| |
||||||
"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||
![]() |
| |||||||
Ceyhun Yılmaz/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Ustaların şiir, roman gibi edebi eserleri |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Apr 2006 Ülke / Şehir: istanbul
| Kimseye Soramıyorum Seni Kimseye soramıyorum seni Kirlenme diye hiç öpmedim ya Belki başkasını seversin diye, Hiç söyelemedim sana sevdiğimi Bilmiyorsun, Boğazımda düğümsün! Yutkunsam gideceksin, Yutkunmasam Ölürüm...! |
|
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Apr 2006 Ülke / Şehir: istanbul
| Aşkın Kaç Beden Uzun zamandır yoksun Yoksun lu sabahlara uyanıyorum Aynı Bildiğin gibi Yeni bi şey yok Eski bi şey de yok Sen gibi... Bir ben kaldım O da... Ben miyim değilmiyim belli değil artık Arda kalan ne ki? Daha ne kadar özleyebilirim seni Şimdi yalvarsam geçmişime Bir gün daha yaşamak istesem misket oynadığım sokakta İlk okuldaki yerli malı haftasına katılsam? Bana 3 beden büyük gelir çocukluğum Sende öyle sevgilim Boşluğunu dolduramaz kimse demiştin giderken Gelme... Sana bol gelicek artık bu aşk! |
|
| #3 | |
Genel Moderatör ![]() Giriş Tarihi: Aug 2006
| bende sevmem ceyhun yılmazı ve şiirlerini ama bir emege berbat demek çok kaba ve yanlış... saygılar... __________________
"Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür ve bir orman gibi kardeşçesine." Nazım Hikmet İnsanların Kanatları Yüreklerinde.. |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|