| |
||||||
"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Oct 2006
| zamanımızı nasıl değerlendiriyoruz?? Zaman denilen şey herzaman azalan ama geriye dönemeyen bir kavramdır. Peki bukadar kısıtlı bir kavramı insanlar yeterince iyi kullanabiliyormu?? bence hayır... Sadece televizyon programlarını ve izlenme oranlarını dikkate alarak dahi insanların boşa geçirdiği zamanları kolaylıkla bulabiliriz... Siyaset programlarının belgesel programlarının vs. izlenme oranlarına bakıldığında ne kadar az olduğunu rahatlıkla görebiliriz... peki izlenenler hangisi??? izlenenlerin çoğu pembe diziler,spor haberleri veya eğlence programları... ek olarak birde haberler izleniyor ama bence onlarında çoğu kültürel bilgileri az olan konular... ülke boş zamanlarla değil dolu zamanlarla kalkınabilir kalkınmak için kitap okumalı bize ve karşımızdakilere faydalı faliyetlerle zamanımızı geçirmeliyiz. ve zamanın değerini bitmeden anlamalıyız. Unutmamalıyızki ölüm bize nekadar uzak görülüyorsa okadar yakındır... ölene kadar hayatımızı dolu dolu geçirelim ve değerini bilelim boş zamanlarlada sadece vakit geçirebiliriz... sizcede öyle değilmi arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum... |
| #2 | |
| Sizce zamanı nasıl geçiriyoruz? Sizce hayatımızın her anını gerektiği gibi geçirebiliyor muyuz? Bu kadar değerli denilen kavramın değerini verebiliyor muyuz? Yoksa heyatımızı boşamı geçiriyoruz... cevaplarınızla hayatımızın nasıl geçtiğini düşünelim. yorumlarınızı bekliyorum... zafercan Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 12-10-06 18:04 . |
| #3 | |
| O kadar çok çalışıyorum ki...Zaman bana yetmiyor...Ama kendime çok da zaman ayıramıyorum ne yazık ki...İşten kalan her boş anımı da forumla ilgilenerek geçiriyorum...Tabi iş yerinde.evde sadece pazar günü boş vaktim oluyor o zaman da erkek arkadaşım gelirse ya da gidersem onunla geçiriyorum..gelmezse de arştırmalar yapıyorum bir de mali müşavirlik sınavına hazırlanıyorum.....Zaman yetmiyor ya...... __________________
bir anka kuşu gibi anne ...bir anka kuşu gibi kendimi külümden yarattım... |
| #4 | |
| sn duygulu bence çok şanslısınız bu kadar zamanı boş geçiren insanlara baktığımızda sizi özeniyorum açıkçası çalışmak herzaman iyidir ![]() |
| #5 | |
![]() Giriş Tarihi: Jul 2006
| Yapmamız gerekenleri yapmamız gereken zamanda yapabilmek önemli... Zaman konusuna ne kadar dikkat edersek edelim kusursuzca kullanamıyoruz ne yazık ki... |
| #6 | |
![]() Giriş Tarihi: Apr 2006
| Benim zamanımın büyük bir kısmını işim ve dostlarım alıyor. Birde yazıyaz ailesi. Genelde gece 3 te yatıyorum bu arayada biraz ingilizce ve sevdgim bir film varsa onu sıkıştırıyorum. Eger keyfim yoksada mutlaka resim ve boyalarla ugraşıyorum. En kötüsüde uyku . Hafta sonu uykusunu seviyorum. Armes |
| #7 | |
| Banada zaman yetmiyor. çalışıyorum. Akşamları erkenden uykum. Hafta sonu bir tek pazar günüm boş onu da sevgilimle geçiriyorum ama sevgilimle geçirdiğim zaman da yetmiyor... Düşündüm de ben uzun zamandır kendime vakit ayıramıyorum... ![]() il_bilge Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 13-10-06 09:20 . |
| #8 | |
![]() Giriş Tarihi: Aug 2006
| kendimi kötü hissettiğim zamanlarda malesef zamanımı hiçbişey yapmadan evde sürekli yatarak veya tv izleyerek anlamsızca geçiriyorum.Zaman dediğimzi şey de öyle hızlı geçiyor ki anlam veremiyorum boş geçen her günüme üzülüyorum çünkü tekrar yaşama şansım yok.Neden böyleyiz bilmiyorum __________________
SaY kİ yOkSuN vArMıŞsıN giBi mUtLu oL... |
| #9 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006
| Çok gereksiz şeylerle. |
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|