"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." Lütfen forum kurallarını okuyunuz. |
||||||||||
![]() |
| |||||||
| Kirli Maşa / konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Dünya'daki gelişmeler, Dış ilişkiler, Avrupa Birliği |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006 Ülke / Şehir: Evrenin Merkezi
| Kirli Maşa Terör, devletlerin mümkün olduğunca üstü kapalı olarak gerçekleştirmek istedikleri saldırı, savunma eylemlerinden oluşan savaştır. Terör modern savaştır. Cepheleri belirsizdir. Son derece acımasız eylemlere imza atan terör örgütleri, bir devletin maşasıdır. Bağlı bulundukları devletin düşmanlarına karşı savaşmaktadırlar. Bizim erlerimizin ayağının altına konan mayınlar, aslında bilindik terör örgütünün saldırı araçları değildir. Sizce bu mayınlar kimlerin silahıdır? PKK'YA DESTEK VEREN ÜLKELER: ABD: Mali yardımlar gerçekleştimektedir. Teröristlerin barınma ihtiyaçlarını karşılar. Pasaport vererek uluslararası dolaşımlarını garantiye alır. Fakat silah yardımı yapmaz (dikkat ettiyseniz, ele geçirilen silahların hiçbirinde USA imzası yoktur). Lider kadroyu koruyup kollar. Rusya: Rusya bir mafya ülkesidir. Pek çok yasadışı ticaret, taciri bilinmeden yaptırılabilmektedir. Terör örgütünün kullandığı silahların çoğu bu devletin fabrikalarının mamülüdür. Direkt mali yardım yapmaz. Misafirperverdir. İngiltere: Terör örgütünün para trafiğinin merkezidir. Danimarka: İdeoloji yayım merkezidir. Bu niteleme bana aittir, patentlidir. İsveç: Lider kadronun bulunduğu merkez olduğu tahmin ediliyor. Yunanistan: Örgütün uluslararası seyahatlerinin kavşağıdır. Güney Afrika: Ülkede, örgütün uyuşturucu fabrikası vardır ve tabelasında PKK yazmaktadır. Kenya: Bir dönem APOyu saklamıştır. Hala da ülkede örgütün çok sayıda kampının olduğu tahmin edilmektedir. İsrail: ABD'nin ikiz kardeşidir. Filistin: Hala bölgede PKK kampları vardır. İsviçre: Örgütün para kasasıdır. Yeni Zelanda: Bazı çok gizli toplantılara evsahipliği yaptığı anlaşılmıştır, zira bazı üstdüzey liderlerin sahte pasaportla, aynı zaman diliminde ülkede bulundukları biliniyor. S.Arabistan: ABD'nin üslerde örgüt üyelerine eğitim vermesine ses çıkarmıyor. Eğitimli elemanların bir diğer üniversitesi ise şu anda bağımsız olmayan Irak'tır. Çin: Misafivperverliği ile ünlüdür. Bulgaristan: Uyuşturucu giriş-çıkışının büyük çoğunluğu buradandır. Irak'ı eklemedim çünkü şu anda bağımsız değildir (fiili olarak yani, anlayan anlamıştır). Peki geriye hangi ülkeler kalmıştır? Sizce listeye daha başka hangi ülkeler eklenmelidir? __________________
SAYGILAR ------------ Yarın elbet bizim, elbet bizimdir! Gün doğmuş, gün batmış, ebed bizimdir! (NECİP FAZIL KISAKÜREK) |
|
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006 Ülke / Şehir: İstanbul
| Sayın Jurnal, lütfen kaynakları ve delilleri gösterin de ben de bilginizden faydalanayım. __________________
"Yaşayıp durduğun alçaklıkta öyle şatafatlı elbise giyip böbürlenme, kibir ve gurur bütün saltanatları devirir; alçakgönüllü ol, köhne cübbeni üstünden çek!" |
|
| #3 | |
| Kaynakları listelemediğim için affınıza sığınıyorum: Ömer Lütfi Mete, Mahir Kaynak; DERİN DEVLET; TANIMLANAMAYAN GÜÇ; Timaş Yayınları Ömer Özkaya; CIA BELGELERİYLE ZİHİN KONTROL OPERASYONLARI; IQ Kültür Sanat Yayıncılık, TTK-3. Baskı Stephen C. Jossy; TUR DAĞI ATLILARI _(Kitabın bende e-kitap formatı mevcut, sanırım türkçe baskısı yok) Soner Yalçın; BİNBAŞI ERSEVERİN İTİRAFLARI; Kaynak Yayınları-1995 _(Kitabın bende bu yılda yapılmış baskısı mevcut) A. Cem Ersever; KÜRTLER, PKK VE ABDULLAH ÖCALAN _(Kitabın bende e-kitap formatı mevcut, sanırım şu an piyasada yok) Tekrar özür diliyorum _________________ __________________
SAYGILAR ------------ Yarın elbet bizim, elbet bizimdir! Gün doğmuş, gün batmış, ebed bizimdir! (NECİP FAZIL KISAKÜREK) |
|
| #4 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış
Giriş Tarihi: Oct 2006 Ülke / Şehir: İstanbul
| Anladığım kadarıyla tüm dünya PKK' yı desteklıyor. Hele kaynaklar çok güvenilir. Kontrgerilla, Mit eskisi...Jitemciler. Komplo teorisinden ve savaştan para kazanan herkes kaynak olmuş. Bu doğruysa yandık...biz tüm dunyayı yenemeyiz. Acilen barış yapıp bunları yanıltmak lazım. |
|
| #5 | |
| "Savaştan para kazanmak" deyiminizi tasvip etmiyorum sayın PAN. Benim babam da güneydoğu gazisidir. Fakat emin olun ki yazılanlar doğrudur. Kaynakların güvenilirliği herhangi bir ideolojistten daha emindir. Çünkü ilk ağızdandırlar. ""Gerçeğin üç aşaması vardır: Önce alay edilir, sonra tartışılır, en sonunda kabul edilir."" ""Gerçeğin üç aşaması vardır: Önce alay edilir, sonra tartışılır, en sonunda kabul edilir."" Komplo yok demek en büyük komplodur.. __________________
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|