıkla ağlaya ağlaya iftar etmiştim...hiç unutmam __________________
Bir yanda hiç susmadan konuşan dudaklar Bir yanda küsüp susmuş sessiz akıllar Dibe vurduysak ne olmuş elbet çıkarız Bir gün var bir gün yokuz |
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Oct 2006 Ülke / Şehir: istanbul
| Ramazanlar bizim evde çok büyük bir coşkuyla karşılanırdı Yaklaşık 3 yıl önce sanırım iftar için bişeyler hazırlıyordum iftara 15 dakika vardı bende o dalgınlıkla masanın üzerinde duran beyaz peynirden tatmıştım sonra oruçlu olduğum haklıma gelmişti evdekilerle bu olaya çok gülmüştük bu benim hiç unutamadığım ramazan anılarımdan ![]() __________________
pek bir afillli yalnızlıkkkkkk.!!! |
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: Apr 2006
| Geçen yıl,bir lokantada çok sevdiğim bir arkadaşımla iftarı beklioyruz.Ben oruçluyum arkadaşım oruçlu değil.Kendisi oruçlu olmadığı için kolasını yudumlarken sohbete dalmışız bende oruçlu olduğumu unuttum kolamı yudumladım :D İnşallah orucum kabul olmuştur... Bu yıl ise ilk defa Kıbrıs Kızılayı'nın iftar kuyruğunda bekleme zevkini yaşıorum.Oradaki atmosfer ve muhabbet artı o azıcık yemeğin bereketini herkesin yaşamasını isterdim. __________________
Gel...Gel... Ne olursan ol,gel. İster kâfir,ister mecûsi. İster puta tapan ol,gel... |
| #4 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Jul 2006
| bugün başımdan gecen bir olayı anlatayım. iftara arkadaşa davetliydik malum öğrenci olunca iftarı yemek yetişmediği için 5-10 dakika geç yapmak zorunda kaldık. bende ezan okundukdan sonra sigara içmek için balkona çıkdım. arkadaşda içeri duman gelmesin diye balkon kapısı kapatmışdı. neyse sigara bittikden sonra içeri girmek isdedim oda ne kapı dışardan açılmıyormuş. işin ilginc yanı beni duysunlar diye duvara falan vuruyordum. bizimkilerde güray senin olduğunu anladık vurma duvara falan diyorlardı. neyseki pek uzun sürmedi ev sahibi arkadaş dışarda kaldığımı anladıda 5-6 dakika farklada olsa iftarımızı yapabildik. Güray Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 08-10-06 12:50 . |
| #5 | |
Kayıtlı Okur
Giriş Tarihi: Jun 2006 Ülke / Şehir: trabzon
| Ramazanda mahalli arkadaşlarla birleşip teravih namazına giderdik, bazen arkadaşlarımızı eve davet edip orucumuzu beraber açardık mahalesef o eski günleri çok arar olduk... |
| #6 | ||
![]() Giriş Tarihi: Jul 2006 Ülke / Şehir: Denizli
| Alıntı:
![]() __________________
emre² | |
| #7 | |
![]() Giriş Tarihi: Oct 2006
| toplu taşıma araçlarında insanların ağızları kokuyor.... jitane Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 26-11-06 19:38 . |
| #8 | ||
Genel Moderatör ![]() Giriş Tarihi: Sep 2006 Ülke / Şehir: İstanbul
| Alıntı:
| |
| #9 | |
![]() Giriş Tarihi: Oct 2006
| bide insanlar çok sinirli oluyor sn remat.bu kadar sağlıksız bir işi yaparsanız bu gayet normaldir gerçi. __________________
''BÜYÜK ADAMLAR DÜNYAYA YÜZ YILDA BİR GELİR.BU SEFERKİ BİZE RASTLADI'' İNGİLTERE BAŞBAKANI -Lloyd George- |
| #10 | ||
Genel Moderatör ![]() Giriş Tarihi: Sep 2006 Ülke / Şehir: İstanbul
| Alıntı:
| |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|