"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
|
![]() |
| |||||||
Evlilik teklifi/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Diğer kategoriler dışındaki her şey |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Oct 2006
| Evlilik teklifi nasıl bir evlenme teklifi almak yada yapmak istersiniz? yinyang Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 26-10-06 11:51 . |
|
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Apr 2006
| Kutlarım madlen seni... Umarım herşey gönlünüzce olur ve aşkınızın ilk evresine doğru kazasız belasız varabilirsiniz... Ben bir ay sonra kısmetse evleniyorum. 13 aylık bir nişanlılıktan sonra. İşin tuhaf tarafı ben hiç evlenme teklif etmedim kız arkadaşıma... Düğün geldi halen soruyor ne zaman evlenme teklif edeceksin diye... görücü usulüde değil yani ... Ömür boyu mutluluklar dilerim... Allah tamamına erdirsin... |
|
| #3 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış
Giriş Tarihi: Oct 2006 Ülke / Şehir: İstanbul
| Bildiğim yapılmış en duygusal evlilik teklifi, bir arkadaşımın kanser olduğunu öğrendiği gün erkek arkadaşının benimle evlenirmisin demesiydi? Aşk; aşktan başka bir beklentinin olmaması halidir. |
|
| #4 | |
| çok teşekkürler arkadaşlar güzel dilekleriniz için umarım sizlerde ömür boyu mutluluğu bulduğunuz kişiyle beraber olursunuz. |
|
| #5 | |
| sayın PAN, Yazdığınız tek cümle beni çok etkiledi.tüylerimi diken diken etti.gerçekten çok üzücü ![]() |
|
| #6 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış
Giriş Tarihi: Oct 2006 Ülke / Şehir: İstanbul
| Eğer hayatınızda, kanser olduğunuzda bile size olan aşkında değişim olmayacak bir insan varsa. Sizden aşk dışında bir başka beklentisi yoksa onu kaçırmayın derim. |
|
| #7 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006
| Herkese Mutlu Bir Aşk! Küçüktük ama;orta okul 3. sınıfta ilk kez bir kız arkadaşım evlenme teklif etmişti.Aşıkmış,son iki yıl boyunca ben son bir-iki ay şüphelendim ama yaşımız küçük diye kuruntum olduğunu düşünmüştüm.Evlenme teklif ettiği gün kırmamak için 'Düşüneyim! 'dedim.Çünkü durumu pek de anlayacak durumda değildi.Ertesi gün olamayacağını anlatmaya çalıştım. |
|
| #8 | ||
Genel Moderatör ![]() Giriş Tarihi: Aug 2006
| Alıntı:
ömür boyu mutluluk peşinizi bırakmasın... evlenme teklifi değildi benim ki ancak 14 şubatta yaptıgım süpriz inanın bundan cok daha iyidi.. biraz laubali bir yanıt oldu ancak gerçekten öyleydi.. ![]() saygılar... __________________
"Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür ve bir orman gibi kardeşçesine." Nazım Hikmet İnsanların Kanatları Yüreklerinde.. Elenorin Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 16-10-06 17:48 . | |
|
| #9 | ||
| Alıntı:
![]() __________________
bir anka kuşu gibi anne ...bir anka kuşu gibi kendimi külümden yarattım... | |
|
| #10 | |
![]() Giriş Tarihi: Jul 2006
| Yaşasın biri daha evleniyor.Darısı başımıza çok tebrik ederim.Evlilik teklifinı etmeyi düşünmuyorum karşıdan gelsın mümkunse nasıl olduguda önemli yeterki gelsin __________________
Anlamadığınızı sevemezsiniz. |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|