"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." Lütfen forum kurallarını okuyunuz. |
||||||||||
![]() |
| |||||||
| Birkaç Şiir A La Quistador / konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Şiir denemeleriniz... |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Oct 2006
| pembemsi bir kırmızı, lacivertimsi bir mor renkler güle oynaya dans ediyor mor, siyaha çok yakın bir mor kırmızı git gide siyahtan uzaklaşıyor önceden derdim ki içimde kaldı kırmızı bilseniz bu bendeki ne acayip bir sızı beyaz siyahı sevsin, siyah da sevsin beyazı buraya gel kırmızı, kırmızı da kırmızı ama birden bire değişti dünyam aniden mor belirdi kapıdan, bacadan ve pencereden bilsen ne kadar seviyorum seni ben gel artık yanıma, yoruldum beklemekten siyah dediğime bakmayın, siyah sevgimdir benim kırmızı siyaha bulanmıştır vaktinde şiir yazmak zor iş, hem de biraz acemiyim yoksa daha iyi anlatırdım bunu sizlere mor bir başkadır renklerin arasında ilham kaynağım oldu şunun şurasında mor kediyle karışmasın, onun yeri ayrıdır kıskanmasın kimse milletin ortasında mister zee oturur, yanar kendi hâline takmaz onu kimse, koymaz adam yerine zaten koysalar şaşarım, bendimi çiğner aşarım ay lav yu, jö tem, atraksiyon sivuple __________________
Bilinmeyen bir güç bizi kendine çekiyor. Dünya'dan çok uzaklaştık. Göstergeler çalışmıyor. Can Pekmez Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 15-10-06 12:41 . |
|
| #2 | |
| Ben gidince yok olmuş hep yazdığım yorumlar Şimdi yerlerinde sadece boşluk, boşluk var Sana aldığım kolye altın, hem de 24 ayar Durma öyle kaç, bak arkanda ayı var =) Dinlediğim şarkı Redüksiyon de la Şine Yorumlarım silinince, cevaplar olmuş peş peşine Bir Mister Zee gider, bin Mister Zee gelir Nasıl olmuş bu böyle, bak şu Allah'ın işine __________________
Bilinmeyen bir güç bizi kendine çekiyor. Dünya'dan çok uzaklaştık. Göstergeler çalışmıyor. |
|
| #3 | |
| Hayat o kadar zor mu ?? Atılır mıyız oyundan benzemezsek onlara?? ... Bahane mi lazım?! yazısına cevaptır: atılırsın gözüm atılırsın yemeğe tuz diye katılırsın üç kuruşa bile satılırsın benzemezsen onlara kalakalırsın __________________
Bilinmeyen bir güç bizi kendine çekiyor. Dünya'dan çok uzaklaştık. Göstergeler çalışmıyor. |
|
| #4 | |
| mister der ki bak sen şu işe insan dayanamaz bu keşmekeşe en iyisi git de konur sokağa işe ne olacak sonumuz böyle tepişe tepişe __________________
|
| #5 | |
| fatal nedir bilmezsin bir de ahkam kesersin nietzsche oku a güzel bana dua edersin fatalist değilsen zor olur karpuz yersin kan olur sartre oku a güzel çalış, senin de olur __________________
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|