"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir."

Lütfen forum kurallarını okuyunuz.

Geri Dön Yazıyaz Forum > Diğer > Konu Dışı

Üye OlSık SorulanlarÜye Listesi Takvim Arama Yeni Mesajlar Forumları Okundu İşaretle

Evlilik teklifi

/

konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Diğer kategoriler dışındaki her şey

Konu Araçları
Eski16-10-06, 15:49  #1
yinyang

yinyang'nın Avatarı

Giriş Tarihi: Oct 2006
Evlilik teklifi

nasıl bir evlenme teklifi almak yada yapmak istersiniz?

yinyang Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 26-10-06 11:51 .
yinyang is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski16-10-06, 16:20  #2
phidas

phidas'nın Avatarı

Giriş Tarihi: Apr 2006

Kutlarım madlen seni...

Umarım herşey gönlünüzce olur ve aşkınızın ilk evresine doğru kazasız belasız varabilirsiniz...

Ben bir ay sonra kısmetse evleniyorum. 13 aylık bir nişanlılıktan sonra.

İşin tuhaf tarafı ben hiç evlenme teklif etmedim kız arkadaşıma...

Düğün geldi halen soruyor ne zaman evlenme teklif edeceksin diye...

görücü usulüde değil yani ...

Ömür boyu mutluluklar dilerim... Allah tamamına erdirsin...
phidas is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski16-10-06, 16:40  #3
PAN
Forumdan Uzaklaştırılmış

PAN'nın Avatarı

Ülke / Şehir: İstanbul

Bildiğim yapılmış en duygusal evlilik teklifi, bir arkadaşımın kanser olduğunu öğrendiği gün erkek arkadaşının benimle evlenirmisin demesiydi?

Aşk; aşktan başka bir beklentinin olmaması halidir.
PAN is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski16-10-06, 16:52  #4
yinyang

yinyang'nın Avatarı

çok teşekkürler arkadaşlar güzel dilekleriniz için umarım sizlerde ömür boyu mutluluğu bulduğunuz kişiyle beraber olursunuz.
Eski16-10-06, 16:54  #5
yinyang

yinyang'nın Avatarı

sayın PAN,

Yazdığınız tek cümle beni çok etkiledi.tüylerimi diken diken etti.gerçekten çok üzücü
Eski16-10-06, 16:58  #6
PAN
Forumdan Uzaklaştırılmış

PAN'nın Avatarı

Ülke / Şehir: İstanbul

Eğer hayatınızda, kanser olduğunuzda bile size olan aşkında değişim olmayacak bir insan varsa. Sizden aşk dışında bir başka beklentisi yoksa onu kaçırmayın derim.
PAN is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski16-10-06, 17:29  #7
doğançay

doğançay'nın Avatarı

Giriş Tarihi: Sep 2006
Herkese Mutlu Bir Aşk!

Küçüktük ama;orta okul 3. sınıfta ilk kez bir kız arkadaşım evlenme teklif etmişti.Aşıkmış,son iki yıl boyunca ben son bir-iki ay şüphelendim ama yaşımız küçük diye kuruntum olduğunu düşünmüştüm.Evlenme teklif ettiği gün kırmamak için 'Düşüneyim! 'dedim.Çünkü durumu pek de anlayacak durumda değildi.Ertesi gün olamayacağını anlatmaya çalıştım.
Cuma günüydü ve bayrak töreni vardı.Bütün öğrenciler sıra olduk.'Sevgili M.', aniden ileriye doğru çıktı. Ve bayrak direğine tırmandı.
Oradan beni sevdiğini bağırarak söylemeye başladı.Kimisi gülüyor,kimisi inmesini söylüyordü.
Okulumuz deniz kıyısında olduğundan rüzgarlıydı ama ,o gün, çok rüzgarlıydı.Aşağı da bayrak direğinin ipini tutan arkadaşımız heyecandan ipin ucunu bıraktı.Bayrak direğinin ipini elinden kaçırdı.İp ve bayrak ,bayrak direğinin iki-üç katını aşarak uçurtma gibi yukarılarda süzülmeye başladı.
Çoğumuz bu arada 'M.' düşer korkusuyla hop oturup hop kalktık.
'M.' arada bir bizden tarafa doğru birşeyle söylüyor ,bazen dediği anlaşılıyor;bazen de anlaşılmıyordu.
'M.' ,o hengamenin içinde hem istediğini yaptı,hem de direğin tepesine kadar çıktı;hem bayrağın ipini aldı;sonra da ipi aşağıya indirdi ve hemen direğe bağladı.
Sonra da koşarak gitti.Ben ve birkaç arkadaşım da peşinden.Bir hanım öğretmenimiz arkasından koştu;'M.'nin elinden tuttu;diğerlerini yanınıdan uzaklaştırarak duruma el koydu ve birlikte gittiler.
O hafta sonu nasıl geçti ,bilmiyorum.Babam arada bir bıyık altından gülüyordu.Annem çok emin değilim ama sanırım ,'M'nin annesiyle konuşmuş.
Pazartesi 'M.' gelmemişti.okulumuz o zamanlar orta okul ve lise birleşikti.Özellikle liseliler epeyce dalga geçtiler.Hem utanmış ,hem de korkmuştum.Bir dönem, epeyce sıkıntılı geçti.
'M.' ile normal arkadaş olmayı becerdik sanıyorum ama sonrasında -aynı liseye kayıt yaptırmadı.Bir daha kendisini görmedim.
.................................................. .........................................
Sonrasında lisede ve üniversitede evlenme teklifleri aldım.
.................................................. ...........................................
Sonuncusunda yakalandım.Evlilik teklifi değil yakalandığım tabii ki,aşk.Aşık olmak çok güzelmiş.
O gün bütün İstanbul'u kendimizce dolaştık.Hele hele Ortaköy,Beşiktaş ve Taksim'in altını üstüne getirdik.Aynı hafta bana taşındı.Bir hafta içinde herşey olup bitti.Bize yollarda pamuk şeker,dondurma ısmarlayanlar,(O dönemde sigara içiyordum.),sigara ikram edenler...Bize etrafımızda ki insanlar tanıdık-tanımadık hep gülümseyerek bakarlardı.Her şey çok güzel oldu;hala da öyle...
Artık pamuk şeker ısmarlayanlar yok ama,hala insanlar gülümseyerek bakarlar.
Herkese en az bizimkisi gibi bir aşk dilerim.
Umarım kimseyi sıkmamışımdır.
Sevgilerimle...
doğançay
doğançay is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski16-10-06, 17:43  #8
Elenorin
Genel Moderatör

Elenorin'nın Avatarı

Giriş Tarihi: Aug 2006

Alıntı:
Sayın madlen şöyle demiş:

Dün çok hoş süpriz bir evlenme teklifi aldım erkek arkadaşımdan çok şaşırdım.

bizim ilk buluşma yerimiz olan alsancak özsütte masa ayırmış ve 1 hafta önceden çok güzel kalpli bir pasta sipariş etmiş içindeki malzemelere kadar kendisi seçmiş.ben hiç bir şeyden habersiz özsüte gittim ve bizim ilk buluşmamızdaki oturduğumuz masaya oturmuştu.bende karşısına oturdum. sonra bana ne yersin diye sordu bende sen ne alıyosan aynısı dedim. ve garsonu çağırıp herzamankinden dedi.bende şaşırdım herzamankinden deyince herzaman farklı şeyler söyler çünkü.sonra müzikte ayarlamış tam pasta gelirken müzik çalmaya başladı bora öztoprağın seni seviyorum şarkısı.
sonra pasta geldi kalpli beyaz pembe üstünde kocaman çiçekler monte edilmiş ve parlak boncukları vardı.tepsidede " on ay önce burda anladım beni gerçekten sevdiğini ve o an karar verdim sevgilim benimle evlenirmisin yazıyodu arkasından yüzük. ve sordu benimle evlenirmisin? çok güzel bi soru şoktaydım. tabiki evet dedim ve yüzüğü taktı çok heycan vericiydi çok mutluyum onu 6 yıldır seviyorum işallah benim yaşadığım mutluluğu sizlerde yaşarsınız.

mutluluğumu sizlerle paylaşmak istedim
peki siz nasıl bir evlenme teklifi almak yada yapmak istersiniz?
sizin adınıza cok mutlu oldum..
ömür boyu mutluluk peşinizi bırakmasın...
evlenme teklifi değildi benim ki ancak 14 şubatta yaptıgım süpriz inanın bundan cok daha iyidi..
biraz laubali bir yanıt oldu ancak gerçekten öyleydi..
saygılar...

İnsanların Kanatları Yüreklerinde..

Elenorin Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 16-10-06 17:48 .
Elenorin is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski16-10-06, 17:49  #9
ankakuşu

ankakuşu'nın Avatarı

Alıntı:
Sayın A_EMRE şöyle demiş:

sizin adınıza cok mutlu oldum..
ömür boyu mutluluk peşinizi bırakmasın...
evlenme teklifi değildi benim ki ancak 14 şubatta yaptıgım süpriz inanın bundan cok daha iyidi..
biraz laubali bir yanıt oldu anacak gerçekten öyleydi..
saygılar...
eh sevgili emre merak ettik bu şanslı bayanı....bizimle paylaşmak istemezmisiniz. şu sürprizinizi........
Eski16-10-06, 18:02  #10
gule

gule'nın Avatarı

Giriş Tarihi: Jul 2006

Yaşasın biri daha evleniyor.Darısı başımıza çok tebrik ederim.Evlilik teklifinı etmeyi düşünmuyorum karşıdan gelsın mümkunse nasıl olduguda önemli yeterki gelsin

Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Konu Araçları

Gönderme Kuralları
Foruma mesaj değil yazabilirsin
Forumdaki mesajlara değil cevap yazabilirsin
Foruma dosyadeğil ekleyebilirsin
Forumdaki mesajınıdeğil düzeltebilirsin.

vB KoduAçık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı