Yazıyaz Forum RSS beslemesi

Bu nedir?

"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir."

Lütfen forum kurallarını okuyunuz.

Geri Dön Yazıyaz Forum > Siyaset > Türkiye Siyaseti

Üye OlSık SorulanlarÜye Listesi Takvim Arama Yeni Mesajlar Forumları Okundu İşaretle

Mayolu cüppeci

/

konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Türkiye gündemi, sorunları ve düşünceler

Konu Araçları
Eski11-10-06, 20:46  #1
Elenorin
Genel Moderatör

Elenorin'nın Avatarı

Giriş Tarihi: Aug 2006
Mayolu cüppeci

Cüppeli hocanın lükse aşırı merakı var. Gittiği ülkelerde hep en lüks otellerde kaldır. Mesela Dubai’ye gittiğinde Kempinski’de kalır. Ürdün ve Malta’da Intercontinental otellerinde, İsviçre’de Sheraton’da konaklar..
ayrıca karısına aldıgı 16bin dolarlık saatte acaba bir din adamı bu kadar serveti nerede edindi dedirtiyor..
hocamızdan(!) bir kaç inci verecegim size..
-gölcük depremi askerlerin işidir.(çünkü akerler içki içiyormuş,kadınlar çarşafsız dolaşıyormuş..kendisini koruyan bir orduya bulundugu ithamlara bir bakın..ordu olmasa ne olacak hocacım(!)
-sakalını kesen allah'la harbe girer.allah cıkartıyor siz kesiyorsunuz,allah cıkartıyor siz kesiyorsunuz o halde allah'la harp yapıyorsunuz..tınaklarımızı,özel yerlerimiz de cıkan kıllarımızı ne yapacagız,ya da kadınlarımız kıllı mı olacak hocacım(!)
-eger erkek hak verirse kadınını tanıdık başka bir erkege verebilir..ama kadına hiç sormayacakmıyız.acaba erkeğin bu hakkı nerden geliyor hocacım(!)
bunlar yazılı kaynaklar.sözlü kaynaklar da var amam onları şimdilik acıklamayı dogru bulmuyorum.gerçeklik payı kanıtlanmış değil..

İnsanların Kanatları Yüreklerinde..

Elenorin Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 14-10-07 00:28 .
Elenorin is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski11-10-06, 20:52  #2
swhar
Kayıtlı Okur

swhar'nın Avatarı

Giriş Tarihi: Sep 2006

Ah sizi gidi cübbeliler,sarıklılar,çarşaflılar !Ah saman altından su yürütüyorsunuz!
İddialara göre; cuma günleri her camiide milyarlarca para toplanıyor nereye gidiyor bunlar
Ah akıllarına değilde size kanan insanlar ah!
swhar is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski11-10-06, 21:28  #3
mcpo
Forumdan Uzaklaştırılmış

Giriş Tarihi: Oct 2006
Değerli Arkadaşım,

Yine aynı şeyleri yazacağım, ama bunu bu milletin bilmesi gerek..
Bu millete yıllardır, cahil imam tayfası eliyle , Arap kültürü , İslamiyet diye yutturuldu... Türk örf ve Adetlerinin yerini.. Arap -Kürt (sayın zoze21 kızsada gerçek bu..) kırması bir yoz kültür aldı...
Bugün içinde bulunduğumuz durum budur..Bu millete tarikatlar aracılığı ile saldırdılar..
Bu milletin örf ve adetlerini , değerlerini , bu cahil imam tayfası eliyle bozdular...
Köylerde ,kasabalarda görev yapan bu kimi imamlar bir kabus gibi çöktüler..
Kadın dövülecek dediler ; evlerde kadınlar dövüldü...
Tv izlenmeyecek günahtır dediler ; ' tv'ler kırıldı...
Şu partiye oy verilecek dediler; o partilere oy verildi..
Bakınız. Bazı AKP'li milletvekilleri ile bu konuda , röportaj yapılıyor;

biri bile hocayı yermiyor... Hep kaçamak cevaplar.. Hep fotoğraflar montajdır ; bunu büyütmemek lazım demeler..

Niye ?Bu adamlar bu hükümetin OY deposu...
THY uçağında , kalkışın Arapça anons edilmesini,

Kur'anı Kerim'den , dua zanneden bir milletimi yoksa;

eğitimli ,bilinçli bir toplumu mu kolay yönetirsiniz?

İşimiz zor ;.hakikaten zor....

Bir taraftan bunlarla diğe taraftan sayın zoze21 ile uğraşıyoruz....

(Son cümlem şakadır ; affınıza sayın zoze..)

Saygılarımla.
mcpo is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski11-10-06, 23:09  #4
kamucu
Yazar Adayı

Giriş Tarihi: Sep 2006

sayın swhar
Bir cüppeli sarıklı olmamama rağmen , gercekten , dinimin gereği diye düşünen , güzel kalpli insanları da içine alacak bir genelleme yapmanız ; bence cok yanlıs.Her konuda oldugu gibi genellemeye karsıyım.
amaaaaaa bu yukardaki şahıs ve onun gibileri de , ALLAH'ım bildiği gibi yapsın.Onların yüzünden insanlar gercek dindarları karalıyorlar.Onlar kimdir birer hiçççç ! Lütfen , onların yanında güzel insanları da yakmayalım.
kamucu is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski12-10-06, 00:12  #5
mcpo
Forumdan Uzaklaştırılmış

Giriş Tarihi: Oct 2006

Alıntı:
Sayın kamucu şöyle demiş:

sayın swhar
Bir cüppeli sarıklı olmamama rağmen , gercekten , dinimin gereği diye düşünen , güzel kalpli insanları da içine alacak bir genelleme yapmanız ; bence cok yanlıs.Her konuda oldugu gibi genellemeye karsıyım.
amaaaaaa bu yukardaki şahıs ve onun gibileri de , ALLAH'ım bildiği gibi yapsın.Onların yüzünden insanlar gercek dindarları karalıyorlar.Onlar kimdir birer hiçççç ! Lütfen , onların yanında güzel insanları da yakmayalım.

sayın kamucu,

benim o üsteki yazımda. Gerçek müslümanlara karşı birtek kelimem varmı...
Benim sözlerime bakıpta ..gerçek müslümanlara saldıran varsa bu onların sorunudur.. Ben az sizin kadar müslümanım ..en az sizin kadar dinimi biliyorum.. gerçeklerden rahatsız olmanız neden acaba...

AKP'limisiniz..
mcpo is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski12-10-06, 02:31  #6
MK DEVRİM

MK DEVRİM'nın Avatarı

Giriş Tarihi: Jun 2006

Ya adam Zenginmiş diye iftara atmayın Baksanıza Durumu neymiş

[IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/TR/LOCALS%7E1/Temp/msohtml1/01/clip_image001.jpg[/IMG]
11 Ekim 2006 10:26
Kamuoyunun Cübbeli Ahmet Hoca olarak tanıdığı Ahmet Mahmut Ünlü, dün Hürriyet gazetesinde yayınlanan fotoğraflarının, yayınlanmaması için kendisine şantaj yapıldığını iddia etti.

Görüntüleri çekenin 2004 yılı Kurban Bayramı’nda kendini tatile davet ettiğini anlatan Ünlü, “Param olmadığı için gidemeyeceğimi söyledim. Bütün giderleri karşılayarak beni götürdü. Görüntüleri de eşimle birlikte kıyıda bizi bekleyen eşi çekti.” diye konuştu.(Alıntı haber 3)
saygılarımla
MK DEVRİM is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski12-10-06, 03:48  #7
Hamas
Forumdan Uzaklaştırılmış

Giriş Tarihi: Mar 2006

Nede olsa düğmeye basıldı ama bu son nokta.Bu nokta bu hayinlerin patlama noktasıdır.Hepbirlikte yasayıp göreceğiz.

Cüppeli ahmet hakkındaki iddiaları cevapladı.Haber programında.

Ki kimsenin jet ski keyfine deniz keyfine karışamazsınız.Ancak görüyorumki adamın özel hayatına müdahele edilip iftiralar atılmasına karşı çıkmayıp alaycı usluplarla cüppe sarık çarşafa yine laf etmiş kendini bilmezin biri.

Mhpli bir arkadaşımızda dini en çok kullanan partinin kendileri olduğunu unutup milli kültürümüzden dem vurmuş.Mhp akp den daha fazla islamı kullanmaktadır.İSLAM ile herhangi bir yakın uzak ilişkilerinin olmamasına rağmen abd güdümlü bu arkadaşlarımız akp ye muhalif olacam diye islama bile gözlerini kırpmadan saldırılar!

A_emre arkadaşımızın yazısı alıntımıdır yoksa kendisinin yazısımıdır anlıyamadım ancak.

Yazmış olduğu ve kendince cevaplamış olduğu satırlar iftiradır.

Ben cüppelinin her vaazının dinlemiş biriyim.

Haberlerde görüntüleri verilen kısımlar işlerine gelen kısımların cımbızla alıntılanmış kısımlarıdır.

Cüppeli ahmetin her vaaz sonrasında mehmetçik ve polisler için dua ettiğini vaazına giden herkes bilir kaldıki orduya hakaret ettiğinden dem vuruluyor.

Bir ikinci konu erkek isterse kadınını verir gibi bir saçmalığı hangi beyinsiz akıl üretebilir!Siz bu sözü bir camide vaazda ederseniz adamı şerefsiz diye camiden sürerler.Bizler müslümanız!Ancak ne yazıkki amaç saldırı olduğu iftira olduğu için aklına gelen herşeyleri söylüyorlar.

Cüppeli ahmetin jet ski ve deniz sefasından yurt dışı gezilerinden rahatsız olanlar varsa ki bu kimseyi ilgilendirmez!Cüppeli ahmetin babası fabrika sahibidir.Yani kendisinde ifade ettiği gibi kendisi zengin çocuğudur.

Sn a emre buyrun şu görüntüleride sunun burda !Madem kanıtlanmadığı için sunmuyorsunuz alıntıladığınız yada yazmış olduğunuz cümleler için elinizde kanıt varmı?Elbette yok!

Burada yalnızca iftira atmaya kalkmayın!

Sn swhar cüppeliler sarıklılar çarşaflılardan sanırım bir kötülük gördünüz sanırım birşeyler yaptılar size !

Elinizde bir kanıt var ise buyrun tartışalım.

Satılık israil medyasının haberlerini alıntılayıp burda akla mantığa yatmayan cümeler kurmayın.

il_bilge Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 12-10-06 18:04 .
Hamas is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski12-10-06, 08:54  #8
Papyrus

Papyrus'nın Avatarı

Giriş Tarihi: May 2006

Yine cüppeli ve çarşaflı muhafızları çıkmışlar meydana. Sanırım artık bir refleks oldu sizlerde bu koruma. İçgüdüsel olarak hemen atıyorsunuz kendinizi ortaya. İlk savunmanız da "Uydurma bunlar! Ben cüppelinin bütün marifetlerini gördüm, hiçbiri sizin anlattığınız gibi değil!".

Sn Hamas. Boşuna uğraşıyorsunuz. Zaman kaybetmeyin. Bu cemaatin pisliklerinden oluşan tepe çoktan ortaya çıktı. Şu anki uğraşlar bu tepenin boyutlarının ve derinliğinin belirlenmesinden ibaret.

İşinize gelmeyen her medyayı (burada hiçbir yayın organını korumuyorum) satılık İsrail medyası olmakla suçluyorsunuz. Acaba kendi medyanız sütten mi çıkmıştır? Acaba dinci medya hangi kan emicilere ve kan tüccarlarına hizmet etmektedir? Bir düşünün.
Papyrus is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski12-10-06, 09:25  #9
Papyrus

Papyrus'nın Avatarı

Giriş Tarihi: May 2006

ŞEKER BENİ KÖR ETTİ KADINLARI GÖREMEDİM!

Jet-ski’li fotoğrafı ve kadın erkek herkese açık denizdeki pozları basına yansıyan ‘Cüppeli Ahmet Hoca’ lakaplı Ahmet Ünlü, vaazlarıyla uyuşmayan ‘modern’ yaşantısını bu sözlerle savunuyor ve ekliyor: Ben uzağı görmem, kadını erkeği de seçemem. Zaten dansözlere de bakmadım ki...

Kaynak: http://www.haberturk.com/haber.asp?i...&dt=2006/10/12

Hocanın gençliğini hayal bile edemiyorum. Her suçun cezası ahirete kalmıyor demek ki .

Bu arada dün akşam haberlerinde canlı yayında Show TV'ye çıkan cüppeli, kadın olduğu için Defne Samyeli ile konuşmayı reddetti ve bir erkek spiker istedi. Kanal da bu isteği yerine getirdi. Tabi kanalın derdi cüppeliden para kazanmak... Açıklama olarak da Sn Samyeli ile görünürse cemaatinin kendisini izlemeyeceğini söyledi.
Papyrus is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski12-10-06, 09:33  #10
il_bilge

il_bilge'nın Avatarı

Giriş Tarihi: Jul 2006

Alıntı:
Bu arada dün akşam haberlerinde canlı yayında Show TV'ye çıkan cüppeli, kadın olduğu için Defne Samyeli ile konuşmayı reddetti ve bir erkek spiker istedi. Kanal da bu isteği yerine getirdi. Tabi kanalın derdi cüppeliden para kazanmak... Açıklama olarak da Sn Samyeli ile görünürse cemaatinin kendisini izlemeyeceğini söyledi.
Kadınların yanında, yakınında yüzebilir, dolaşabilir, bakabilir ama konuşamaz öyle mi...

Enteresan...
il_bilge is offline   Alıntı Yaparak Cevapla

Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Konu Araçları

Gönderme Kuralları
Foruma mesaj değil yazabilirsin
Forumdaki mesajlara değil cevap yazabilirsin
Foruma dosyadeğil ekleyebilirsin
Forumdaki mesajınıdeğil düzeltebilirsin.

vB KoduAçık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +3. Şuan saat: 12:53.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)