| |
||||||
"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||
![]() |
| |||||||
Sabit ince/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Ustaların şiir, roman gibi edebi eserleri |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Oct 2006 Ülke / Şehir: istanbul
| Sabit ince arkadaşlar Sabit incenin şiirlerini okuyan varmı kendisi benim en sevdiğim şairlerden bir tanesi İnsan Olamaz her bedende can vardır ya sevmeyen insan olamaz suret beden insandır ya sevmeyen insan olamaz sureti haktan görünür türlü libaslar giyinir din imanıyla övünür sevmeyen insan olamaz hak kaleminden dem vurur her yanı kibirle gurur sırça sarayda oturur sevmeyen insan olamaz ince doğruları söyler hanni nerde gaddar beyler hal bilmeyen a$kı neyler sevmeyen insan olamaz Sabit ince..... __________________
pek bir afillli yalnızlıkkkkkk.!!! |
|
| #2 | |
Yazar Adayı Giriş Tarihi: Oct 2006
| Selam dostum, Sabit İnce nin adına rastlayınca çok sevindim.Hele ki şiirini görmek beni oldukca mutlu etti. Kendisi Kayser de ikamet etmekte olup Anasam eski başkanıdır. Kendisi ile bir yıldan beri görüşememe ragmen dostlugunun verdiği sıcaklık benim soluk alıp vermemi kolaylaştıran etkenlerden biridir. Ayrıca bana bu haz verici anıda yaşattıgınız için size teşekkür ederim. Selamlar saygılar |
|
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: Oct 2006 Ülke / Şehir: istanbul
| sizinde ilgilenmenize çok sevindim sn.sahmaran ![]() Kah kah yanarım kah sönerim kah pervane kah dönerim kah ağlarım kah gülerim kah dağlarda dumanım ben kah deliyim kah divane kah yunusum kah mevlana kah ethemim kah da dana kah mansura oldar'ım ben kah sultanım kah gedayım kah sevgili gah sevdayım kah yarayım kah devayım kah eyyuba magrayım ben kah bülbülüm kah sümbülüm kah ölümsüz kah ölüyüm kah ebed kah ezelim ben kah kalınım kah inceyim kah aydınlık kah geceyim kah vezinim kah heceyim kah dillerde şiirim ben __________________
pek bir afillli yalnızlıkkkkkk.!!! |
|
| #4 | ||
| Alıntı:
| |
|
| #5 | |
| SEFİL SELİMİ' YE 'Kul yanmasın' diye diye Sen mi yandın ey Selimi. Bizi böyle öksüz niye, sözden caydın ey Selimi. Ustamızdın, pirimizdin, Ozanlardan er'imizdin, ölümüzdün, dirimizdin, Birden kaydın ey Selimi. Otururduk, halleşirdik, dilden dile dilleşirdik, bülbül gibi gülleşirdik, Bize kıydın ey Selimi. Sensiz ben Sivas iline, Gurbanım tatlı diline, Çoban Mehmed'in seline, sen de doydun ey Selimi. Sesini sesime kattım, sohbetine doydum, tattım, son defa evinde yattım, Bizi saydın ey Selimi. Ne yazayım kalem yetmez, Seni anlatmakla bitmez, İnce'yim dumanım tütmez, Nara koydun ey Selimi. Sabit ince Kayseri 3.4.2004 |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|