| |
||||||
"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006 Ülke / Şehir: DİYARBEKİR
| ![]() ilk ben söylüyeyim bu teyze insanları birbirnden ayıranları öpsün ,bu teyze ayrılıkçı düşünceler sahip olanları öpsün ... ![]() __________________
"""Ve Cellat Uyandı Yatağında Bir gece,Tanrım dedi !!! Bune Zor Bilmece ...Öldükçe Çoğalıyor Alanlar ...Ben Tükenmekteyin Öldürdükçe....""" |
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Aug 2006
| (böğğ) sevgilisini boynuzlayanları öpsün.Çünkü bu öpücüğe layık olduğunu düşünüyorum. __________________
SaY kİ yOkSuN vArMıŞsıN giBi mUtLu oL... |
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: May 2006
| İbrahim Tatlıses'i öpsün. ![]() Belki korkusundan dilini yutar da rahat ederiz... |
| #4 | |
![]() Giriş Tarihi: Aug 2006
| bravo iyi fikir. müteşekkirim size __________________
Av köpekleri henüz avluda oynaşıyor, ama avları, daha şimdiden ormanda ne kadar hızlı koşarlarsa koşsunlar, ellerinden kurtulamayacaklar. F. Kafka |
| #5 | |
| bu teyze sevgiyi aşkı sadece zaman geçirme istediğinde olanlara gelsin ve hayatı yarım kalanlara gelsinn __________________
"""Ve Cellat Uyandı Yatağında Bir gece,Tanrım dedi !!! Bune Zor Bilmece ...Öldükçe Çoğalıyor Alanlar ...Ben Tükenmekteyin Öldürdükçe....""" |
| #6 | |
Genel Moderatör ![]() Giriş Tarihi: Aug 2006
| bu teyze şeriatcıları öpsün ![]() __________________
"Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür ve bir orman gibi kardeşçesine." Nazım Hikmet İnsanların Kanatları Yüreklerinde.. |
| #7 | |
![]() Giriş Tarihi: Jul 2006 Ülke / Şehir: Denizli
| Bu teyze faşistleri öpsün. ![]() __________________
emre² |
| #8 | |
![]() Giriş Tarihi: Jul 2006
| Recep Tayyip Erdoğan öpsün mitingler düzenleyip vaatler verip sonrada o vaatleri yerine getiremeyen başbakanlarımız öpsün. ![]() __________________
Hiçbirşey |
| #9 | |
Ayrıldı Giriş Tarihi: Aug 2006
| Aslında o bir teyze değil.Kötü kalpli cadının oyununa gelip,büyülü sudan içen bir güzel ve kendini öpüp,eski haline gatirecek gönlünün prensini bekliyor. __________________
Umudun rengi mavi derler ya,ringlerde mavidir. |
| #10 | ||
| Alıntı:
| Konu Araçları | |
|
|