"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
![]() |
| |||||||
Erdoğan Hastaneye Kaldırıldı!/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Türkiye gündemi, sorunları ve düşünceler |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: May 2006
| Bakan Gül: "Telaş edilecek bir durum yok. Başbakanımızın yoğun çalışmaları vardı, diğer taraftan orucun getirdiği yorgunluklar var. Bunun sonucunda kan şekerinde bir düşme olmuş. Zaten Başbakan gece de biraz rahatsızlanmış. Başbakan'ın tüm kontorlleri yapılıyor negatif bir durum yok." Bir ülkenin başbakanının ibadet uğruna düştüğü durumlara bakınız. Peki bu durum en kötü olasılıkla sonuçlansaydı bunun hesabı nasıl verilebilirdi? Sn Başbakanın orucu için kocaman bir kaos. Akıl dilemekten başka birşey gelmiyor elimden. |
|
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Apr 2006
| Pes doğrusu... Başbakanın gribal enfeksiyonu namaza çatabilmek için güzel bir bahane olmuş... Bunun adı çağdaşlık olamaz... Laiklik olamaz... |
|
| |
| #3 | |
| Grip? Namaz? Sanırım yanlış konuya yazdınız. Bu arada malum olay yüzünden borsa birinci seansı 108 puan düşüşle kapadı. |
|
| #4 | |
| Oruç yazacaktım sn papyrus. Yanlışlık olmuş... Gribal enfeksiyondur. Başka bir şey düşünmüyorum .Bu mevsimde çevremdekiler teker teker yakalanıyorlar ki bu da normaldir... Acaba kansermi olmuş yoksa??? Borsanın bilindik manipulasyonlarıdır ... Böyle haberler spekülatif kazançlar elde edebilmek için bulunmaz nimettir... Onu bunu bırakalımda sn papyrus; Siz açıkça başbakan ve onun gibi tüm önemli kişiler oruç tutmasın mı demek istiyorsunuz... |
|
| |
| #5 | |
| Arkadaşlar anladığım kadarıyla ramazan ayı boyunca gereksiz tartışmalar oluşuyor.. Oruçtan olsa gerek..Oruç tutmayan arkadaşları anlayışa davet ediyorum.. Gerçi bahane olmasada ve herkesin ibadeti kendine olsadaa, yine de anlayış.... Oruçlu arkadaşlara da yanıt yazmadan önce, derin bir nefes alıp tekrar düşünüp öyle yazmalarını tavsiye ediyorum.. ![]() Saygılar. __________________
Bir sır daha var, çözdüklerimizden başka! Bir ışık daha var, ışıklardan başka. Hiç bir yaptığınla yetinme, geç öteye: Bir şey daha var bütün yapıtlardan başka. |
|
| #6 | ||
| Alıntı:
Aynen öyle diyorum. Bu çok büyük bir sorumluluktur. Böyle bir görev, hiçbir bahaneyle kesintiye uğratılamaz. Kimse başbakanın orucu için zarar görmek (maddi ya da manevi) zorunda değildir. Nasıl bir uçak yolculuğuna bir ülkenin tüm üst düzey yöneticilerinin birlikte binmeleri sakıncalıysa, ülkenin en üst seviyedeki yöneticisinin oruç tutma (ya da herhangi bir ibadet) pahasına ülkesini zor duruma sokmaya hakkı yoktur! | |
|
| #7 | ||
| Alıntı:
Ben gerçekten sormuştum. Bende orucum . Başbakandan daha az da çalışmıyorum .Belki inanmak zor ama hergünde neredeyse sahurda yatıyorum. Ramazan ayınıda neredeyse hergün 4 saat uykuyla geçiriyorum. Ama yıkılmadım ayaktayım ![]() Haklı olabilirsiniz ancak orucun böyle bir rahatsızlığa yol açacağını sanmıyorum .Zaten oruca gücü yetmeyenin oruç tutması zannedersem islamda uygun değildir. | |
|
| |
| #8 | |
![]() Giriş Tarihi: Oct 2006 Ülke / Şehir: izmir
| sn papyrus ınsanların ıstedıklerı oluyor. kucuk amerıkadan sonra kucuk ıran yapılmak ıstenen ulkemızde basbakanın boyle bı seyle ortaya cıkması ne kadarda guzel. çunku bazı kesımler sevınecek ve ''bak baskana dını ıcın ulkeyı bıle bıraktı. o ne muhtesem bır adamdır'' dıyecek. bazı ekmeklerede yag surulecek bence buna sasırmamak gerekır. |
|
| #9 | |
Onay bekleyen
Yazar Adayı Giriş Tarihi: Aug 2006
| Sayın Başbakan'a geçmiş olsun diyorum. Allah acil şifalar versin. |
|
| #10 | ||
Ayrıldı
Giriş Tarihi: Jul 2006
| Alıntı:
Sarı Zeybek belgeselinde, ilk doğru teşhis konulduğunda doktorlar Atatürk'e günde kaç sigara ve kahve içtiklerini sorar. Atatürk , sayısal bilgileri yanlış hatırlayabilirim, 2 paket sigara 10 kahve der. Doktorda o zaman 1 paket sigara ve 5 kahve içeceksiniz der. Doktor çıktıktan sonra yaveri zaten içtiğinin 1 paket sigara ve 5 kahve olduğunu Atatürk'e hatırlattığında, eğer onları söyleseydim, doktor yarı yarıya azaltacaktı , der. Sizin eleştiri anlayışınız ile Sn. Papyrus Atatürk'de "Bir ülkenin kurucusu ve ilk cumhurbaşkanının sigara ve kahve uğruna düştüğü durumlara bakınız." dense Sn. Papyrus'un söylemine aykırı bir söylem olacağını kimse iddia edemez. O Atatürk'tü denilirse, o başka denilirse, bir arpa boyu yol alınmamıştır, demektir. O zamanda 'dilenecek akıl'a ihityacı olan sayısı ciddi anlamda fazla demektir. Hemen belirteyim Atatürk'ün tavrına lafım yok. Ancak bir kişiyi eleştireceğiz diye düşülen durumun vehametini göstermek istedim. Eleştirinin vehametine örnek olarak bir Akbulut fıkrası : "Akbulut kendisine yapılan eleştirlerden ciddi derece sıkılır. Basın danışmanını çağırır. Derki; -Gazetelere haber ver, yarın boğazı deniz üstünde yürüyerek geçeceğim. Ertesi gün gazeteler bu olayla çalkalanır: Başbakan denizden yürüyerek boğazı geçecek. Gün gelir. Akbulut gerçekten deniz üstünde yürüyerek boğazı karşıdan karşıya geçer. Ertesi günü gazetelerde manşet: -Akbulut yüzme bilmiyor. " Bu olayda esasa vehamet 'ilk yardım skandalı'dır. Anahtar unutulmuş ve cam patlatılarak Erdoğan arabasından çıkarılabilmişir. Yani memleket güzel hoş ama, sağlıl politkası ve eğitimimiz o kadar mükemmel ki, ülkenin başbakanın aciliyeti sırasında korumaları dahi hata yapıyor. Eh o zaman da yanlış anastezi için ölen çocuk hakında Sağlık babakı Normal' demişti. Bu durumda ciddi anlamda normaldir. BF.... __________________
Kitleler sustuğunda ya da susturulduğunda, tarihi kişilerin yaptığı sanılır. Tarihi bizzat kitleler yapar, kişiler sadece kitlenin bilincine sahip figürlerdir. | |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|