"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." Lütfen forum kurallarını okuyunuz. |
||||||||||
![]() |
| |||||||
| Maddi Gelirin Siyasete Olan Etkisi / konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Antropoloji,Psikoloji, Sosyoloji... |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006 Ülke / Şehir: İstanbul
| Her şeyden önce forumda arama yaptırdım, konulara da bakmaya çalıştım fakat böyle bir konu için açılmış bir başlık göremedim. Eğer açılmışsa, silmenizi rica ediyorum. İngilizlerin bir esprisini duydum: "Big Brother(onların BBG'si) programına oy verenlerin sayısı, son seçimlerde oy verenlerin sayısından fazla" Bunu duyunca şöyle bir soru oluştu kafamda: "Halkların refah seviyesi artıkça, siyasete olan ilgileri azalıyor mu?" Sizin fikriniz nedir? __________________
"Yaşayıp durduğun alçaklıkta öyle şatafatlı elbise giyip böbürlenme, kibir ve gurur bütün saltanatları devirir; alçakgönüllü ol, köhne cübbeni üstünden çek!" |
|
| #2 | ||
![]() Giriş Tarihi: Nov 2005 Ülke / Şehir: ankara
| Alıntı:
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|