| |
||||||
"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||
![]() |
| |||||||
Hayatın darbeleri/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Öykü - Deneme Çalışmalarınız... |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Oct 2006
| keşke hayat bir takvim yaprağı gibi koparttığında bitse keşke zamanın bir alarmı olsada kurduğumuzda herşeye yeniden başlasak insan oğlu herşeye alışır derler aslında bi bok böceği kadar bile olamadık onlar bok göre göre boka alıştı ama biz acı çeke çeke acıya alışamadık aslında hayat pilli bir bebekten ibaret pilini takarsan oynar takmazsan sana gözlerini kapar ve küser ama onun istediğini yapsak oda hep bize güler yani bu hayatta sonbaharda dökülen bir yaprak tanesi gibi hayat bizi nereye götürürse oraya gitmeliyiz sonuçta biz buna karşıda çıksak en ufak bir fırtınada kendimizi daha kötü biyerde bulabiliriz... |
|
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Oct 2006
| Akreple yelkovanın aşkı uyduruktan bir saatiz biz ben yelkovanım sende akrep saliselerle yürürken bir saat okadar uzun gelir ki bize sanki yıllar geçiyormuş gibi hayatımızdan... biz sık ama az buluşuyoruz 518400 salisede sadece 24 kez buluşuyoruz ben bir yelkovan gibi her saniye sana yaklaşmaya çalışıyorum her konuda olduğu gibi ilerlemektede çok yavaş olduğundan seni zorda olsa yakalıyabiliyorum her seni düşündüğümde ağlıyorum aşkımıza ama zaman biz olmamıza rağmen okadar hızlı akıyorki sen gelene kadar çoktan gözyaşlarım kurumuş oluyor saniye her yanımdan geçişinde aşkıma selam söyle diyorum ama zaman öyle çabuk geçiyorki bi bakmışım ben söyleyene kadar o çoktan yok olmuş her ne kadar buluşamasakta yinede birbirimizin etrafında dönüyoruz aslında hep beraberiz ama bir türlü yan yana gelemiyoruz bizi hep ayıran zaman zaman aslında harflerindede belli olduğu gibi bizi bi sona bir başa daha sonrada ortalarında gezdiriyor hiçbir zaman sonları mutlulukla bitirmiyor her saniyede allaha dua ettim allahım nolur aşkımla bizi hep bir arada tut diye ama hep biraz sabredin şuan zamanı durduramam belki geçmiş tekrar gelmiyecek ama gelecek elbet birgün gelicek şuanda zamanın su gibi akmasını isteyende sizin kadar çok ve siz mutluluk için gün sayıyorsunuz onlar ise ayrılık için... her duamda hep bunu duydum ve saniyeye söylüyorum nolur aşkıma haber et sabretsin elbet birgün hep beraber olucaz diye ve hep bunun umuduyla yaşıyorum inanki senin aşkınla yanıyorum ben seni zaman başladığından beri seviyorum ve kovalıyorum ve bu hayat bitene kadarda bundan hiç sıkılmıyacam... |
|
| #3 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış
Giriş Tarihi: Oct 2006 Ülke / Şehir: İstanbul
| umarım şiir olarak yazılmadı bu! |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|