| |
||||||
"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||
![]() |
| |||||||
| Hakkari'de iki şehit / konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Türkiye gündemi, sorunları ve düşünceler |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
Uzaklaştırıldı
Giriş Tarihi: Jul 2006
| Hakkari'de terör örgütü PKK üyelerince önceden araziye döşenen mayına basan 2 asker şehit oldu, 1 asker de yaralandı. Hakkari Valiliğinden yapılan açıklamaya göre, Hakkari-Çukurca bölgesinde bir grup teröristin bulunduğu ve eylem hazırlığı içinde olduğu duyumunun alınması üzerine, 13 Ekim 2006 tarihinde başlatılan operasyon sırasında, Piyade Teğmen Ömer Azak ile Piyade Er Mahmut Elçi, teröristlerce önceden döşenen mayına basarak şehit oldu. Patlamada, piyade er Süleyman Şanverdi ise yaralandı. Yaralının tedavisinin devam ettiği, bölgedeki operasyonların sürdürüldüğü bildirildi. (HÜRRİYET) Bu ülke için hayatını vermiş tüm vatan evlatlarının ruhu şad olsun.Kimilerimiz ölüyor kimilerimiz nutuk söylüyor. |
|
| #2 | ||
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Oct 2006
| Alıntı:
Sayın redseawolf.. Lütfen böyle haberler..verip provakasyon yapmayınız.. Bu haberi ben verseydim.. hemen ''vay milliyetçi faşist '' damgası yemiştim... sizi kıskanıyorum... saygılarımla. | |
|
| #3 | |
Genel Moderatör ![]() Giriş Tarihi: Aug 2006
| eee nede olsa ''askerlik yan gelip yatma yeri değildir'' her gün artıyor şehit sayısı ama hükümet neye care buldu ki buna bulacak? yine olan halkımıza oluyor.. sayglar.. __________________
"Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür ve bir orman gibi kardeşçesine." Nazım Hikmet İnsanların Kanatları Yüreklerinde.. |
|
| #4 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış
Giriş Tarihi: Oct 2006 Ülke / Şehir: İstanbul
| Nedense bütün ölenler yoksul ama...her savaşta olduğu gibi. PAN Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 14-10-06 20:33 . |
|
| #5 | |
![]() Giriş Tarihi: Aug 2006
| PKK ateşkes ilan etmemiş miydi? |
|
| #6 | ||
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Oct 2006
| Alıntı:
Arazideki daha önce döşenmiş mayına basmasalardı diyecek.. akıllıca bir savaş taktiği.. | |
|
| #7 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Jul 2006
| bizde acaba savasmayı bırakıp diplomatik ilişki içinemi girsek |
|
| #8 | ||
![]() Giriş Tarihi: Aug 2006
| Alıntı:
Diplomatik ilişki bildiğim kadarıyla devletler arasında olur. Kurulu hangi devleti muhatap almamızı öneriyorsunuz? ABD nin PKK koordinatörlüğü bu boşluğu doldurmak için kurulan bir taraf mı sizce? | |
|
| #9 | ||
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Jul 2006
| Alıntı:
üzgünüm demiyeceğim. ateşkes ilan edilmişdiya, sanırım ateşkese yanıt vermeliyiz. tabi ateş ederek değil. abd ile zaten irtibattayız su lübnan meselesi bir bitsin o zaman gelişmeleri ve abdnın tutumnu daha net göreceğiz | |
|
| #10 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış
Giriş Tarihi: Oct 2006 Ülke / Şehir: İstanbul
| Britanyada devlet İRA nın yasal partisi sin fin (okundugu gibi yazdım) görüşmüştü. Dehapla görüşülebilir. Yada kürt federe bölgesinde PKK yöneticileriyle görüşülebilir. Bu şavaş bitmeli |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|