"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
|
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Oct 2006
| Sevgiliye yazılmış anlamlı sözler!!! labirent her sabah güneşle uyanan ben bir sabah güneşsiz uayndım. ama uyandığımda sen yanımda yoktun. seni aramaya koyuldum seni aradım kör ebe oynar gibi gözlerimi açtığımda kendimi ucu bucağı bulunmayan sessiz ve karanlık bir labirentin içinde buldum. yinede seni aramaya devam ettim.yerdeki böceğe havadaki kuşa sordum hiç biri seni görmemiş işte o an anladımki sen yerde gökte değil kalbimin içindesin... ------------------- -----------------------------------------------doktor tavsiyesi birgün içimde sıkıntıyla uyandım.doktora gittim.bana biraz dost ilacını verdi.dostum oldu yine gittim.birazda ilgi ilacını verdi ilgiyede tamam dedim biraz sevgi dedi seviyorum dedim aşk dedi aşığım dedim zaman dedi zaman... ------------------------------------------------------------------- üzülmedim üzülmedim görmeye gidip rezil olup dönmeye üzülmedim seni beğenmedim dediğine üzülmedim filmi bahane edip gittiğine üzüldüm hem sevip hem sevilmemeye... ------------------------------------------------------------------ 2.ci plan bir saatin pili oldum ama herkez saate baktı bir çiçeğin suyu olup ona hayat verdim ama herkez çiçeğe bakıp onu kokladı geceleri ay olup dünyayı aydınlattım yinede herkez güneşi sevdi ben bir sarışını sevdim kimse beni düşünmedi... ------------------------------------------------------------------ kapalıyız bu yaşıma kadar aşk beni aradı kapalıyız yarın gelin dedim ertesi gün geldiler geç kaldınız kapatıyoruz dedim bir süre sonra aşk müşterileri gelmemeye başladı. bu sefer ben onlaragitmeye karar verdim. ben gitmeye başladım buseferde onlar geç kaldın yarın gel dediler yarın oldu gittim geç geldin kapalıyız dediler işte ozaman anladım ki aşkı aşıkken değil aşkı kaybettiğimde anlıyormuşum... ------------------------------------------------------------------- yetermi? felsefe dersinde yağmur yağdı yüreğime bu yüzden ayrı kaldım yüreğimle içime kapanır oldum evde,okulda dersanede herkez sorar oldu noldu olum öldünmü diye tek bir cevab verdim aşık oldum yetermi diye ------------------------------------------------------------------- |
| #2 | |
| Üniversitedeydim tatil gelmişti ve sevgilim eve gidecekti.Ve yine onu çok özleyecektim...Bende onun için bir iki satır birşeyler geçirmiştim içimden ve mesaj olarak göndermiştim... Şimdi sen gidiyorsun ya sanki tüm şehir toplanmış gidiyor... Bir ben kalıyorum,bir yanlızlığım,bir de o unutamadığım kokun... Herkes gitsin de bir tek sen gitme benden ve de içimden... Her şey gelir de elimden ..bir seni uğurlamak gelmez yüreğimden... Hayatımdaki en özel insana...... __________________
bir anka kuşu gibi anne ...bir anka kuşu gibi kendimi külümden yarattım... |
| #3 | |
| ayrıldığım erkek arkadaşımın doğum gününde ona yolladığım msj şaun elimde bir kadeh şarap var hayatımı bir milat gibi bölüşünü ve doğum gününü kutluyorum iyiki doğdun... |
| #4 | |
| birde cemal süreya'nın "biliyorum sana giden" adlı şiirinden sizlere bir parça yazmak istedim.. Alışırım seni yalnızca düşlerde okşamaya bunun verdiği mutlulukta az değilki. çıkar giderim bu kentten daha olmazsa sensizliğin bir adı bir anlamı olur belki... |
| #5 | |
![]() Giriş Tarihi: Aug 2006
| hoşlandığım bir çocuğa bir gün kafam çok bozukken yazdığım mesaj : Bilirim ki bir yıldızsın.Etrafında birçok gezegen var ama unutma ! Ben de dünyayım yalnız bende hayat var.. Tabi ki sonra çok pişman oldum hislerimi itiraf etmiştim.Aradan 5 yıl geçti biz yine görüşüyorduk arkadaşça ve bu arkadaş bana 2 hafta önce bu mesajımı hatırlattı ve pişmanlığını dile getirdi.İlginç bir anım.Tşk ler __________________
SaY kİ yOkSuN vArMıŞsıN giBi mUtLu oL... |
| #6 | ||
Genel Moderatör ![]() Giriş Tarihi: Aug 2006
| Alıntı:
biri bana böyle diyecek tüm şehir koşarak turlar giderim yanına ![]() cok güzel sözler bunlar.. saygılarımla... __________________
"Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür ve bir orman gibi kardeşçesine." Nazım Hikmet İnsanların Kanatları Yüreklerinde.. | |
| #7 | ||
| Alıntı:
| #8 | |
Yazıyaz Dergi Yazarı ![]() Giriş Tarihi: Aug 2006 Ülke / Şehir: Anadolu
| Sana hoşçakal diyemem.. __________________
Her an bir çarpıntıyı yaşamaktayım Her an çılgın bir heves dağlıyor kalbimi Tanrım, ben mi hayatı aşmaktayım Yoksa hayat mı aşmakta beni... |
| #9 | |
| Ahmet kayanın bir ara seslendirdiği sezen aksu şarkısı vardı....Onun sözleri de çok hoşuma gitmişti.... Sözün şiirlerin mükemmelidir ..Senden başkasını seven delidir... Yüzün çiçeklerin en güzelidir..Gözlerin bilinmez bir diyar gibi.... Başını göğsüme sakla sevgilim güzel saçlarında dolaşsın elim .. Birgün ağlayalım ,bir gün gülelim ..Sevişen yaramaz çocuklar gibi.... __________________
bir anka kuşu gibi anne ...bir anka kuşu gibi kendimi külümden yarattım... |
| #10 | |
| çay bardağına bırakılan dudak payı kadar bile uzak kalamam gözlerine yakın olsun isterim ellerime ellerin tıpkı beton bir binaya yaslanması gibi köhne bir evin ve seni bir çivi gibi çaktım beynime bütün kerpetenleri toplayıp attım denize. sunay akının en beğendiğim şiiri ------------------------------------- ben nerde bir çift göz gördümse tuttum onu güzelce sana tamamladım sen binlerec yaşayasın diye yaptım bunu sırf bunun için yaptım... cemal süreyanın "kanto" şiirinden ilk dörtlük |
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|