"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
|
![]() |
| |||||||
Erkekler neden aldatır ?/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Antropoloji,Psikoloji, Sosyoloji... |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Oct 2006
| Erkekler neden aldatır ? Erkekler neden aldatır? duygusal boşluktanmı yoksa bu onların doğasındamı vardır? |
|
| #2 | ||
![]() Giriş Tarihi: Jul 2006
| Alıntı:
| #3 | |
| Bence aldatmak erkeklerin doğasında var... karşı cinse karşı biraz dayanıksızlar. ben eşini çok sevdiği ve sevildiği halde aldatanları tanıyorum |
|
| #4 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006 Ülke / Şehir: DİYARBEKİR
| erkekler aldatmak için bir sebep bulamazlar da ondan aldatırlar canları sıkılır farklılık ve arayış içine girerler değişimden hoşlanırlar sürekli aynı meyveyi yemek ağızlarının tadını bozar da ondan aldatırlar ![]() __________________
"""Ve Cellat Uyandı Yatağında Bir gece,Tanrım dedi !!! Bune Zor Bilmece ...Öldükçe Çoğalıyor Alanlar ...Ben Tükenmekteyin Öldürdükçe....""" il_bilge Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 11-10-06 15:21 . |
|
| #5 | |
![]() Giriş Tarihi: May 2006
| Erkekler de tıpkı kadınlar gibi genellikle tekdüze yaşamdan sıkıldıkları için aldatırlar. Bunda yanlış eş seçiminin de büyük etkisi vardır. Zira ömür boyu mutlu yaşayan ve birbirini aldatmayan çiftler de yok değildir. |
|
| #6 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006 Ülke / Şehir: İstanbul
| Erkekler aldatır diye bir şey söyleyemem bence seven erkek aldatmaz. Kadın da aldatabilir, erkek de. __________________
"Yaşayıp durduğun alçaklıkta öyle şatafatlı elbise giyip böbürlenme, kibir ve gurur bütün saltanatları devirir; alçakgönüllü ol, köhne cübbeni üstünden çek!" |
|
| #7 | |
| istatistiklere bakıldığındada daha çok mutsuz erkeklerin aldatığı görülür eşini çok seven mutlu ve düzeyli ilişkisi olan bir erkek niye başka bir kadında sevgiyi arasın ki __________________
Hiçbirşey |
|
| #8 | |
| Bunu sırf adrenalin için yapan insanlar var... |
|
| #9 | |
| Bu konu çok hassas olduğum bir konu....Cevabını da hiç bir zaman veremeyeceğim galiba...Çevreme bakıyorum da erkek kadın farketmiyor neden aldatır anlam veremiyorum..Sevmediğini anlaşamadığını düşünüyorsan ayrılırsın...Neden böyle aldatılmak gibi kötü bir duyguyu başkasına yaşatasın ki...Buna kimin hakkı var....Üstelik çoğu zaman üç beş dakikalık zevkler için.... __________________
bir anka kuşu gibi anne ...bir anka kuşu gibi kendimi külümden yarattım... |
|
| #10 | |
| Bir de tabi kendince haklı sebepleri olanlar. (!) Aldatmak konusu daha önce işlenmişti forumumuzda. İnsanların aldatma nedenleri ve affetme eğilimleri üzerine yaptığımız bir topikti. Aldatmak hem çok kolay hem çok zor. Hem çok öznel, hem çok nesnel.. Zor bir durum ama bunu yaşaması... |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|