"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
|
![]() |
| |||||||
Hayatınızdan çıkmasını istedikleriniz?/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Diğer kategoriler dışındaki her şey |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Aug 2006
| Hayatınızdan çıkmasını istedikleriniz? Hayatınızdan çıkmasını istediğiniz biri yada birileri var mı? __________________
SaY kİ yOkSuN vArMıŞsıN giBi mUtLu oL... |
|
| #2 | |
Genel Moderatör ![]() Giriş Tarihi: Aug 2006
| recep tayyip erdogan.. akp milletvekilleri.. bu insanlar dışında hiç bir problemim yok.. saygılar.. ![]() __________________
"Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür ve bir orman gibi kardeşçesine." Nazım Hikmet İnsanların Kanatları Yüreklerinde.. |
|
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: Oct 2006
| Meclisteki herkes.... telefon ve diğer sapıklarım... __________________
bir anka kuşu gibi anne ...bir anka kuşu gibi kendimi külümden yarattım... |
|
| #4 | ||
![]() Giriş Tarihi: Jul 2006
| Alıntı:
![]() __________________
Hiçbirşey | |
|
| #5 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış
Giriş Tarihi: Oct 2006 Ülke / Şehir: İstanbul
| Dogmatizm, Irkçılık, monolitizm... |
|
| #6 | |
![]() Giriş Tarihi: Oct 2006
| kimsyle bi sorunum yok ama benim onların hayatından çıkmamı isteyen varmı onu bilmiyorum ) |
|
| #7 | |
![]() Giriş Tarihi: Mar 2006 Ülke / Şehir: İstanbul
| İç pırpırım ve huzursuzluk.. En çok bunlar çıksın istiyorum hayatımdan.. Ülke yönetiminde var olanların da kendi akıllarıyla yönetmediklerine veya zaten onların da yönetildiklerine inandığımdan hayatımda yer teşkil etmiyorlar.. Sadece yaşadığım ülkenin yönetici diye adlandırılan insanları da çok uzaklar zihnimin sınırlarından.. Oyunlar çok büyük takip edemiyorum.. Yorulmaktan değil anlayamamaktan.. Özetle iç pırpırım ve huzursuzluğum defolup gitsin yeter.. Gerisini ben hallederim.. Apolitik gençliğin temsilcisi olmak istemem ama farkli kişiler olsaydı tepemizde uygulama farklı olsa da istikamet aynı olacaktı.. Yanıldığımı düşünmenizi bekliyorum.. __________________
:73 serabik :73 |
|
| #8 | |
![]() Giriş Tarihi: Jul 2006 Ülke / Şehir: Hareket Halinde
| Öncelikle kola sonra sevdiğim herkes.(keşke hiçbirini hiç tanımamış olsaydım) AKP... __________________
He He |
|
| #9 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış
Giriş Tarihi: Apr 2006
| Tüm hükümet konusu doğru Birde arkadaşım olmak adı altında benden birşeyler çalanlar zaten ikisini çıkardım.Zuhal veee Elif |
|
| #10 | |
![]() Giriş Tarihi: Jun 2006
| Ben bir kişi hariç kimsenin hayatımdan çıkmasını istemezdim. Çünkü hayatımda zaten pek kimse yok. Bütün insanları seviyorum. Ama yakınlaşmamak kaydıyla. İyilik ve güzellik getirenler zaten başımın üzerinde değerlidir. Kötülük ve acı verenler de iyi ki varlar ki onlara bakarak doğruyu yanlışı öğrenebiliyorum. Kendi değerlerimi yönlendirebiliyorum. Yani hayatta insani olan her şeyi onlara uzaktan veya yakından bakarak öğrendim ve şu anki yerimi, varsa birazcık değerimi korumuş olmayı onlara borçluyum. İyi ki iyi kötü, doğru yanlış, seveyim ya da sevmeyeyim herkes var ve hepsine Tanrı neyi hak ediyolarsa onu versin. __________________
"Dürüst insanların ceza görmeden ülkelerine hizmet edebilecekleri zaman henüz gelmedi" Isidore de ROBESPİERRE (1794'ten beri) mayıs Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 11-08-07 19:47 . |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|