"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
|
| #1 | |
Genel Moderatör ![]() Giriş Tarihi: Aug 2006
| degerli forum üyeleri; cogunuzun da dikkatini çekmiştir sayın canugur kaç zamandır foruma ugramıyor.. gerçekten korkmaya başladım,saglık problemi diye düşünüyorum ve fena halde üzülüyorum.. degerli canugurdan heberi olan var mı? sessiz sedasız terk etti forumu.. lütfen bilgisi olan arkadaşlar bilgilendirebilir mi? moderatörlere her hangi bir bilgi verdi mi ayrılırken? lütfen bilgili olan söylesin degerli forum üyeleri.. saygılarımla... __________________
"Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür ve bir orman gibi kardeşçesine." Nazım Hikmet İnsanların Kanatları Yüreklerinde.. |
| #2 | |
Uzaklaştırıldı Giriş Tarihi: Aug 2006
| Ben çok korkuyorum yaa.Ölüm kaza hastalık belki başka şeyler vardır..Bir bilgisi olan lütfen haber versin.. |
| #3 | |
Uzaklaştırıldı Giriş Tarihi: Aug 2006
| Sayın canuğur, Eğer Emre ve ben yokken giriyorsan lütfen birşey yaz da yaşadığını ve nasıl oduğunu bilelim lütfen..Size birşey olmasından korkuyoruz.. |
| #4 | |
Onay bekleyen
Yazar Adayı Giriş Tarihi: Aug 2006
| 5 gündür girmemiş. Ancak kendisi zaman zaman seyahatlere çıkıyor. dönecektir. Ara ara üç-beş günlüğüne ortadan kaybolur. yine dönecektir. endişe edecek bir durum olduğunu sanmıyorum. |
| #5 | |
![]() Giriş Tarihi: Apr 2006 Ülke / Şehir: Denizli
| Canuğur uzun zamandır yazmıyor ,gerçekten endişe verici.Umarım en yakın zamanda forumda görürüz. __________________
Vurulup tertemiz alnından, uzanmış yatıyor, Bir hilâl uğruna, yâ Rab, ne güneşler batıyor! |
| #6 | |
![]() Giriş Tarihi: Oct 2006
| Bende meraklandım şimdi.... __________________
bir anka kuşu gibi anne ...bir anka kuşu gibi kendimi külümden yarattım... |
| #7 | |
Ayrıldı Giriş Tarihi: Aug 2006
| O inatçı ve inançlı biri.Eminim kendini ifade ettiği başka şeylerle meşguldür.Ona saygılar. |
| #8 | |
Ayrıldı
Giriş Tarihi: Jul 2006
| Eğer yanlış bakmadıysam en son 4 Ekim'de yazmış. Son durumu bileniniz var mı? BF... __________________
Kitleler sustuğunda ya da susturulduğunda, tarihi kişilerin yaptığı sanılır. Tarihi bizzat kitleler yapar, kişiler sadece kitlenin bilincine sahip figürlerdir. |
| #9 | |
Genel Moderatör ![]() Giriş Tarihi: Aug 2006
| en son 8 ekim girişli diye görülüyor.. ancak hiç bir haber yok... kimsenin de haberi yok.. ![]() __________________
"Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür ve bir orman gibi kardeşçesine." Nazım Hikmet İnsanların Kanatları Yüreklerinde.. |
| #10 | |
Yazıyaz Kurucu Üyesi
Giriş Tarihi: Mar 2005 Ülke / Şehir: Virginia, USA
| Sayın Canuğur bildiğim kadarıyla Avustralyada yaşıyor ve bol bol geziyor. Sanım yine uzun bir yolculuğa çıktı. Umarım en kısa sürede aramızda olur. |
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|