"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
|
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006
| Hristiyanlar Hz. Muhammed'e Niçin İnan mıyorlar? Kutsal Kitap İncil'e göre Mesih;tüm kutsal kitapların ve peygamberliklerin gerçekleşmesidir.Hristiyanlar onun insanlığın kurtarıcısı olduğuna inanırlar. İsa Mesih şöyle der:'Yol gerçek,yaşam benim.'(Yuhanna;14;6) Hz. Muhammed ancak Kutsal Kitabın İsa Mesih ile ilgili tanıklığını kabul ettiği ölçüde Hristiyanlar tarafından kabul görecektir. Hz. Muhammed'in yaşamı ve öğretileri ,İsa Mesih!in çarmıhta ki kurtarışına tanıklık ettiği ölçüde Hristiyanlar'ca benimsenecektir. Kaynak.www.kutsalkitap.org doğançay |
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Mar 2006
| Ben neler düsünüyorum biliyormusunuz, genelde üc din birbirine düsman oldugunu hepimiz biliriz, bu dinler bu günkü teknolijide gelse neler olurdu acaba. Biz genede iki bin senelik kültürleri bu güne adapte etme cabasi göstermekteyiz bunun bir bedeli olmali. |
| #3 | |
Genel Moderatör ![]() Giriş Tarihi: Aug 2006
| müslümanlar da noel'i isanın doğum günü oldugu için şiddetle red ediyorlar.. bence karşılıklı bir sürtüşme var... bir de mesele şu...emperyalistler her şeyin en iyisi kendileri oldugunu zannederler..narsistler... saygılarımla... __________________
"Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür ve bir orman gibi kardeşçesine." Nazım Hikmet İnsanların Kanatları Yüreklerinde.. Elenorin Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 09-10-06 16:41 . |
| #4 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış
Giriş Tarihi: Oct 2006 Ülke / Şehir: İstanbul
| Müslümanlar dunyadaki en yaygın din olan şintoizmi ve budizmi niye sapkın buluyorlar. Üstelik en eski dinlerden. |
| #5 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış
Giriş Tarihi: Oct 2006 Ülke / Şehir: İstanbul
| Benim bir dinim yok kardeş olduğumuzu sanmam. Bu üslubu değiştirmenizi rica edicem sayın göktürk... |
| #6 | |
Genel Moderatör ![]() Giriş Tarihi: Sep 2006 Ülke / Şehir: İstanbul
| İncil'de Hz.İsa'dan sonra bir peygamber geleceği de belirtilir. saygılar |
| #7 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Jul 2006
| cevap basit sayın doğançay hz muhammedi kabul ederlerse aynı allah inancı cercevesinde hepsinin müslüman olması gerekir. buda hristiyan dünyasındaki rantçıların işine gelmediği için hz muhammede her türlü hakaret ve hz muhammedi yok saymayla karşılık buluyor. yanılıyorsunuz sayın emre müslümanlar hz isayıda peygamber olarak tanırlar. bahsettiğiniz noel hristiyan bayramı olduğundan ötürü müslümanların bu bayramı kutlaması uygun değil. |
| #8 | ||
![]() Giriş Tarihi: Aug 2006 Ülke / Şehir: Paris
| "Hristiyanlar Neden Muhammed'e inanmıyorlar?" gibi bir soru yanlıştır. Soruyu ters çevirelim. Müslümanlar neden İsa'nın kurtarıcı, beklenen Mesih ve Tanrı olduğuna inanmıyorlar? Herşey inanç adı verilen mistik gücün altında yatar. Bazıları Hristiyanlığı gerçek din olarak benimserken, diğerleri İslamiyet'i benimser. Bir Hristiyan'ın Muhammed'i kabul etmemesi inançları gereğidir. Alıntı:
| #9 | ||
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Jul 2006
| Alıntı:
aynı allah inancı derken sizin dediğiniz gibi tek tanrı allahın varlığını kabul etmeleri açısından demişdim çok farklı şeyler söylemedik esasında. ![]() | |
| #10 | ||
![]() Giriş Tarihi: Aug 2006 Ülke / Şehir: Paris
| Alıntı:
|
|