| |
||||||
"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||
![]() |
| |||||||
Yazıyaz'ı nasıl buldunuz?/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Forumumuz hakkında öneri, istek ve eleştirileriniz |
| Anket Sonuçlarını Göster: Yazıyaz'ı nasıl buldunuz? | |||
| Arama motoru (Google, Yahoo!, vb.) | 91 | 51.41% | |
| Arkadaş tavsiyesi | 58 | 32.77% | |
| Başka bir sitede tıkladığım link yoluyla | 13 | 7.34% | |
| Hatırlamıyorum | 15 | 8.47% | |
| Oy Verenler: 177. Bu ankete oy veremezsiniz | |||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
Forum Kurucu Üyesi ![]() Giriş Tarihi: Mar 2005 Ülke / Şehir: 23185
| Bakalım anket neler söyleyecek... |
|
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Apr 2006
| Uzun zaman oldu.. Hatırlayamadım |
|
| #3 | |
Ayrıldı Giriş Tarihi: Aug 2006
| Arama motoru |
|
| #4 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006
| Bir konu ile ilgili araştırma yaparken kendimi bu forumda buldum... İlginç konu ve konu başlıkları beni cezbetti ![]() |
|
| #5 | |
Onay bekleyen
Yazar Adayı Giriş Tarihi: Aug 2006
| Birsürü forum ism,i olan bir sitede görmüştüm. Kafama göre bir site arıyordum. Fazla kalabalık olmayan, seviyeli, akıllı başlı insanların takıldığı bir mekan olarak. Hatırlamadığım bir dönemde, yazıyaza tekrar girmiştim, fakat sonrasında bepenmeme rağmen ismini hatırlayamadığım için tekrar bulamamıştım. Forum linklerine bakarken, yazıyazı görünce buydu herhalde dedim. Ve siteye girdim. bir kaç hafta süreyle misafir olarak kalıp yazılanları takip ettim. Forumu belli miktarda tarttıktan sonra, yazmaya başladım. |
|
| #6 | |
![]() Giriş Tarihi: Apr 2006 Ülke / Şehir: İstanbul
| Atatürk Kültür Merkezinde tanıştığım bir arkadaş sayesinde :-) |
|
| #7 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006
| arkadaş dediğim sayın türker başka bir forumda bana mesaj attı gel yazıyazda yaz diye saygılar, |
|
| #8 | |
Genel Moderatör ![]() Giriş Tarihi: Aug 2006
| google'a yazdım.... sonra yazılar dikkatimi çekti ve buranın insanı oldugumu düşündüm.. iyiki de öyle düşünmüşüm... saygılarımla...... __________________
"Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür ve bir orman gibi kardeşçesine." Nazım Hikmet İnsanların Kanatları Yüreklerinde.. |
|
| |
| #9 | |
![]() Giriş Tarihi: Apr 2006
| Bir dost tavsiyesi ile aranıza katıldım. Sonra bağımlılık yarattı. armes |
|
| #10 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Jul 2006
| internetten sıkılmaya başlamışdım bir foruma üye olup yeni insanlar tanımak istedim google da yaptıgım bir aramada forum sitelerinin isimlerinin yazılı olduğu bir sitede yazıyazı gördüm ismii dikkatımı çekti. buradayım. |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|