Yazıyaz Forum RSS beslemesi

Bu nedir?

"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir."

Lütfen forum kurallarını okuyunuz.

Geri Dön Yazıyaz Forum > Diğer > Konu Dışı > Arşiv

Üye OlSık SorulanlarÜye Listesi Takvim Arama Yeni Mesajlar Forumları Okundu İşaretle

Kapalı Konu

Konu Araçları
Eski06-10-06, 22:35  #1
arpaz

arpaz'nın Avatarı

Giriş Tarihi: Aug 2006
Ülke / Şehir: İZMİR
Haberler

akşam heberlerini izlemek istedim bu gün ama keşke hiç açmasaydık televizyonu.haberler öyle iç kartıcı başladı ki...
öğrenciler öğretmenlerini küçük düşürücü harektlerini çok iyi bi iş başarmış gibi cep telefonlarına kayıt yapıyor.bunun yanında bir lise talebesini üzerinden para çıkmadı diye dövüp yarlıyor sokak eşkıyaları. daha bitmedi motorsikletle eşine çarpan gençlere öfkelenen yaşlı amcayı aralarına alıp tartaklamaya başalayan gençleri yatıştırmaya çaLIşan iki mobilyacı kardeşin üzerlerine yürüyp birni yarılıyorlar diğerini mağazada yalnız kalınca bıçaklayıp kurşunluyorlar. haberlerlerden bildirildiğine göre hayati tehikeyi henüz atlatmamış mobilyacı arkadaş...ve bunları yapanlar geldikleri gibi ellerinde çekiçlerle bıçaklarla gidiyorlar.işte akşam haberleri eminim sizde çok sevdiniz.....!
arpaz is offline  
Eski07-10-06, 00:28  #2
noname
Uzaklaştırıldı

Hmm iyi bir başlık olmuş.Ben okulda bununla ilgili makale hazırlayacağım.İç karartıcı haberlerle ilgili.İnsanın günlük yaşamındaki motivasyon düşüklüğünden karamsar düşünmeye, hırsızlıktan cinayete, tecavüze ve vahşet gibi kazalara kadar herşeyden bahsedilecek.
Bu konu geçen gece bir radyo kanalında günün konusu olmuştu.Bir ülkede (adı önemli değil, önemli olan yaptığı) artık böyle haberler yapmadıklarını, bunun halk üzerinde ne kadar önemli bir çöküntü oluşturduğunu bildikleri için görüntüleri yayınlamadıklarını söylemişlerdi.Bizimkiler mi düşüncesiz?Yoksa rating mi?:D
noname is offline  
Eski07-10-06, 00:31  #3
Antioksidan
Forum Kurucu Üyesi

Antioksidan'nın Avatarı

Giriş Tarihi: Mar 2005
Ülke / Şehir: 23185

CNN Türk veya NTV seyrederseniz bu tür haberlere pek maruz kalacağınızı sanmıyorum. Daha çok bunların nedenlerini irdeleyen haberler görürsünüz belki.

Bu arada, 12 Eylül yönetimince bu tür haberlerin yayınlanmasının yasaklanmış olduğunu da not düşmek isterim.
Antioksidan is offline  
Eski07-10-06, 00:35  #4
noname
Uzaklaştırıldı

Ben kendimden bahsetmedim sayın türker.Bahsettikleriniz nezih kanallar.Ama bu tür haberleri yapan kanallar sayesinde insanlarda nezihlik kalmadığı için (hoş gerçi zaten yoktu) NTV ve CNN Türk gibi kanallar unutuluyor.Bu benim hazırlamam gereken bir rapor bu arada unutmadan söyleyeyim.2 hafta sonra teslim.
noname is offline  
Eski07-10-06, 00:36  #5
Antioksidan
Forum Kurucu Üyesi

Antioksidan'nın Avatarı

Giriş Tarihi: Mar 2005
Ülke / Şehir: 23185

Alıntı:
Sayın noname şöyle demiş:

Ben kendimden bahsetmedim sayın türker.Bahsettikleriniz nezih kanallar.Ama bu tür haberleri yapan kanallar sayesinde insanlarda nezihlik kalmadığı için (hoş gerçi zaten yoktu) NTV ve CNN Türk gibi kanallar unutuluyor.Bu benim hazırlamam gereken bir rapor bu arada unutmadan söyleyeyim.2 hafta sonra teslim.
Daha çok Sayın arpaz'a cevaben yazmıştım.
Antioksidan is offline  
Eski07-10-06, 08:59  #6
il_bilge

il_bilge'nın Avatarı

Giriş Tarihi: Jul 2006

Bazı kanallarda kesinlikle haber izlemiyorum artık. Sadece iç karartıcı ve dramatik bir şekilde sunmalarından değil tabi. Aynı zamanda haber kavramının da içini boşaltıyorlar. Haber hazırlama ve sunma süreçlerini dejenere ediyorlar.

Ben de NTV, CNN Turk, SkyTurk gibi haber kanallarını takip ediyorum. Daha uzman, daha bilinçli bir kadroları var bence. Haber'in ne demek olduğunu biliyorlar sonuçta.

Sevgiler
Eski07-10-06, 14:20  #7
arpaz

arpaz'nın Avatarı

Ülke / Şehir: İZMİR
cevaben

Alıntı:
Sayın turker şöyle demiş:

Daha çok Sayın arpaz'a cevaben yazmıştım.
ben zaten akşamları pek haber izlemem ki öğle haberlerini izlerim genelde trt2.. tavsiye ettiğiniz kanalları da izliyorum ama ben genel olarak ifade etmek istedim.bu haber programları var ve izleniyor. ve sn.noname in belirttiği gibi olumsuz etkileri yok değil.
arpaz is offline  
Eski09-10-06, 00:35  #8
MK DEVRİM

MK DEVRİM'nın Avatarı

Giriş Tarihi: Jun 2006

TV yi pek seyrek izlerim.İzlediğimde de sadece kanaltürkü seyrederim.
İnternetteki haberler daha çok ilgimi çekiyor.
saygılarımla
MK DEVRİM is offline  
Eski09-10-06, 00:44  #9
Elenorin
Genel Moderatör

Elenorin'nın Avatarı

ntv yi izleyin derim degerli arkadaşlarım...
hem haberleri cok kaliteli,hem de kanal olarak harika programları var...
türkiye'nin en iyi kanalı....
saygılarımla.......

İnsanların Kanatları Yüreklerinde..
Elenorin is offline  
Kapalı Konu

Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Konu Araçları

Gönderme Kuralları
Foruma mesaj değil yazabilirsin
Forumdaki mesajlara değil cevap yazabilirsin
Foruma dosyadeğil ekleyebilirsin
Forumdaki mesajınıdeğil düzeltebilirsin.

vB KoduAçık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı