"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
![]() |
| |||||||
Fransızlar Ermeni soykırımını parlemantodan geçirdi.../konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Türkiye gündemi, sorunları ve düşünceler |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Jul 2006
| bu konu hakkında neler düşünüyorsunuz, fransa da kısıtlanan özgürlükler bizimki kadar varmı? saygılarımla |
|
| #2 | |
Ayrıldı Giriş Tarihi: Jun 2006
| konu ile ilgili aslında ne desek boş fakat bir şeyler söylemek gerekir. fransa denen ülkeye karşı ilk olarak ambargolar gündeme geliyor ki bunun çok etkili bir yaptırıma ulaşacağını sanmıyorum fakat; böyle davranışların toplum bilincini arttıracağı kesin olduğu için kesinlikle yapılması hatta ve hatta zamanında apodan dolayı italyaya yapılandan çok daha iyisinin yapılması gerektiğini düşünüyorum. belki de forumda bir konu açarak bu hususta arkadaşlarımızı da hareketlendirebiliz. esasında yapmamız gereken farklı bir şey ki meclisimizin alt komisyonunda yapılıyor. bahsettiğim olgu; kısasa kısastır! yani cezayir soykırımını tanıyalım! hem yalan da değil! hep yapabileceklerimizden bahsettim. ne diyeyim; irademiz olurda yapabilirsek, ne mutlu bize fakat AKP'nin bu kadar cesur olduğunu sanmıyorum. ama yaklaşan genel seçimler için de AKP'nin büyük bir şans yakaladığı bir gerçektir. içimden bir ses; eğer ABDdeki pazarlık iyi geçmediyse, Fransaya çok yüklenen bir AKP siyaseti göreceğiz. ama pazarlık iyi geçtiyse, bir uyutma siyaseti göreceğiz. Y.T. |
|
| #3 | |
Kayıtlı Okur
Giriş Tarihi: Jun 2006 Ülke / Şehir: trabzon
| yasa geçse ne olur biz türkler kabul etmedikten sonra ermeni soykırımı yoktur bunu diyenler yalan söylüyorlardır ermenilerden oy uğruna böyle birşeyi kabul etmişler bekliyordum zaten parlementlerden, bizde artık bundan sonra cezayır soykırımını ortaya koyarız fransız mallarını boykot ediyoruz... |
|
| #4 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış
Giriş Tarihi: Oct 2006 Ülke / Şehir: İstanbul
| Soykırım yapıldığı bir gerçektir. Ancak düşünce özgürlüğünün engellenmesine karşıyım. Fransayı kınıyorum ve yakıştıramıyorum. |
|
| #5 | ||
Kayıtlı Okur
Giriş Tarihi: Jun 2006 Ülke / Şehir: trabzon
| Alıntı:
| |
|
| #6 | |
![]() Giriş Tarihi: Apr 2006
| Sayın Pan, Elinizde soykırım yapıldığına dair deliller var demekki. Yoksa bu kadar net söyleyemezdiniz diye düşünüyorum. Armes |
|
| #7 | ||
| Alıntı:
Orhan Pamuk dedi ya, doğrudur kesin! __________________
Senden vazgeçmeden ölürüm belki... | |
|
| #8 | ||
| Alıntı:
vanda ermenilerin yaptıklarını van daki halktan dinlediniz her halde 2000 van halkını katleten ermeniler hakkında birşey demiyor sunuz sevr antlaşmasıyla 7 şehrimize inen ermeniler doğudaki kadınlarımızın göğüs uçlarını keserek tespih yaptıklarını kabullendiniz her halde size inanasım hiç gelmiyor eğerki soykırım yaptıysak neden türkiye de yaşayanları bırakmışız ki neden bir devlet kuracak kadar insan kalmış siz türkiye için ne yaptınız sayın pan sadece aleyhte olanları savunuyorsunuz neden güzel bir açıklamayla benim iddaalarımı çürütürsünüz inşallah. saygılarımla flager45 Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 12-10-06 15:32 . | |
|
| #9 | ||
![]() Giriş Tarihi: Jul 2006 Ülke / Şehir: Denizli
| Alıntı:
![]() | |
|
| #10 | ||
| Alıntı:
tbmm de yeni çıkacak yasa ile ermeni soykırımından bahsedenler veya bunu savunanlar suçlu olacak şimdi konuşmak isteyenler konuşsun biz fransa gibi bunu suç sayacağız saygılarımla | |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|