"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||||||
![]() |
| |||||||
| Şiirlerim / konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Şiir denemeleriniz... |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
Yazar Adayı Giriş Tarihi: Oct 2006
| Şiirlerim vazgeçemediğim hayallerimle yaşadım sen girdiğinden beri rüyalarıma rüyalarımda yaşamak istedim ama her seferinde uyandım sensiz sabahlara çok kere resminle bile konuştum ama hep aynı baktın bana hiç birşey demedim sonra,sadece baktım gözlerine baktım düşümdüm bir gün sadece benim için bakarlarmı diye sonra yavaşça yanağımı sildim ilk defa ağlamıyordum ,ama ilk defa gözyaşlarımda imkansızlığın acısını hissettim o camın içinden çıkarmak istedim seni çoğu kez dokundum ,soğuktu yokluğun gibi tanıdık geldi soğuk üşümüşsün dedim ,güldüm , sonra yine dökülen inci taşları gözlerimden armağan sana daha ne kadar yaşarım böyle bilinmez dayanabileceğimde söylenemez aslında senin gelmen imkansız biliyorum hakda veriyorum sana sadece bekle sen,ben gelirim birgün sana her gece söz veriyorum ben tanrıya oda söz verdi ,seni verecek bana biraz beklemem gerekiyor ama senin için yaşıyorum ben,buda değer sana... |
|
| #2 | |
Yazar Adayı Giriş Tarihi: Oct 2006
| Bitti kaç kişiye hesap vermem gerekiyor bitti işte ben bitirdim hayatımı günahlarıyla sevaplarıyla benim benim hayatımdı kimseye bir şey söylemek zorunda değilim yaşıyorun belki ama,nedeni yok hep bir neden bulmaya çalıştım hayatımda kalmamış hepsini tüketmişim,bitmiş kalmamış ,kalan sadece benmişim tek kişi için yaşamak aptallıkmı ? kendini bile yok sayarak merkezi yaparak hayatının vazgeçilmezi söylemek istemiyorum işte bütüm bunları belkide kabul etmekten korkuyorum yanlışlarımı yaşanması gerekmiyordu, bende bitirdim işte hayatımı |
|
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: Aug 2007 Ülke / Şehir: Cehennemin dibinden.
| çok içe dönük ve karamsar şiirler. biraz dışa dönülmeli. içerde hiç bir şey yok. içeri dışarının sadece yansıması. hep içeriye bakarsak hiçlikle karşılaşırız. |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|