| |
||||||
"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||
| #1 | |
Yazar Adayı Giriş Tarihi: Oct 2006
| %52 nasıl bir şeydir geçenlerde bilgisayarıma gelen bu mail mutsuz geçen günümü bayağı değiştirdi her halde çok fazla böyle bir konuya ihtiyacım varmış ancak google yahoo heryerde aradım bir ipucuna rastlamadım nedir bilen varsa lütfen bana ulaşsın ya da bilmiyorum bir fikir lütfen |
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Jul 2006 Ülke / Şehir: Denizli
| Herhalde bır ınsanın %52 si sıgıyordur. __________________
emre² |
| #3 | |
Yazar Adayı Giriş Tarihi: Oct 2006
| %52 muhabbetine ben de birkaç yerde rastladım resimlere cevap vermek insanı bayağı sarıyor bir de resimde nekadar diye sormuyor nasıl diye soruyor cevabını ben bulunca tekrar yazıcam |
| #4 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006 Ülke / Şehir: Evrenin Merkezi
| Yeni bir anarşist yapılanma, yeni bir hareket ve hızla yayılıyor... http://www.yuzde52.org/ Buradan, hareketin "V for Vendetta" kokan sayfasını ziyaret edebilirsiniz... Sizce bu hareket tutunabilir mi? __________________
SAYGILAR ------------ Yarın elbet bizim, elbet bizimdir! Gün doğmuş, gün batmış, ebed bizimdir! (NECİP FAZIL KISAKÜREK) |
| #5 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006
| Bizim buralarda duvarlara yazmışlar yüzde 52 nedir ve sonra da internet adreslerini yazmışlar, tabi duvarlara yazılan her slogan tutsaydı bu ülkede faşist, komünist vb... her türlü devrim olurdu (Gerçekçi olmak lazım) __________________
DEVRİM yok, DİRİLİŞ var. |
| #6 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006 Ülke / Şehir: DİYARBEKİR
| arkadaşlar konuyla biraz ilgisiz olacak biliyorum ama resimleri görünce yazmalıyım dedim... Ankarada gençlik parkındayız arkadaşlardan biri lavabo ihtiyacını karşılamak için gitti beş dakika sonra geldi hepimizi çağırdı gelin size ne gösterecem diye bizde gittik ki ne görelim.... Duvara kocaman yazılarla yazmışlar bu wc ye kürtler giremez ...Ve biz gülmekten kırıldık çünkü hepimiz kürdüz ve anında lavaboya doluştuk ve güldük güldük ve hala aklımıza geldiğinde yine gülüyoruz... ![]() __________________
"""Ve Cellat Uyandı Yatağında Bir gece,Tanrım dedi !!! Bune Zor Bilmece ...Öldükçe Çoğalıyor Alanlar ...Ben Tükenmekteyin Öldürdükçe....""" |
| #7 | ||
Kültür-Sanat ![]() Giriş Tarihi: Mar 2006
| Alıntı:
Saygılar... __________________
Eskiden iğrençlik kural değildi,arasıra rastlanan ürkütücü bir şeydi.... | |
| #8 | ||
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006
| Alıntı:
| #9 | |
![]() Giriş Tarihi: Oct 2006 Ülke / Şehir: ankara
| bir başka forumda görmüştüm... nick i %52 olan birinin açtığı konuyu okumuştum... çocukların cinsel sömürüsünü protesto etmek için forumları bir gün karartmayı öneriyordu... şöyle bir slogan vardı:insanlık ölmesin... her çocuk bir hayat ... yaşasın hayat... |
| #10 | |
Ayrıldı Giriş Tarihi: Aug 2006
| yüzde52 iyidir,okumaktan zarar gelmez.Başkalık katabilir düşüncelerimize. __________________
Umudun rengi mavi derler ya,ringlerde mavidir. |
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|