"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||||||
![]() |
| |||||||
| Aşkta gurur var mıdır? / konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Diğer kategoriler dışındaki her şey |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Oct 2006
| Aşkta gurur var mıdır? siz hiç sevdinizmi? yada gerçekten aşık oldunuzmu aşk ile sevgi birbirinden farklı şeylerdir insan arkadaşını,annesini, babasını,kardeşinide sevebilir ancak aşık olamaz aşk sadece sevgiliye özeldir. Peki diyelim aşık oldunuz ya gurur o ne olacak gururunuzu bi tarafa koyabilme yetenğiniz varmı? gördüğüm çoğu insanda yok ve insanlar gurur yüzünden hayatta belki bir daha bulamayacakları olan aşktan vazgeçiyorlar.Ben bir kez aşık oldum ve bu aşktaki tecrübem bana şunu öğretti''AŞIKSAN GURURU GURURLUYSAN AŞKI UNUTACAKSIN'' bende burdan aşıklara söylüyorum tecrübe hayatta duyulan pişmanlıkların faturasıdır bu faturalar sizin elinize geçmeden bu tecrübeyi edinin aşkta hiç bir zaman gurur yapmayın anlıyacaksınızki ilerde dönüp şu ana baktığınızda gurur yapacağınız şeyler ne kadar saçmaymış ben şimdi aşık oldum ve bu aşkımıda gururla sonlandıramam eğer sizde aşıksanız dediklerime kulak verin. hayatta her şeyi kendi isteğinizle kazanabilirsin ama aşkı asla... |
|
| #2 | |
| Aslında çoğu zaman vardır...Fakat gurur yaptığınız şeye bağlı bence...Belkide görmezden gelinecek bir şey değildir... Gereksiz gurur yapılacak şeylerin dışında gururlu olmak bir erdemdir bence... __________________
bir anka kuşu gibi anne ...bir anka kuşu gibi kendimi külümden yarattım... |
|
| #3 | |
| Bence eğer gerçekten aşıksanız 3.cü şahıs dışında hiç bir konuda gurur yapılmamalıdır. |
|
| #4 | |
| ben sırılsıklam aşığım ve asla gurur yapamadım 6 yıldan beri. aşkta asla gurur olmaz aşkta gurur olursa hiç bir özelliği kalmaz.ben gurur yapmadım ve sonuç kazandım. aşk herşeyinizden feda edebilmek gerektirir feda edmiyorsan zaten aşkından şüpe etmelisin. __________________
insanlar anlayabildikleri kadar yaşar, ve anlayamadıkları şeyleri umursamadan ölüp gider... |
|
| #5 | |
| ben sırılsıklam aşığım ve asla gurur yapamadım 6 yıldan beri. aşkta asla gurur olmaz aşkta gurur olursa hiç bir özelliği kalmaz.ben gurur yapmadım ve sonuç kazandım. aşk herşeyinizden feda edebilmek gerektirir feda edmiyorsan zaten aşkından şüpe etmelisin. __________________
insanlar anlayabildikleri kadar yaşar, ve anlayamadıkları şeyleri umursamadan ölüp gider... |
|
| #6 | ||
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006 Ülke / Şehir: istanbul
| Alıntı:
sayın madlen 6 yıldır sürekli aşıkmısınız?? __________________
AdY... SAYGILARIMLA... ne mutlu TÜRKÜM diyene!! | |
|
| #7 | |
| sayın ady şöyle demiş: sayın madlen 6 yıldır sürekli aşıkmısınız?? Evet 6 yıldır sürekli aşığım.bunu şaşırtıcı buldunuz sanırım.6 yıldır aşığım ve son 10 aydır beraberiz.yani tam 5 yıl ona aşık olup ulaşamadan yaşadım.1yıla yaklaşıyoruz beraberliğimizde.ben hala onla her buluşmamızda heycanlanıyorum, ilk buluşmamızdaki gibi... __________________
|
| #8 | |
Forum Kurucu Üyesi ![]() Giriş Tarihi: Aug 2006 Ülke / Şehir: İstanbul
| Sevgili Arkadaşlar, Aşkta gurur olmaz. Gurur ve aşk, sevgi ve nefret gibi yanyana gelmez olgulardır. Aşkta gurur değil onur vardır (veya olmalıdır). Saygılar, __________________
Bilimsiz din kör, dinsiz bilim topaldır. Albert Einstein |
|
| #9 | |
Forum Kurucu Üyesi ![]() Giriş Tarihi: Aug 2006 Ülke / Şehir: İstanbul
| Aslında aşkta gurur meselesinden önce başka bir meselenin halledilmesi gerekli diye düşünüyorum. Aşk nedir? Herkesin bir tanımı var mutlaka. Ama gerçekte aşk nedir? Ya da gerçek aşk nedir? Saygılar, __________________
Bilimsiz din kör, dinsiz bilim topaldır. Albert Einstein |
|
| #10 | |
![]() Giriş Tarihi: Aug 2006
| aşk ta gurur olmaz ama bazen gururumuzu rencide eden şeylerde yapmamızda gerekiyor bence.Bazen karşı tarafta bu alışkanlık haline gelebiliyor.Zaten iki tarafta birbirine gerçekten aşıksa gurur yapılacak bır tabloyla karşılaşılmaz bence. __________________
SaY kİ yOkSuN vArMıŞsıN giBi mUtLu oL... |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|