| |
||||||
"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Aug 2006 Ülke / Şehir: İZMİR
| Haberler akşam heberlerini izlemek istedim bu gün ama keşke hiç açmasaydık televizyonu.haberler öyle iç kartıcı başladı ki... öğrenciler öğretmenlerini küçük düşürücü harektlerini çok iyi bi iş başarmış gibi cep telefonlarına kayıt yapıyor.bunun yanında bir lise talebesini üzerinden para çıkmadı diye dövüp yarlıyor sokak eşkıyaları. daha bitmedi motorsikletle eşine çarpan gençlere öfkelenen yaşlı amcayı aralarına alıp tartaklamaya başalayan gençleri yatıştırmaya çaLIşan iki mobilyacı kardeşin üzerlerine yürüyp birni yarılıyorlar diğerini mağazada yalnız kalınca bıçaklayıp kurşunluyorlar. haberlerlerden bildirildiğine göre hayati tehikeyi henüz atlatmamış mobilyacı arkadaş...ve bunları yapanlar geldikleri gibi ellerinde çekiçlerle bıçaklarla gidiyorlar.işte akşam haberleri eminim sizde çok sevdiniz.....! |
| #2 | |
Uzaklaştırıldı Giriş Tarihi: Aug 2006
| Hmm iyi bir başlık olmuş.Ben okulda bununla ilgili makale hazırlayacağım.İç karartıcı haberlerle ilgili.İnsanın günlük yaşamındaki motivasyon düşüklüğünden karamsar düşünmeye, hırsızlıktan cinayete, tecavüze ve vahşet gibi kazalara kadar herşeyden bahsedilecek. Bu konu geçen gece bir radyo kanalında günün konusu olmuştu.Bir ülkede (adı önemli değil, önemli olan yaptığı) artık böyle haberler yapmadıklarını, bunun halk üzerinde ne kadar önemli bir çöküntü oluşturduğunu bildikleri için görüntüleri yayınlamadıklarını söylemişlerdi.Bizimkiler mi düşüncesiz?Yoksa rating mi?:D |
| #3 | |
Forum Kurucu Üyesi ![]() Giriş Tarihi: Mar 2005 Ülke / Şehir: 23185
| CNN Türk veya NTV seyrederseniz bu tür haberlere pek maruz kalacağınızı sanmıyorum. Daha çok bunların nedenlerini irdeleyen haberler görürsünüz belki. Bu arada, 12 Eylül yönetimince bu tür haberlerin yayınlanmasının yasaklanmış olduğunu da not düşmek isterim. |
| #4 | |
Uzaklaştırıldı Giriş Tarihi: Aug 2006
| Ben kendimden bahsetmedim sayın türker.Bahsettikleriniz nezih kanallar.Ama bu tür haberleri yapan kanallar sayesinde insanlarda nezihlik kalmadığı için (hoş gerçi zaten yoktu) NTV ve CNN Türk gibi kanallar unutuluyor.Bu benim hazırlamam gereken bir rapor bu arada unutmadan söyleyeyim.2 hafta sonra teslim. |
| #5 | ||
Forum Kurucu Üyesi ![]() Giriş Tarihi: Mar 2005 Ülke / Şehir: 23185
| Alıntı:
| |
| #6 | |
![]() Giriş Tarihi: Jul 2006
| Bazı kanallarda kesinlikle haber izlemiyorum artık. Sadece iç karartıcı ve dramatik bir şekilde sunmalarından değil tabi. Aynı zamanda haber kavramının da içini boşaltıyorlar. Haber hazırlama ve sunma süreçlerini dejenere ediyorlar. Ben de NTV, CNN Turk, SkyTurk gibi haber kanallarını takip ediyorum. Daha uzman, daha bilinçli bir kadroları var bence. Haber'in ne demek olduğunu biliyorlar sonuçta. Sevgiler __________________
Senden vazgeçmeden ölürüm belki... |
| #7 | ||
![]() Giriş Tarihi: Aug 2006 Ülke / Şehir: İZMİR
| Alıntı:
| |
| #8 | |
![]() Giriş Tarihi: Jun 2006
| TV yi pek seyrek izlerim.İzlediğimde de sadece kanaltürkü seyrederim. İnternetteki haberler daha çok ilgimi çekiyor. saygılarımla |
| #9 | |
Genel Moderatör ![]() Giriş Tarihi: Aug 2006
| ntv yi izleyin derim degerli arkadaşlarım... hem haberleri cok kaliteli,hem de kanal olarak harika programları var... türkiye'nin en iyi kanalı.... saygılarımla....... __________________
"Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür ve bir orman gibi kardeşçesine." Nazım Hikmet İnsanların Kanatları Yüreklerinde.. |
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|