| |
||||||
"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Aug 2006
| Kahramanimiz 'Seda SAYAN' yine bi sabah elleri |
| #2 | |
Genel Moderatör ![]() Giriş Tarihi: Aug 2006
| gerçekten güzel ve eglenceli bir çalışma olmuş ![]() elinize saglık.. __________________
"Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür ve bir orman gibi kardeşçesine." Nazım Hikmet İnsanların Kanatları Yüreklerinde.. Elenorin Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 03-02-07 22:43 . |
| #3 | ||
Genel Moderatör ![]() Giriş Tarihi: Aug 2006
| Alıntı:
güzelim türkiye halkım... izledikçe gülünesi,gülündükçe ders alınası bir halk ![]() saygılarımla... __________________
"Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür ve bir orman gibi kardeşçesine." Nazım Hikmet İnsanların Kanatları Yüreklerinde.. | |
| #4 | ||
![]() Giriş Tarihi: Jul 2006
| Alıntı:
Kötü olmuş... Çok hoş bir paylaşım, teşekkürler Sevgili Masteer.. | |
| #5 | ||
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006
| Alıntı:
![]() __________________
Silkin doğrul artık günü geldi kavganın Mehmet olup dağlar da destanlar yazmanın... | |
| #6 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Jan 2007 Ülke / Şehir: Gaziantep
| Reha Muhtar: kaza nasil oldu anlatir misiniz? Magdur (kaza sonrasi yatakta yatmaktadir ) : kamyon karsi yoldan bizim taraf geçti ve kafadan çarpti. RM: Peki o sirada ne düsündünüz? Magdur: Valla pek bir sey düsünemedik Reha Bey RM: Anliyorum ama o sirada düsündügünüz ilk sey neydi? Magdur: Bir sey düsünemedik, zaten çok kisa sürede oldu. RM: yani efendim, o orta seridi asip üstünüze gelirken, akliniza ne geldi? Magdur: Hatirlamiyorum RM: Peki efendim. Begendim komik'ti eline saglik... |
| #7 | ||
![]() Giriş Tarihi: Jul 2006 Ülke / Şehir: Hareket Halinde
| Alıntı:
Ne mutlu Türküm diyene ![]() __________________
He He | |
| #8 | |
![]() Giriş Tarihi: Nov 2006
| ellerinize sağlık.... |
| #9 | |
Genel Moderatör ![]() Giriş Tarihi: Sep 2006 Ülke / Şehir: İstanbul
| Geçen kanalları gezerken denk geldiğim birşeyi aktarıyorum. Mehmet Ali Erbil:Bak Atamız Mustafa Kemal Atatürk bana bir harf öğretenin kölesi olurum demiş öğrenin ve öğretin. __________________
"Yeneceğiz bu karanlıkları,bu tutsaklıkları yeneceğiz!Çevremizdeki bu kanlı zincirleri söküp atacağız,diz çökmeyeceğiz!Yenilmeyeceğiz" Uğur Mumcu.. |
| #10 | |
Onay bekleyen
Yazar Adayı Giriş Tarihi: Nov 2006
| Stv de din istismarlığı yapılıyor büyük buluşmalarda Tanrı bir tarafa çekilmiş melekler kürtleri sorguluyor Bu kanalda din istismarı had safhaya ulaşmış ki artık melekleri bile ırkçı yapmışlar, büyük buluşmada her şeyi bir tarafa bırakmışlar, kendileri ahireti ve mahşeri ele almışlar, haşa cenabı Allah saf dışı olmuş, o meleklerde Kürtleri bir faşist sorgu memuru gibi onları sorguya çekiyorlar, herhalde yakında bir bölüm yaparlar, ve konusu laiklik ve karşı çıkanların cezası olacaktır, sorgu memuru da herhalde bir general olacak. __________________
Seni Seveni Seviyoruz Galatasaray |
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|