"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
|
![]() |
| |||||||
AKP'li belediyeler her yere küçük küçük mescitler yaptırıyor zannetti./konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Türkiye gündemi, sorunları ve düşünceler |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | ||
Onay bekleyen
Yazar Adayı Giriş Tarihi: Aug 2006
| AKP'li belediyeler her yere küçük küçük mescitler yaptırıyor zannetti. Alıntı:
Fıkra gibi olay değil mi? Esas o fotoğraflar yayınlansaydı, komedi'nin kralı ortaya çıakrdı. Yalnız işin ilginç tarafı birilerinde çok ileri derecede irtica paranoyası var. Neye baksalar irtica görüyorlar. Mescit yapımı ile irtica arasında bağlantı kurmak ayrı bir mesele, ancak ciddi ciddi irtica endişesi taşıyanlar var ya hayret ediyorum. | |
|
| #2 | |
Forum Kurucu Üyesi ![]() Giriş Tarihi: Aug 2006 Ülke / Şehir: İstanbul
| Sayın Hancı, Buna psikolojide irticafobi denilir. Paranoya benzeri tehlikeli bir hastalıktır. Özellikle Türklerde ve özellikle laik kesimde bu tip hastalara sık rastlanır. ![]() Saygılar, __________________
Bilimsiz din kör, dinsiz bilim topaldır. Albert Einstein |
|
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: Apr 2006
| Gerçekten bu irticaaaaa cı arkadaşlar işin suyunu çıkartıpta kendilerini gülünç duruma düşürdüklerinin farkında bile değiller... 28 şubatın aktörlerinde çevik bir olsun ismail h. karadayı olsun toplum içine çıkacak yüzleri bile yok... Toplumu o kadar gerdiler, öyle dediler böyle dediler binlerce davalar açıldı, sayısız batı çalışma grubu benzeri yapılanmalar yapıldı, yine sayısız fişlemeler yapıldı , sonuç sıfır oğlu sıfır.. türk milleti yine hert zamanki gibi aldatıldı. O Dönemin emekli generalleri bankalarda yöneticilik yapar oldular ne hikmetse. Söyledikleri hiç bir şeyin gerçek olmadığı anlaşıldı. Daha da kötüsü yalanları ortaya çıktı. (andıç olayıgibi) ahlak ,onur,namus,şeref gibi kelimeler bu ülkede anlamıını yitiriyor gibime geliyor bazen. hep aynı terane irticaaaaaa bu halk hep aldatılıyor kimilerine buna sahip çıkarak milletçilik oynuyor... Türk milletine acıdığım kadar hiç bir millete acımıyorum. Ulus olarak hacivat ile karagöz olmuşuz ve birileri sürekli ipimizi tutuyor... Bazen karagöz olup bize kafa attırılırken bazende sol hacivattan sert bir kafa yiyor... İrticaaaa dedikleri iktidarım nimetlerinden mahrum kalmaktır... allah nasip ederde bazı arkadaşlar görürler bu gerçeği umarım... Allah nasip etmedikçe hiç görecekleri yok malesef... Patalojik vaka |
|
| #4 | |
![]() Giriş Tarihi: Aug 2006
| CHP li bir vekilin "sazanlığını" tüme varım yöntemiyle laik topluma ve düşünce sahiplerine genellemenin adı nedir bilemem ama madem ki psikolojik deyimleri kullanmada ustasınız bunu da size bırakıyorum. nemarek Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 17-10-06 15:59 . |
|
| #5 | |
![]() Giriş Tarihi: Aug 2006
| Şimdiki CHP nin savunuculuğunu yapmam. M.Kemal Atatürkün CHP si ile kıyaslamam bile. Türk halkının sol kesimini temsil ettikleri iddialarını gülünç sayarım. D.Baykalın partinin başında kalabilmek uğruna yaptıklarını onaylamam mümkün değildir. Milletvekili adaylarının tespit edilmesinde uygulanan kriterleri ve genel merkezce yapılan ayak oyunlarını her zaman eleştiririm. Her partide olduğu gibi CHP için de ülke ve millet aşkına milletvekilliğine aday olunma gerekçelerine kahkahayla gülerim. Asıl amacın hangi parti olursa olsun kendi cebini doldurmak olduğu gerçeğini savunurum. Bunlara bakarak CHP li bir milletvekilinin şaşkınlığını savunmam da mümkün değildir. Ammaaa belden aşağı vurmak uğruna bu kişinin düştüğü durumu Laik kesimle ilişkilendirmeyi de samimiyetsizlik olarak görürüm. Bu ülke Müslüm Gündüzlerin, Ali Kalkancıların cinsel kepazeliklerini günlerce TV ve gazetelerden izledi. Bunlara bakarak İrticaaaacı kesimin sadece belden aşağısını düşünen topluluklar olduğunu mu söyleyelim. Dinsel istismarda bulunularak saf insanların cinselliğinin sömürülmesinin bu toplulukların ve temsil ettikleri inançların öz değeri olduğunu mu savunalım. Bunun islami bir davranış olduğunu mu düşünelim. Veya örneğine sıkça rasladığımız islami sermaye(!) sahiplerinin avrupada camilerde, mescitlerde halkın dini duygularını istismar ederek topladıkları paraları kar payı adı altında değerlendirmek(!) amacını öne sürerek cukkaladıklarını biliyoruz. Daha sonra birtakım isimlerle kurdukları holdinglerin aslında içlerinin boş olduğu ortaya çıktı. Bu konular boyalı(!) medyamızda günlerce işlendi. Bu olaylara bakarak islami düşüncenin altında aslında din kardeşlerini kandırarak onları sömürme yattığını mı söyleyelim. En yakın örnek olarak Cüppeli Hocanın söylemlerinin tersine bir pozisyonu günlerce basında fotoğraflandı. Burada yazısı olan arkadaşlar tüm hırçınlıklarıyla Cüppeli Hocayı savunma gayretine giriştiler. Niye böyle bir uğraş verdiniz niye zahmet ettiniz? Bireylerin kişisel sekter hareketleri veya hatalarının içine bulundukları topluma mal edilemiyeceği konusunda paragraflar dolusu yazıları boşuna mı yazdınız? Şimdi düştüğünüz durum nedir? Örneklerine ancak Kemal Sunal filmlerinde rastlanacak bir olay için mal bulmuş mağribi örneği sıkı sıkıya sarılarak senaryolar üretip kendinizce birtakım çıkarımlar sunarak aslında kimin gülünç duruma düştüğünün farkındasınız umarım. Saygılar. nemarek Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 17-10-06 16:05 . |
|
| #6 | ||
Forum Kurucu Üyesi ![]() Giriş Tarihi: Aug 2006 Ülke / Şehir: İstanbul
| Sayın Nemarek, Yazdığım cümlemi tekrarlıyorum; Alıntı:
Tüm laikleri bu kapsamda değerlendirmediğimi, ama bu tip irtica yaygaracısı insanların bu kesimden çıktığını anlatıyorum. Neden kızıyorsunuz? Dediklerim yanlış mı? Devamlı irtica yaygaralarıyla bu milletin anasını ağlatan onlardeğil mi? (Size göre) bir bez parçasını bahane ederek (ki aslında önemli olan bez parçası değil, örtünme erdemidir) genç kızlarımızı, kardeşlerimizi okuma hakkından mahrum bırakmaya çalışmak için koparılmadı mı bu yaygaralar. Necmettin Erbakan'ı sindirmekiçin koparılmadı mı bu yaygaralar? Adnan Menderes'i devirmek için koparılmadı mı bu yaygaralar? Aczmendilerden bahsediyorsunuz. Müslüm Gündüz dediğiniz adam cahil bir insandır. Okuma yazması bile yoktur. Pis elbiseler içinde saç sakal karışmış gezerler(di.) İslamda böyle bir şey yok kardeşim. Onun gibi adamları kullanarak İslamiyeti karalayamazsınız zaten. Fadime Şahin'in polis tarafından anlaşmalı olarak yaptığı plan gereği tutuklanması ise başka bir içler acısı senaryodur. Ali Kalkancı'dan intikam almak için polise başvurduğunda polisin ona; Sen bize Müslüm Gündüz'ü ver bizde senin intikamını almana yardım edelim. Dediğini bilmezden gelmekle olmuyor bu işler. Ali Kalkancı denilen zat, açık göz bir uyanıktır. Milleti sömürmek için şeyhlik iddiasında bulunmuş ve ne yazıkki bir çok taraftar toplamıştır. Sömürüsünü hem para olarak, hem cinsellik olarak sürdürüp rahat bir hayat sürerken, Fadime Şahin'e attığı kazık sebebiyle (Emire Kalkancıyla nikahlanmasıyla), Şahin'in polise gitmesiyle başlar hikaye. Şahin,Kalkancı'nın yaptığı dalavereleri anlatır ve yakalatmak ister. Polis bakar ki kadının canı çok yanmış. Gözü dönmüş bir şekilde intikam için yapmayacağı yok. Müslüm'ü tavlayıp rezil etmesi karşılığında istediklerini yapacaklarını söylerler. Fadime Şahin'de gerekeni yapar. Şimdi bu şahıslara bakarak İslamı ve müslümanları yargılamanız zaten mümkün değildir. İrticafobisi olmayn laiklere sözüm yoktur. benim laflarım irticafobisi olanlaradır. Saygılar, __________________
Bilimsiz din kör, dinsiz bilim topaldır. Albert Einstein | |
|
| #7 | |
![]() Giriş Tarihi: Nov 2005 Ülke / Şehir: antalya/ankara
| türkiye'de tarikatların yükselişini, din simsarlarının mantar gibi ortalıkta türediği gerçeğini, vs.. kim inkar edebilir?? bakınız olay başörtüsü, türban filan gibi basit konular değil.. cahil insanları kandırmak, kafalarını hurafelerle doldurmak, beyinleri yıpratmak.. işte bunlar kolay ve telafisi de zor şeyler.. şahsen ben sadece düşünen müslümanlar istiyorum.. yeter ki düşünsünler.. düşündükten sonra yine çarşafa bürünsünler.. hiç bir sorun teşkil etmez benim açımdan.. saygılar.. __________________
öğrenci görünümlü müzik insanı |
|
| #8 | |
![]() Giriş Tarihi: Apr 2006
| Evrim sürecinde türk milleti olarak "utanma" ile alakalı hormonlarımızda eksiklik yada kimi mutasyonlara uğradığımızı düşünür oldum kaç gündür hayretle cüppeli laik kesimin yazılarını okuyorum da ... Ancak gülebiliyorummmm Yok efendim müritlerine söylediklerinin tam tersiin yapıyormuşlar.. Dedim ya utanma olmayınca cüppeli laiklerin cüppeleri düşüyor anlaşılan. Adamın tüm müritleri konuştu hepsi hocalarına sahip çıktılar asla öyle şeyler demedi,ğini söylediler... ama yok... olmaz.. Bizim cüppeli sizin bildiğiniz cüppelilerden değildir... Kendi kendinize gelin güvey oluyorsunuz diyeyim bari. Gerçekten utanç verici bir suçlama psikolojisi içerisindeler cüppeli laiklerimiz... Geçenlerde televizyondada izledim (flash Tv) gözümünzün içine baka baka yalan söylüyor. Dahası az biraz< zeki bir insan bu yalanbları hemencecik yakalar.. Bunlar demekki milleti salak zannediyorlar.. Türk milleti salak değildir ama nafile işte... Yine bildiklerini okuyorlar.. |
|
| #9 | |
![]() Giriş Tarihi: Aug 2006 Ülke / Şehir: Ankara
| Bu haber ne kadar güvenilir peki? Üçüncü şahsın ağzından, kulaktan dolma bir şekilde yazılmış gibi duruyor. __________________
Eşitlik olmadan özgürlük, özgürlük olmadan eşitlik olmaz! |
|
| #10 | |
Genel Moderatör ![]() Giriş Tarihi: Aug 2006
| e haberin anlatmaya calıştıgı nedir? danıştay da avukatımız öldürülmedi mi? okul yerine camiler yapılmadı mı? artık her gün haberleri islamın carpık kesimi çirkinleştirmiyor mu? cumhurbaşkanı ve genel kurmay başkanı aynı tehlikeden bahsetmedi mi? milli egitimm tarafından cahilce eserlerin içeriği değitirilmedi mi? akp nin tarikatcı insanları kadrolaşmadı mı? din adına cinayetler yaşanmadı mı? nedir haberle anlatılan.koskocaman bir hiç.saçma ellerden cıkmış gündem yaratmak için yapılan koskoca bir hiç... saygılarımla.... __________________
"Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür ve bir orman gibi kardeşçesine." Nazım Hikmet İnsanların Kanatları Yüreklerinde.. |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|